Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΕΓΧΡΕΩΝ κ. ΑΓΑΠΙΟΥ Λ’ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

DSC00690 

Με την παρουσία όλων των Κληρικών της Ι. Μητροπόλεώς μας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019, η έκτακτη 30η Ιερατική Σύναξη, στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» Αίθουσα στην Κόρινθο, υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου.
Μετά την Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία, που τελέστηκε στο Επισκοπικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής, πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εργασιών της Συνάξεως.
DSC00676

Τον λόγο έλαβε ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος, ο οποίος θερμά παρουσίασε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο στην Σύναξη των Κληρικών μας, ευχαριστών τον Θεό και την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την σοφή προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου β΄, τόσο για την

Γ' Εθνική: Ιστορικές ομάδες για άνοδο και υποβιβασμό. Ανάλυση των ομίλων

https://www.fosonline.gr/media/news/2019/03/26/45944/main/4754781.jpg

Η Γ' Εθνική οδεύει προς το τέλος της με τρεις αγωνιστικές να απομένουν και το fosonline.gr σας παρουσιάζει ποιες ομάδες βρίσκονται κοντά στην άνοδο και ποιες κινδυνεύουν με υποβιβασμό ή έχουν ήδη υποβιβαστεί.
Σύμφωνα με την ΕΠΟ, η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο (συνολικά 8) θα πάρει την απευθείας άνοδο στη Football League, ενώ οι δευτεραθλήτριες θα παίξουν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες διπλούς νοκ-άουτ και τα ζευγάρια θα γίνουν γνωστά μέσα από κλήρωση.

Δείτε πως διαμορφώνονται ως τώρα οι όμιλοι:

Ποιοί είναι οι νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/03/syriza-grafeia-500.jpg
Μαραθώνια ήταν η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συνεδρίαζε επί πέντε ώρες.
Μετά την συνεδρίαση έγιναν γνωστοί κάποιοι από τους υποψηφίους με τον ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή.
Μεταξύ άλλων θα είναι η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Fame Story Ραλλία Χρηστίδου, ο επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης, η πρώην υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ο ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαϊδης και ο Αντώνης Ρέλλας, σκηνοθέτης και ακτιβιστής στο αναπηρικό κίνημα.
Ανακοινώθηκαν τα παρακάτω νέα ονόματα υποψηφίων ευρωβουλευτών:

2η Ελληνο - Ολλανδική Έκθεση/Φεστιβάλ «Feel, Taste, Live Greece!»


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Ο.Τ.Α. "Πελοπόννησος ΑΕ", έδωσε δυναμικά το «παρών» στην 2η Ελληνο - Ολλανδική Έκθεση/Φεστιβάλ «Feel, Taste, Live Greece!», η οποία πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο εκθεσιακό κέντρο «Expo Houten», στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, από τις 15 έως 17 Μαρτίου 2019.
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Ελλάδα Παντού», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και Ε.Ο.Τ., του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, της Κεντρικής

Πέτρος Τατούλης «Η Γ’ Εθνοσυνέλευση διέσωσε την Ελληνική Επανάσταση που θεμελίωσε την συνταγματική συγκρότηση του Ελληνικού Κράτους»


Η μελέτη των προσπαθειών των Ελλήνων της Επανάστασης του ’21 πρέπει να αποτελέσει το πρότυπο για τη Νεοελληνική  Δημοκρατία. Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης από την Ερμιόνη, όπου βρέθηκε για τις εορταστικές εκδηλώσεις που έγιναν για την Γ’ Εθνοσυνέλευση το Σάββατο 23 Μαρτίου. 

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΤΟ 2021 - ΑΠΟ ΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ;», ΣΤΟ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ή ΜΙΖΕΡΙΑ;»




του Γιώργου Δέδε
Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Η Επανάσταση του 1821 είναι αυτονόητα το πιο σημαντικό ορόσημο στη νεότερη ελληνική ιστορία και η Πελοπόννησος υπήρξε η περιοχή όπου άναψε η φλόγα της. Ήταν το θέατρο των μεγάλων μαχών του αγώνα και σχεδόν ταυτίστηκε για δεκαετίες με το μεγάλο μέρος της ελεύθερης ηπειρωτικής Ελλάδας. Σε δύο χρόνια, όταν θα γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από τη παλιγγενεσία, η Πελοπόννησος επιβάλλεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ήδη πρέπει να προετοιμάζεται με σχέδιο, αλλά και όραμα.
Όραμα, που θα υπερβαίνει την καθημερινότητα και θα απαντά στην οικοδόμηση

Εκπροσώπηση της Βουλής των Ελλήνων σε διεθνείς διακοινοβουλευτικές εργασίες

  final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Κατά το διάστημα από 24 Μαρτίου έως 1 Απριλίου, η Βουλή των Ελλήνων θα συμμετάσχει σε διεθνείς διακοινοβουλευτικές εργασίες με τις ακόλουθες αντιπροσωπείες βουλευτών:
Στη συνάντηση της ad hoc Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας, της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα, 25-26 Μαρτίου 2019, θα λάβει μέρος ο βουλευτής κ. Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης.
Στην αποστολή παρατηρητών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, στο Κίεβο, στις προεδρικές εκλογές της Ουκρανίας της 31ης Μαρτίου 2019, θα συμμετάσχουν οι βουλεύτριες –μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην εν λόγω κοινοβουλευτική συνέλευση– κυρίες Αναστασία Γκαρά και Μαρία Θελερίτη.

Γραφείο Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης

Ξεκινά σήμερα η προεκλογική περίοδος

Επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σήμερα Τρίτη, 26 Μαρτίου, δύο μήνες πριν την ημέρα της ψηφοφορίας της 26ης Μαΐου 2019. ...

Άγριες συμπλοκές Ρομά-Αστυνομίας στην Κόρινθο


Η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι» με τους Ρομά να εκσφενδονίζουν αντικείμενα για τον 35χρονο δράστη

Επίθεση δέχτηκε φίλος του 35χρονου άντρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον επίδοξο διαρρήκτη Ρομά στην περιοχή Σολωμός στην Κόρινθο, έξω από το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου. Αυτή την ώρα επικρατεί ένταση με συμπλοκές έξω από το δικαστικό μέγαρο.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρεπορτάζ του Alpha αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή, προκειμένου να κατευναστούν τα πνεύματα. Η ατμόσφαιρα «μυρίζει

Πέτρος Τατούλης: Η Περιφερειακή Αρχή κοντά στις μεγάλες διοργανώσεις και γεγονότα


 

Από την Καλαμάτα όπου βρέθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδας,  εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα και υποσχέθηκε πολλές αντίστοιχες στο μέλλον. 

Πέτρος Τατούλης: «Το διακύβευμα των Εθνικών Επετείων είναι η συνεννόηση των δύο διαφορετικών κόσμων»



Την πεποίθησή του ότι οι Εθνικές Επέτειοι στέλνουν το διαχρονικό μήνυμα της συνεννόησης στους απανταχού Έλληνες τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, κατά την παρουσία του στις επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Σπάρτη. 

Καρκίνος λάρυγγα, με βραχνάδα, πονόλαιμο, διόγκωσης και κύριες αιτίες το κάπνισμα και το αλκοόλ


καρκίνος του λάρυγγα



Ο καρκίνος του λάρυγγα είναι μια σοβαρή ασθένεια που απειλεί τη ζωή για την οποία όμως υπάρχει μια αποτελεσματική πρόληψη.
Ο καρκίνος του λάρυγγα είναι από τους συχνότερους καρκίνος στον άνθρωπο και σχεδόν πάντοτε οφείλεται στο κάπνισμα και στην κατανάλωση αλκοόλ. Είναι 5 φορές πιο συχνός στους άνδρες και τις

Διήμερο εκδηλώσεων με θέμα: "Κορινθιακός Κόλπος: Πολιτιστική Κληρονομιά και βιώσιμη ανάπτυξη", 29-30 Μαρτίου 2019 στην Θήβα


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjF-stmRCRdRjT_l-iCNf1ipGoYQuJm6O-cZJ6GBxJbX1KAJfNFvSUXYtABIUVijepnUt385p98IGyL5ODb_dngxxwr_s7-SGl_naL_0L4BKYMoamvurmQNqD1Rl89AR7hixERwztt_R1U/s1600/parakato.gr3.jpg
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ                                                                             
ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ»                       
        Αίγιο, 26 Μαρτίου 2019



Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ



Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ» σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και την Εφορεία Αρχαιο-τήτων Βοιωτίας, διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων με θέμα: "Κορινθιακός Κόλπος: Πολιτιστική Κληρονομιά και βιώσιμη ανάπτυξη", με στόχο την αναζήτηση ενιαίου πλαισίου δράσης για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της περιοχής, με σεβασμό στο πολιτισμικό, αρχαιολογικό και περιβαλλοντικό πλούτο, το πρόγραμμα του οποίου σας κοινοποιούμε:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ»
Συνδιοργανωτές: Δήμος Θηβαίων & Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας
29 & 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Αλλαγή Πορείας - Δημήτρης Καμπόσος ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ



                                                                                                                Άργος,26/3/2019



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Χάρης Σελλής και ο Δημήτρης Ζαχαριάς είναι τα νέα ισχυρά ονόματα που θα σταθούν δίπλα στον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο στο  ψηφοδέλτιο της παράταξης Αλλαγή Πορείας. Την ώρα που άλλοι συνδυασμοί αδυνατούν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων ο Δημήτρης Καμπόσος ισχυροποιεί συνεχώς το ψηφοδέλτιο του με ονόματα που έχουν μεγάλη