Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ Ι. ΝΙΠΤΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΕΓΧΡΕΩΝ κ. ΑΓΑΠΙΟ.

viber image 2019-04-25  13.12.01
Στον Ι. Ναό Τιμίου Προδρόμου Δερβενίου, χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος.
Ο Εφημέριος του Ι. Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπός Ευρωστίνης Αιδεσ. Πρωτ/ρος π. Ιωάννης Γιαννακάς εκπροσωπώντας και τους Ιερείς της Περιφέρειάς του προσφώνησε θερμά τον Θεοφιλέστατο. Στο κήρυγμα του ο άγιος Κεγχρεών, αναφερόμενος στα γεγονότα που περιγράφει ο Ι. Συναξαριστής, εστίασε στην αρετή της ταπεινοφροσύνης τονίζοντας ότι, όλοι οι Χριστιανοί οφείλουμε να διδαχθούμε από το παράδειγμα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και να έχουμε αγάπη, να προσφερόμαστε ανιδιοτελώς προς τους συνανθρώπους μας και οι επιλογές μας να είναι όχι κατά το θέλημα μας αλλά κατά το θέλημα του Θεού. Ολοκληρώνοντας, μετέφερε τις ευχές του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου και ο ίδιος ευχήθηκε σε όλους τους συμπροσευχόμενους πιστούς καλή Ανάσταση!  
imkorinthou.org

Την υποψηφιότητα της Γεωργίας Ταγαρά στην Κορινθία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της κας Γεωργίας Ταγαρά στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019.

Σε δήλωσή του ο Πέτρος Τατούλης καλωσόρισε την Γεωργία Ταγαρά στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου και τόνισε «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου για τη συμπόρευση της Γεωργίας Ταγαρά  με τη Νέα Πελοπόννησο. Πρόκειται για μία αξιόλογο επαγγελματία, που έχει ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, ομιλεί έξι γλώσσες και πιστεύω ότι με τη διεθνή εμπειρία της μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην Κόρινθο αλλά και στην Πελοπόννησο. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».
Η κα Γεωργία Ταγαρά από την πλευρά της δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα το κάλεσμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Αποτελεί πρόκληση για μένα η συμμετοχή μου στο όραμα του Περιφερειάρχη και στο μεγάλο έργο που επιτελείται όχι μόνο στην

Η δολοφονία χαρακτήρα πέφτει στο κενό και η Πελοπόννησος συνεχίζει μπροστά


«Νέα Πελοπόννησος»: Ο Μπέζος δε νομιμοποιείται για δημόσιο διάλογο - Να ζητήσει συγνώμη από τον Τατούλη
Αποδέχθηκε την ήττα του ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας και επιδιώκει να αποφύγει την ολιστική του συντριβή. Λίγες ημέρες έμειναν για την εκλογική αναμέτρηση και καμία κουβέντα δεν έχει να πει για την Πελοπόννησο. Παρά μόνο φοράει το ψεύτικο κουστούμι του πετυχημένου δημάρχου και το παίζει κομματάρχης ενός πολιτικού χώρου στον οποίο ουδέποτε ανήκε.
Ως "εργολάβος" της λάσπης  προαναγγέλλει δημοσιεύματα σε συγκεκριμένο αθηναϊκό Μέσο, των οποίων ως συντάκτης αποκαλύπτεται πια πασίδηλα ο ίδιος.  Είναι πια συνήθεια παραμονές εκλογών να επιστρατεύεται το συγκεκριμένο Μέσο και με τις ίδιες πάντοτε συκοφαντίες να επιχειρεί την " δολοφονία χαρακτήρα" του Πέτρου Τατούλη. Οι συκοφάντες έχουν ήδη καταδικαστεί από την δικαιοσύνη και οι σκοτεινές τους υποθέσεις βρίσκονται πάλι στο δρόμο για τα δικαστήρια. Όσο για τον απερχόμενο δήμαρχο, η πολιτική του λήθη είναι προ των πυλών. 
Η ιστορία επαναλαμβάνεται: οι συκοφάντες στα δικαστήρια και ο Πέτρος Τατούλης περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο. Ακόμα δεν έχουμε ακούσει ούτε μια προγραμματική δήλωση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου του 2020-2024, αλλά ούτε και για τα σκοτεινά πεπραγμένα του απερχόμενου δημάρχου στην 30ετή πορεία του.


neapeloponnisos@neapeloponnisos.gr

Τοπική Κοινότητα Ευρωστίνης - Ροζενών: Συνδυασμός "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑ"



Δενδρινέλης Αθανάσιος
Καΐτσας Ιωάννης
Μεντζελίδης Νικόλαος
Μητροπούλου - Μακρή Γιώτα
Παπασταμοπούλου Κατερίνα
Πετροπούλου Μαριάννα
Τσοκανάς Άρης
Φειδάκης Στέφανος


ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ευχές από τον Ευρωστίνιο Ιωάννη Σταύρου υποψήφιο πολιτευτή ΛΑΟΣ Ανατολικής Αττικής

Παραιτήθηκαν από βουλευτές ο Ευ. Μεϊμαράκης και η Α.Μ. Ασημακοπούλου Θα είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές του Μαΐου


Την παραίτησή τους από τη θέση του βουλευτή υπέβαλλαν ο Ευ. Μεϊμαράκης και η Μ. Ασημακοπούλου της ΝΔ, οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ στις προσεχείς ευρωεκλογές. Οι δύο βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκαναν έτσι πράξη τη δέσμευσή τους να παραιτηθούν εν όψει της υποψηφιότητάς τους, παρά το ότι πλέον δεν υφίσταται ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή.
Στην επιστολή παραίτησης που έστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ν. Βούτση, ο Ευ. Μεϊμαράκης αναφέρει:

Ευχές για το Άγιο Πάσχα - ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ


Ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου και υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Σαραβάκος καθώς και όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού, ευχόμαστε το Φως της Ανάστασης να γεννήσει στις ψυχές όλων αγάπη! Να χαρίσει ελπίδα, αδελφοσύνη, αισιοδοξία και δύναμη. Να μας οδηγήσει στο δρόμο της αλληλεγγύης. Αυτές τις ημέρες ας αποκτήσουμε τη δύναμη για τη δική μας ανάσταση, από το σκοτάδι στο φως.
Όλοι οι Πελοποννήσιοι να περάσετε ήρεμες, όμορφες και χαρούμενες πασχαλιάτικες μέρες. Καλό Πάσχα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ

Αναστάσιμες ευχές από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιο Ευρωβουλευτή Κώστα Δέρβο


Την υποψηφιότητα της Αναστασίας Σιαχάμη στην Αργολίδα ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης



Την υποψηφιότητα της κας Αναστασίας Σιαχάμη στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019.
Σε δήλωσή του ο Πέτρος Τατούλης καλωσόρισε την Αναστασία Σιαχάμη στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου και τόνισε «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου για τη συμπόρευση της κας Σιαχάμη με τη Νέα Πελοπόννησο. Νέος άνθρωπος με πολυδιάστατη δραστηριότητα στον τομέα της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού και σε άμεση επαφή με τα προβλήματα της νέας

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση - Κυριάκος Μητσοτάκης


Κυριάκος Μητσοτάκης

Νέα Δημοκρατία, Διεύθυνση Πληροφορικής

Ευχές Προέδρου και ΔΣ ΕΣΠΕΕΑΡ για Πάσχα 2019

Ευχές Προέδρου και ΔΣ ΕΣΠΕΕΑΡ για Πάσχα 2019