Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ξυλόκαστρο: Κεντρική Ομιλία υπ. Δημάρχου Επαμεινώνδα Κατσούλα Τετάρτη 22/5

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κουστούμι

Αύριο στο Δερβένι η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Φάνη Μπρακούλια με την Σύμπραξη Δημωτών Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο

Κεντρική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου για τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Σπύρου Καραβά με τον συνδυασμό "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" στο Ξυλόκαστρο(Φωτογραφίες)

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο



Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνεται ο Ανδρέας Βασιλάτος, πλήθοςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα στέκονται και πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, πλήθοςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και πλήθος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, πλήθοςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, πλήθος
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ





Εκλογές 2019: Προβάδισμα Τσιώτου δείχνει δημοσκόπηση στον δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Στιγμιότυπο από εκλογική διαδικασία 
Αλλαγή σκυτάλης αναμένεται στην δημαρχία Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης βάσει των αποτελεσμάτων δημοσκόπησης που διενεργήθηκε στην περιοχή.Αλλαγή στον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης δείχνει η δημοσκόπηση της OpinionPoll που πραγματοποιήθηκε στις 14-15 Μαΐου. Αρνητικό κλίμα καταγράφεται για τον νυν Δήμαρχο Ηλία Ανδρικόπουλο.
Αντίθετα ο επικεφαλής της μειοψηφίας Βλάσης Τσιώτος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι όλων των αντιπάλων του, τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην παράσταση νίκης για την εκλογή ως Δήμαρχος. Και ενώ ο Βλάσης Τσιώτος είναι με μεγάλη διαφορά πρώτος, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στον δεύτερο γύρο. 


ΑΛΕΞΗΣ ΜΟΝΟΣ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ


Εικόνα απελπισμένου που περιφέρεται σε άδειες πλατείες και κανάλια τις μεταμεσονύκτιες ώρες παρουσιάζει ο απερχόμενος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, ενώ προσποιείται τον αδαή για τη φτώχεια των Ελλήνων. Προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει ότι δεν ήξερε για τα εγκλήματα που διέπραξε επί μία τετραετία εις βάρος της δημοκρατίας και της ζωής μας, για την ντροπή που περιέλουσε την Ελλάδα. 

Με πρωτοβουλία Πέτρου Τατούλη γίνονται πράξη δύο σπουδαία κοινωνικά έργα στην Κορινθία

Αποτέλεσμα εικόνας για tatoylhwΔύο ακόμα μεγάλα έργα κρίσιμης κοινωνικής σημασίας για την Κορινθία και την Πελοπόννησο παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης με ευθύνη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη.
Πρόκειται για το έργο «Ανέγερση ισόγειας οικοδομής μεθ’ υπογείου με χρήση συνάθροισης κοινού – εστιατόριο «Γεύμα Αγάπης» και εξοπλισμός στην Κόρινθο», το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της απόφασης ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020 και το έργο «Αλλαγή χρήσης υπάρχοντος ισογείου κτίσματος σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, ισόγεια προσθήκη κατ’ επέκταση, εσωτερικές διαρρυθμίσεις αλλαγή όψεων» στο εκκλησιαστικό γηροκομείο Κορίνθου «το έργον του Αποστόλου Παύλου», το οποίο και αυτό θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της Περιφέρειας με 2.120.000 ευρώ.  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ο Τάσος Γκιολής στο πλευρό του υπ. περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παν. Νίκα


Με υπογραφή Τατούλη επεκτείνονται οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών στο Δερβένι



Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΡΒΕΝΙ τατουληςΣυμπληρωματική σύμβαση του έργου «Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών από διαβρώσεις της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών στη θέση Δερβένι» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με την ανάδοχο εταιρεία την Τρίτη 21 Μαΐου 2019, ώστε να επεκταθούν οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση της διάβρωσης του Κορινθιακού στο Δερβένι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Πέτρος Τατούλης «Δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης η προκήρυξη της ΣΔΙΤ της Μαρίνας του Ναυπλίου


Σχετική εικόναΤη δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη δημοπράτησης του μεγάλου έργου της μαρίνας του Ναυπλίου με ΣΔΙΤ ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 21 Μαΐου 2019. Πρόκειται για το έργο της μελέτης, χρηματοδότησης, κατασκευής, λειτουργίας, τεχνικής διαχείρισης και εκμετάλλευσης τουριστικού λιμένα (μαρίνας) στο Ναύπλιο με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.  


Αν οι μέλισσες εξαφανιστούν, το ανθρώπινο είδος θα εξαφανιστεί μέσα σε τέσσερα χρόνια

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, κήρυξε την 20ή Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα των Μελισσών. Στο Ψήφισμα της 20ής Δεκεμβρίου 2017, τονίζεται η επείγουσα ανάγκη να προστατευθούν οι μέλισσες και οι άλλοι επικονιαστές και επισημαίνονται οι κίνδυνοι που συνεπάγεται ενδεχόμενη εξαφάνισή τους.
Χωρίς τις μέλισσες η τροφή μας θα περιορίζονταν σε καλαμπόκι, ρύζι και σιτάρι!

Η ΝΔ για να έχει δυναμική αυτοδυναμίας, θέλει πάνω από 30%

Ακόμα και στην περίπτωση μεγάλης διαφοράς με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ποσοστό της ΝΔ θα κρίνει τις εθνικές εκλογές

Με τη διαφορά που θα έχει το πρώτο κόμμα από το δεύτερο ασχολούνται τα δυο μεγαλύτερα κόμματα εξουσίας, στην πραγματικότητα όμως ακόμα και στην περίπτωση που η διαφορά υπέρ της ΝΔ είναι πάνω από 6%, μεγαλύτερη σημασία

Ανακοίνωση - Γεώργιος Γκιώνης Επικεφαλής Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεώργιος Γκιώνης

Πέντε μόλις ημέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Βλάχος επιδιώκει να αλλοιώσει  το αποτέλεσμα των εκλογών, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του το κοινό αίσθημα, αλλά κυρίως την απρόσκοπτη διαδικασία των εκλογών, που πρέπει να εξελίσσεται πέρα και μακριά από προσωπικές αντεγκλήσεις.
Μετά το πέρας των εκλογών, να είναι βέβαιος, πως είμαι στην διάθεσή του να εξετάσουμε οτιδήποτε δημοσίευσε για το πρόσωπο μου και το οποίο αφορά στις καταγγελίες που ο ίδιος ανέφερε.

Οφείλει να γνωρίζει, ότι αυτού του είδους οι πρακτικές, θα απαντηθούν  αποκλειστικά εκεί που ορίζει ο νόμος, εκεί που διαφυλάσσεται η προσωπικότητα κάθε πολίτη, χωρίς να γίνεται βορά στις σελίδες του 
ηλεκτρονικού τύπου.

Γεώργιος Γκιώνης
Επικεφαλής Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών
Υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών