Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

«Μέθη του έρωτα» ποίηση από την κα. Μαίρη Σουρλή


Γράφει ο Απόστολος Παπαφωτίου
Διάσπαρτοι οι άνθρωποι του πνεύματος που κρατούν τον κόσμο να μην βουλιάζει και μεταξύ αυτών και η πεζογράφος-ποιήτρια κα. Μαίρη Σουρλή.

Αυτό νιώσαμε όλοι όσοι παρευρεθήκαμε στην παρουσίαση του τελευταίου της βιβλίου με ποιήματα, «Μέθη του έρωτα», στο φιλόξενο μικρό θέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου, την Κυριακή 03/02/2019.

Δείτε live την εκτόξευση του Hellas Sat 4

Δόθηκε το «πράσινο φως» από τους ειδικούς μετεωρολόγους στο Διαστημοδρόμιο της Ευρώπης στη Γαλλική Γουιάνα, ώστε να μεταφερθεί στην πλατφόρμα εκτόξευσης ο εκτοξευτήρας «Ariane 5», που θα μεταφέρει -σε τροχιά στις 39 μοίρες ανατολικά και σε γεωστατική τροχιά- τον ελληνικό δορυφόρο «Hellas Sat 4».

Ο "ΑΥΛΟΣ" ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ την Παρασκευή κόβει την Βασιλόπιτά του


Η εικόνα ίσως περιέχει: λουλούδι, φυτό και φαγητό 

Την επόμενη Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ - ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ *Ο ΑΥΛΟΣ*, κόβει την Βασιλόπιτα του.
Το απόγευμα στις 5.00 στον πολυχώρο ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, Αραβαντινού 13 στο Ξυλόκαστρο.
Η παιδική μας χορωδία και των ενηλίκων θα σας ευχηθούν με τον δικό τους μουσικό τρόπο *Καλή χρονιά*.
Θα ακολουθήσει και λαχειοφορος με πολύ όμορφα δώρα.
Σας περιμένουμε με είσοδο δωρεάν...

ΜΟΥΣΙΚΟΣ - ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ *Ο ΑΥΛΟΣ*

Καιρός: Χιόνια, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας – Που θα “χτυπήσει” το κύμα κακοκαιρίας

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/07/kataigida2-500.jpg
Το βαρομετρικό χαμηλό το οποίο τις πρωινές ώρες της Τρίτης 05/02 βρισκόταν στην περιοχή της Σύρτης, με το ψυχρό του μέτωπο να δημιουργεί καταιγίδες στο Νοτιοδυτικό Ιόνιο, μετακινήθηκε βορειοανατολικά και 

Κηδεύτηκε στο Αίγιο ο αδελφός του Χριστόδουλου, Ιωάννης Παρασκευαΐδης

  
Κηδεύτηκε στο Αίγιο ο Ιωάννης Παρασκευαΐδης, αδελφός του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Ο εκλιπών διέμενε τα τελευταία χρόνια στο Γηροκομείο του Αίγιου, φιλοξενούμενος του Μητροπολίτη Αμβρόσιου. 
Κηδεύτηκε στο Αίγιο ο Ιωάννης Παρασκευαΐδης, αδελφός του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Ο εκλιπών διέμενε τα τελευταία χρόνια στο Γηροκομείο του Αίγιου, φιλοξενούμενος του Μητροπολίτη Αμβρόσιου.
Σε ανακοίνωση της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, αναφέρονται τα εξής:

Πυρά σε ραδιοφωνικό σταθμό στο Αφγανιστάν – Νεκροί δύο δημοσιογράφοι

Πυρά σε ραδιοφωνικό σταθμό στο Αφγανιστάν – Νεκροί δύο δημοσιογράφοι | in.grΔυο Αφγανοί δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν σήμερα όταν ένοπλοι εισήλθαν σε ραδιοφωνικό σταθμό και άνοιξαν πυρ εναντίον τους, ανέφεραν οι αρχές.
Ο παρουσιαστής και ο δημοσιογράφος, και οι δύο, άνδρες σε ηλικία περίπου 20 ετών, πέθαναν επί τόπου, δήλωσε ο Σεμίν Χουσάινι, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Radio Hamsada.

Ολυμπιακός: Πάνοπλος απέναντι στον Παμβοχαϊκό

Ολυμπιακός: Πάνοπλος απέναντι στον Παμβοχαϊκό | to10.gr 
Στο Κύπελλο και στο νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό για τη φάση των «16» έχει επικεντρωθεί η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. 
Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:00 θα υποδεχθούν στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την ομάδα από το Βραχάτι, με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην εν λόγω αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.
Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας,  Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου..

Η εκτόξευση του Hellas Sat 4 στο Διάστημα

https://www.in.gr/wp-content/uploads/2019/02/1015fc3e-51de-4bdb-8ba2-3a3f7e647067-600x338.jpg

https://www.in.gr/wp-content/uploads/2019/02/ad7c2463-09ac-4c44-b023-d6ee52fdb0ae-338x600.jpgΛίγες ώρες πριν από την εκτόξευση του Hellas Sat 4 από τη βάση της Arianespace και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος, στο Ακρωτήριο Κούρου και η αγωνία των επιστημόνων είναι στο κατακόρυφο. Η εκτόξευση του Ariane 5 που μεταφέρει τον δορυφόρο βάρος περίπου 6,5 τόνων έχει προγραμματιστεί για τις 23:01′ σήμερα το βράδυ, ωστόσο, προέκυψαν προβλήματα με τον καιρό στη Γαλλική Γουιάνα. Ισχυροί άνεμοι σε μεγάλο ύψος ενδεχομένως να μπορούσαν ακόμη και να αναβάλουν την εκτόξευση.
Το in.gr βρέθηκε μέσα στο control room όπου οι επιστήμονες κάνουν συνεχείς δοκιμές για να τεστάρουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Ο πύραυλος Arianne 5, μήκους 51 μέτρων, θα μεταφέρει τον δορυφόρο Hellas Sat 4, βάρους 6.495 κιλών, ύψος 9,3 μέτρων και πλάτους 3,3 μέτρων, όπως κι έναν δεύτερο δορυφόρο της Ινδίας, βάρους 2.500 κιλών. Ο Hellas Sat 4 εφόσον όλα πάνε καλά θα συνδεθεί με τον 3 που εκτοξεύτηκε το 2017 και μαζί θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την περιοχή της Ευρώπης, της Αφρικής και της Αραβίας.
hellas-sat.net 
in.gr

ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ



Μονότονη είναι η κριτική για τις κρίσεις των Αρχηγών Ενόπλων μεταξύ Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης. Όπως πάντα η Αντιπολίτευση μιλάει για κομματικές κρίσεις και η Κυβέρνηση υπεραμύνεται των επιλογών της. Δεν τιμά ούτε τα κόμματα ούτε τις Ένοπλες Δυνάμεις αυτή η στείρα κριτική. Είναι βέβαιο ότι και στις επόμενες κρίσεις η τότε Κυβέρνηση θα μιλάει για

Σεισμός στην Πρέβεζα: Πανικός τα ξημερώματα, ζημιές και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση - "Πόλεμος" ανακοινώσεων των σεισμολόγων.

https://ipop.gr/wp-content/uploads/2015/08/seismos.jpg
Εντρομοι βγήκαν από τα σπίτια τους στις 4:30 τα ξημερώματα οι κάτοικοι της Πρέβεζας αλλά και άλλων παραλιακών χωριών από την σεισμική δόνηση των 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Για μερικά λεπτά προκλήθηκε γενική διακοπή ρεύματος. Αρκετές περιοχές έμειναν χωρίς ηλεκτρικό, λόγω ζημιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης οι οποίες σταδιακά αποκαθίστανται.
Κλιμάκια του δήμου ξεκίνησαν τους ελέγχους από νωρίς το πρωί, πρώτα από τα σχολεία, ενώ έχουν σημειωθεί κάποιες ζημιές σε παλιές κατοικίες και ρωγμές σε

Από τα Σκόπια ως την Κύπρο ένας (αχρείαστος) ΣΥΡΙΖΑ δρόμος

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Λευκωσία ιστορικά ευθυγραμμίζεται και συντονίζεται με όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις. Αυτό επιτάσσει το εθνικό συμφέρον, αυτό επιβάλλουν οι εθνικές αναγκαιότητες.

Ωστόσο, αυτή η ευθυγράμμιση αφορά στην υπεράσπιση των δικαίων του ελληνισμού και ουδέποτε μέχρι τώρα είχε συνδεθεί με συγκεκριμένες πολιτικές συγκεκριμένης κυβέρνησης – πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για σοβαρό εθνικό θέμα.

Γι’ αυτό και ήταν δυσάρεστη έκπληξη η πρόσφατη

Στην αναμονή Αιρετοί και Υποψήφιοι για τις αλλαγές στον Κλεισθένη και στα όρια Δήμων

Κινούμενη άμμο θυμίζει η εκλογική νομοθεσία ενώ ο Μάιος πλησιάζει. Η έκτακτη Συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε χθες με θέμα τις εκλογικές αλλαγές στον Κλεισθένη, περισσότερα ερωτηματικά προκάλεσε παρά επέλυσε, με την Κυβέρνηση να ακολουθεί τακτική καθυστερήσεων στο να ανοίξει τα χαρτιά της ισότιμα προς όλους τους υποψήφιους.
Για να γίνει κατανοητό το ομιχλώδες θεσμικό τοπίο, ακολουθούν δύο μόνο

Με υπογραφή Τατούλη η συντήρηση του δρόμου Λίμνες – όρια Αργολίδας


 https://greece.terrabook.com/wp-content/uploads/20/limnes-12.jpg
Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Συντηρήσεις – ασφαλτοστρώσεις οδικού δικτύου Π.Ε. Αργολίδας, υποέργο: Συντήρηση – Ασφαλτόστρωση Επαρχιακής οδού Ν. 18 (Τμήμα Λίμνες – Όρια Νομού)» υπέγραψε την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Παράδοση του Πορίσματος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος στον Πρόεδρο της Βουλής

 final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πόρισμα της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος παρέδωσε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Νικόλαο Βούτση, ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Νίκος Παρασκευόπουλος παρουσία του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα της Επιτροπής κ.κ. Ιωάννη Τραγάκη και Θεόδωρου Παπαθεοδώρου.

"LOUTRAKI RUN 2019"



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το "LOUTRAKI RUN 2019" αποτελεί έναν αγώνα δρόμου εκτός σταδίου,  που προάγει την αξία της συμμετοχής, το αίσθημα του "ευ αγωνίζεσθε",  αλλά και τη σημασία του εθελοντισμού.

Διοργανωτές είναι για δεύτερη χρονιά,    ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και ο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου, υπό την αιγίδα  της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αγαστή συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την πρώτη Περιφερειακή Τράπεζα Πελοποννήσου



Η αγαστή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Επιμελητηρίου Αρκαδίας επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά κατά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, του νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Τρουπή, του Ά Αντιπροέδρου κ. Γιώργου Δημητρόπουλου, του Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Αθανασιάδη, και του

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΥ

 https://peloponnese.events/wp-content/uploads/2016/02/1%CE%91-1024x680.jpg
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                                 Ξυλόκαστρο   05.02.2019
ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ                              Αριθ. Πρωτ:     1334
                                                                                                                



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΒΛΑΣΙΟΥ
ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ


Ορίζεται γενικός Σημαιοστολισμός από το πρωί της 10ης έως 12ης Φεβρουαρίου 2019 (Φωταγώγηση οικιών, Δημοσίων και Ιδιωτικών Καταστημάτων).


Κυριακή 10.02.2019

ώρα 18:15       Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ Αρτοκλασίας Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κκ Διονυσίου.


Δευτέρα 11.02.2019

ώρα 07:15       Αρχιερατικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κορίνθου κκ. Διονυσίου.

                         
ώρα 10:00        Είσοδος των επισήμων και των τοπικών αρχών στον Ι.Ν. Αγίου Βλασίου.

ώρα 10:45        Λιτάνευση της Σεπτής και Θαυματουργής Εικόνας του Αγίου στις οδούς της Πόλης μας.
           
            Της όλης πομπής προηγούνται Τροχονόμοι, η Φιλαρμονική και η Ιερά Εικόνα, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και ο χορός των ψαλτών.
                                                Ακολουθούν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, ο Ιερός Κλήρος, οι Επίσημοι και οι Αρχές της πόλης, η Εκκλησιαστική Επιτροπή, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος και προσκυνητές.
.
            Η περιφορά της Ιεράς και Θαυματουργής Εικόνας του Ιερομάρτυρος Βλασίου θα ακολουθήσει, καιρού επιτρέποντος, την εξής διαδρομή: Ιερός Ναός Αγίου Βλασίου – Π. Τσαλδάρη – Αραβαντινού – Ι. Ιωάννου – Λ. Φραντζή – Π. Τσαλδάρη – Πλατεία  - Ιερός Ναός.

            Τελετάρχες ορίζονται οι Υπάλληλοι των Υπηρεσιών του Δήμου κ.κ. Γιάννης Σαλωνίτης και  Γιώργος Ρουσινός.
            Καλούνται οι ευσεβείς και φιλάγιοι χριστιανοί μας να μετάσχουν στις ιερές πανηγυρικές ακολουθίες για να λάβουν την ευλογία του Αγίου Ποιμενάρχου μας και  τις ιάσεις του θαυματουργού πολιούχου μας Αγίου.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ



ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Νίκη από την πρώτη Κυριακή ζήτησε ο Γ. Πατούλης




Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συνδυασμού του

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ζωής, του επιχειρηματικού κόσμου, της Αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου.
Ειδικότερα παραβρέθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, οι αντιπρόεδροι της ΝΔ Α. Γεωργιάδης και Κ. Χατζηδάκης, η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Ν.Μπακογιάννη, ο γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ε.Μειμαράκης, οι πρώην υπουργοί Χ. Αθανασίου, Ν. Κακλαμάνης, Φ. Πάλλη-Πετραλια, Θ. Γιαννόπουλος, Μ. Σαλμάς, Γ. Παπαθανασίου,  Μ.Γιαννάκου-Κουτσίκου, η πρώην υφ. Σοφία Καλατζάκου,  οι βουλευτές της ΝΔ Β.Κικίλιας,

Ιστορική ερμηνεία Μότσαρτ από τον 14χρονο Σολίστ στο πιάνο Γ. Γεωργακόπουλο, με την Καμεράτα Νέων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ιστορική ερμηνεία του περίφημου Κοντσέρτου αρ. 12 του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, κατέγραψε ο 14χρονος Σολίστ στο Πιάνο Γιώργος Γεωργακόπουλος, συμπράττοντας με την Καμεράτα Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής, υπό την Διεύθυνση του καταξιωμένου Μαέστρου Νίκου Χαλιάσα, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος γεννήθηκε τον Μάιο του 2004 και είναι απόφοιτος του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη. από όπου το 2018 σε ηλικία μόλις 14 ετών πήρε το Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί - Ά Βραβείο & Αριστείο Εξαιρετικής Επίδοσης, με Καθηγήτρια την Κατερίνα Γκόλγκαρη. Είχε προηγηθεί το 2011 σε ηλικία 11 ετών το Πτυχίο Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί, από το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης.
 
 Έχει εμφανιστεί σε σημαντικές αίθουσες συναυλιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Δημόσια Ελληνική Τηλεόραση. Είναι μέλος της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, όπου κατά καιρούς ερμηνεύει σολιστικούς ρόλους και έχει συμμετάσχει σε πολλές όπερες, παραστάσεις και ηχογραφήσεις. Παράλληλα είναι αριστούχος μαθητής του Μουσικού Σχολείου Πειραιά.
Η συναυλία ήταν από τις εκδηλώσεις "Κυριακάτικα Μουσικά Πρωινά", του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά και η Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Βασίλη Μαστοράκη.

Η «μάχη» του Συριανού Καπετάνιου με τα 9 μποφόρ στην Αδριατική Θάλασσα (video)

 
Cyclades24.gr

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΟΖ ΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΡΑ

 

Thedayaftergr

Επίκαιρη ερώτηση ΚΚΕ στην βουλή για τους εργαζόμενους στο SPA Λουτρακίου

 https://i0.wp.com/104fm.gr/cms/wp-content/uploads/kke4.jpg

Κοινοβουλευτική Ομάδα

Λεωφ. Ηρακλείου 145, 14231 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ,
τηλ.: 2102592213, 2102592105, 2102592258, fax: 2102592097
e-mail: ko@vouli.kke.gr, http://www.kke.gr
Γραφεία Βουλής: 2103708168, 2103708169, fax: 2103707410






 ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Εσωτερικών

Θέμα: Απλήρωτοι εργαζόμενοι στην Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι της δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων-Περαχώρας με την ονομασία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α αντιμετωπίζουν προβλήματα στην πληρωμή των δεδουλευμένων τους.
Η καθυστέρηση της μισθοδοσίας έχει γίνει «καθεστώς» τον τελευταίο χρόνο. Συγκεκριμένα,

Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση «Ο.Χ.Ε.» στην Κορινθία


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 01/02/2019, στο φιλόξενο Επιμελητήριο Κορινθίας, ημερίδα-διαβούλευση με θέμα «Εφαρμογή Στρατηγικής Ο.Χ.Ε. στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας».
Υπήρξε πλήρης ενημέρωση των δυνατοτήτων της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (Ο.Χ.Ε.) και του τρόπου υλοποίησης των δράσεων αυτής.
Οι Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις «Ο.Χ.Ε.» αποτελούν ένα νέο εργαλείο Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης για την εφαρμογή αναπτυξιακών στρατηγικών συγκεκριμένων χωρικών ενοτήτων.

ΚΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  Της Λέττας Καλαμαρά



Δεν έχει όρια ο εκφυλισμός της δημοκρατίας υπό το άγρυπνο βλέμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τι πήραν οι "Έξι" και δεν μας το λένε, δεν το ξέρουμε. Αν νιώθουν υπερήφανοι με αυτά που κάνουν, μπράβο τους. Είναι μάγκες και γοργόνες της πολιτικής.



Για τον Αλέξη Τσίπρα...

Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ "ΕΞΙ", ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ...

Της Λέττας Καλαμαρά

Σε μία δημοκρατία οι βουλευτές εκλέγονται από το λαό δια μέσου των πολιτικών κομμάτων και των προεκλογικών προγραμμάτων τους για να αντιπροσωπεύουν τους ψηφοφόρους τους. Η σημερινή απαράδεκτη, κατάπτυστη,

Η διοργάνωση του Παμπελοποννησιακού και του Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συνεδρίου στην Πελοπόννησο συμφωνήθηκε μεταξύ Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και Οδοντιατρικών Συλλόγων

https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=40fc3ecc9e&attid=0.2&permmsgid=msg-f:1624556150280869686&th=168b95361f2ad736&view=fimg&disp=thd&attbid=ANGjdJ9ElLk_c05mZqy-Yyt5OEyeFdvmRak86_9aTIOn_4BdryAhfUWhg21JLRVkBxRof0DRJ7Khkh9-Yra_ug6vra5fjO1kfdVIlijzDG9kyGKDOLTeWwB89mPlqCA&ats=2524608000000&sz=w1024-h654
Η διοργάνωση του Πανελλήνιου Συνεδρίου Ενδοδοντίας και του Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου στην Πελοπόννησο αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη με τους Προέδρους των Οδοντιατρικών Συλλόγων Πελοποννήσου τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Οδοντιατρικών Συλλόγων Αρκαδίας κ. Παναγιώτης Γιαλαμάς, Αργολίδας κ. Δημήτριος Παπαδημόπουλος, Κορινθίας κ. Επαμεινώνδας Κατσούλας, Μεσσηνίας κα Γεωργία Θεοδωροπούλου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οδοντιατρικών Συλλόγων κ. Νικόλαος Δέδες και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνστντίνα Νιακολάκου.
«Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας της περιφερειακής αρχής με τους οδοντιατρικούς συλλόγους