Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ευθείες Βολές Μουρούτσου κατά Δημάρχου &Δημοσιογράφου ! (Video)



















''Απασφάλισε'' κατά τη βράβευσή του στην εκδήλωση της ΕΠΣ Κορινθίας, ενώπιον του Δημάρχου Κορινθίων,ο Γιώργος Μουρούτσος!
Δείτε τι δήλωσε:
 
Greekradio web Channel

Τεσσάρα ο Ολυμπιακός στην ΑΕΛ. Χαίρεσαι να τον βλέπεις - Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Τα γκολ του Ολυμπιακός-ΑΕΛ 4-0 (vid)
Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός που νίκησαν με 2-1 και 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΛ αντίστοιχα.
Γι' ακόμα μία αγωνιστική ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως αυτή την περίοδο παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Οι Πειραιώτες διέλυσαν με 4-0 τη Λάρισα χορταίνοντας θέαμα τον κόσμο τους και τρομάζοντας τους αντιπάλους τους με την εικόνα που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως και τα τέσσερα γκολ που

Η συμφωνία των Πρεσπών, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εκλογές με τα… μάτια του ιδρύματος Σόρος - Νίκη ΝΔ με διαφορά 7% – 9% δίνουν δυο εκθέσεις των ΗΠΑ

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/01/zaev_soros-500.jpg
Οι Αμερικανικές εκθέσεις για τις Ελληνικές εκλογές είχαν πάντοτε ενδιαφέρον γιατί οι περισσότερες προέβλεπαν με σημαντική προσέγγιση το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης. Σε όλες τις εκθέσεις που είχαν συντάξεις στελέχη της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, έπεσαν μέσα στις προηγούμενες ελογικές αναμετρήσεις με πολύ μικρή απόκκλιση σε σχέση με το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τα ονόματα των 41 πρώτων υποψηφίων της για τις εκλογές του 2019 έδωσε σήμερα, Τετάρτη (30/01) στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.
Ενδεικτικό της ριζικής ανανέωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, είναι ότι το νέο σχήμα θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.
Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία δίνει στη δημοσιότητα και τις περιφέρειες που θα πολιτευθούν στις επικείμενες εθνικές εκλογές όλα τα στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της Ν.Δ.
Πρόκειται για γραμματείς της Ν.Δ., αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της Ν.Δ., τους οποίους ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους.
Παράλληλα, η ΝΔ ανακοινώνει και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούν οι εν ενεργεία βουλευτές της πρώην Β’ Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.
«Την ώρα που η κυβέρνηση- κουρελού προσπαθεί να επιβιώσει με υλικά και μεθόδους του παρελθόντος, η ΝΔ κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος ενόψει των επικείμενων εκλογών» αναφέρει η ΝΔ.
Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις των νέων γραμματειών, και των δεκάδων νέων στελεχών που θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019. Ενδεικτικό της ριζικής ανανέωσης, σημειώνει η Πειραιώς, είναι ότι το νέο σχήμα θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.
 


Πηγή: https://www.eklogika.gr/news/Ta-prwta-onomata-upopshfiwn-gia-tis-ethnikes-ekloges-anakoinwse-h-ND-30-01-201
Δείτε τη λίστα με τα ονόματα

Πέτρος Τατούλης «Με τις πολιτικές μας πρωτοβουλίες ανοίγουμε νέους δρόμους για τη χώρα» «Υπερψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η σκοπιμότητα ίδρυσης της Περιφερειακής Τράπεζας Πελοποννήσου»


http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/styles/large/public/field/image/20170305_135437-700x500_1_0_2.jpg?itok=YxPTh0ly 
«Ανοίγουμε νέους δρόμους για τη χώρα με την πολιτική μας πρωτοβουλία για τη δημιουργία της πρώτης Περιφερειακής Τράπεζας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την υπερψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της σκοπιμότητας ίδρυσης του

Ξηροδερμία στην εμμηνόπαυση; Συμβουλές για την αντιμετώπιση του ξηρού δέρματος


 
Κάθε γυναίκα που έχει μπει σε εμμηνόπαυση γνωρίζει για τις εξάψεις. Οι περισσότερες έχουν βιώσει νυχτερινούς ιδρώτες. Αλλά σαν να μη σου φτάνει η εμμηνόπαυση, να έχεις και ξηρό δέρμα; Πως όμως προέκυψε αυτό;
Η απάντηση είναι απλή: το πρόβλημα οφείλεται στις ορμόνες και συγκεκριμένα στα οιστρογόνα. Φαίνεται ότι οι ίδιες ορμόνες που προκαλούν τις αλλαγές στο σώμα μας κατά την εμμηνόπαυση είναι υπεύθυνες και για την ξηρότητα του δέρματος.
Τι ακριβώς συμβαίνει; Κάπου ανάμεσα στα 40 και τα 58, όλες οι γυναίκες μπαίνουν στην εμμηνόπαυση. Αυτό συμβαίνει όταν οι ωοθήκες παύουν να απελευθερώνουν ωάρια, η έμμηνος ρύση σταματά και η παραγωγή των οιστρογόνων ξεκινά να μειώνεται. ....................

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ


 
Στον κατάμεστο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου  SIKYON COAST και μέσα σε κλίμα μεγάλης αισιοδοξίας, το απόγευμα της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου, ο γνωστός οδοντίατρος και επί χρόνια Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Επαμεινώνδας Κατσούλας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με το νεοσυσταθέντα συνδυασμό «ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ».
 Η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν άμεση και είχε ως αποτέλεσμα την αθρόα συμμετοχή δημοτών από σχεδόν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου. Ηχηρό παρόν έδωσαν Ξυλοκαστρίτες και Ευρωστίνιοι αυτοδιοικητικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, αγρότες, έμποροι καθώς και άνθρωποι του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και της επιστήμης, αγκαλιάζοντας και ενθαρρύνοντας την υποψηφιότητα.

Super League: Ώρα... 15ης αγωνιστικής!

Ολυμπιακός: Γυαλίζει το... μάτι του κόντρα στην ΑΕΛ
Η έναρξη της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος έφτασε με δυνατές αναμετρήσεις σε Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ, Τούμπα, Νέα Σμύρνη, Λαμία και Αγρίνιο
Έξι αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League την Τετάρτη 30/1.
Την αρχή κάνει ο Πανιώνιος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνης στις 15:00, ενώ μία ώρα μέρα η Λαμία φιλοξενεί τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης.
Στις 17:15 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα και η ΑΕΚ τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ με στόχο φυσικά για τους γηπεδούχους το τρίποντο.
Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό στις 19:00 με στόχο το πρώτο του τρίποντο μέσα στο 2019.
Την αγωνιστική ημέρα κλείνει η αναμέτρηση Ολυμπιακού και ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη (19:30), όπου οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την τέταρτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, μετά τα μεγάλα «διπλά» σε Λιβαδειά, Γιάννενα και Τρίπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 30/1
Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 15:00
Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 16:00
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 17:15
ΑΕΚ - Λεβαδειακός 17:15
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 19:00
Ολυμπιακός - ΑΕΛ 19:30

Πέμπτη 31/1
ΟΦΗ - Ατρόμητος 17:15
Ξάνθη - Άρης 19:00

Πέτρος Τατούλης «Πρότυπο ανιδιοτελούς πατριωτισμού η προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος στην Ελληνική πολιτεία»


«Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε μαζί σας. Γιατί έχετε αποδείξει ως Σώμα, ως ένας θεμελιώδης θεσμός της Ελληνικής πολιτείας, ότι υπηρετείτε με τον πιο ανιδιοτελή τρόπο το πατριωτικό σας καθήκον και το κάνετε με θυσίες. Με τις προσωπικές σας θυσίες, με οικογενειακές και οικονομικές θυσίες και σε πολλές περιπτώσεις με την ίδια σας τη ζωή. Γι’ αυτό είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε κοντά σας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την κοπή της πίτας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019.

Πέτρος Τατούλης «Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των πολιτών» Άμεσες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της βατότητας του οδικού άξονα Καλαμάτα – Σπάρτης μέσω Ταϋγέτου


 
«Πάνω απ’ όλα για εμάς είναι η ασφάλεια των πολιτών μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε μαζί με τη Θεματική Αντιπεριφερειάρχη υποδομών κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, τη Θεματική Αντιπεριφερειάρχη αρμόδια για θέματα της Π.Ε. Μεσσηνίας κα Αντωνία Μπούζα, επιστήμονες του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ) και τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 στον οδικό άξονα Καλαμάτας – Σπάρτης και στα ορεινά χωριά

Όλες οι κρίσεις σε Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία


Συνεχίζοντας τις έκτακτες κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων προχώρησε στην πλήρωση κενών θέσεων αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεραρχων, κρίνοντας τους αξιωματικούς στον βαθμό του υποστρατήγου, υποναυάρχου και υποπτεράρχου.
Συγκεκριμένα, το ΣΑΓΕ έκρινε προακτέους κατ’ εκλογή 6 υποστρατήγους, 3 υποναυάρχους και 3 υποπτεράρχους.
Πρόκειται για τους:

Για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία.


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Απόδειξη ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί εντελώς για την κατάσταση της οικονομίας και το μόνο για το οποίο ενδιαφέρθηκε σ΄ όλη τη διάρκεια του 2018 ήταν η εκτέλεση του συμβολαίου που ακούει στο όνομα «Μακεδονία» είναι ο δείκτης Οικονομικού Κλίματος – κι’ ας είχε το θράσος ο κ. Τσίπρας να πει ότι… η οικονομία είναι το μεγάλο του ατού!
Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο δείκτης Οικονομικού Κλίματος υποχώρησε στις 101,3 μονάδες – κάθετη πτώση από τις 105,3 μονάδες του Ιουλίου.
Ήταν αυτή η πρώτη μέτρηση μετά την δήθεν «καθαρή έξοδο» της 21ης Αυγούστου 2018.
Κι’ αυτό διότι η «έξοδος» δεν συνοδεύτηκε από αύξηση της ζήτησης, ούτε από πρόσβαση στις αγορές, ούτε από

Ξυλοκαστρίτης "masterChef” εξέπληξε τους παντες με το ταλέντο του στο STAR channelR



Ένας 32χρονος ποδοσφαιριστής του Πανκαμαριακού απόψε  εξέπληξε τους πάντες  με το.. ταλέντο του, στην εκπομπή του Star Channel masterChef”..
Πρόκειται για τον  Ξυλοκαστρίτη Αλέξανδρο Κασκούτα , τον  δικός μας masterChef.. Ταδωσε όλα και τους εξέπληξε. Η συνέχεια επί της οθόνης:
 
 Μπράβο  Αλέξανδρε Ειμαστε όλοι υπερήφανοι για σένα. Συνέχισε... Το αξιζεις!!!
ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ