Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Στον Πρωθυπουργό της εξαθλίωσης και παράδοσης των Ελλήνων ετοιμάζεται- ο λαός να δώσει τη δεύτερη ετυμηγορία του αύριο το βράδυ. Ο Αλέξης Τσίπρας που επεδίωξε όσο κανείς άλλος μεταπολιτευτικά τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, για να επιβάλλει πιο εύκολα το καθεστώς του, αναμένεται να

καταδικαστεί και πάλι από λαό με τη ψήφο του σε όλες τις Περιφέρειες και Δήμους.

Σε αποχή και χαλαρή ψήφο ελπίζει ο Τσίπρας και πάλι για να μπορέσει να φθάσει μέχρι τις εθνικές εκλογές μέσα στο ψέμα και την υποκρισία. Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται πια είναι η πολιτική διαφυγή του και η μη αποκάλυψη από την επόμενη Κυβέρνηση των σκοτεινών πεπραγμένων της αυταρχικής και μη δημοκρατικής εξουσίας του.

Την επόμενη εβδομάδα ο κ.Τσίπρας ξεδιάντροπα θα προσπαθήσει να περάσει από τη Βουλή ό,τι πιο προκλητικό μπορεί πριν αποχωρήσει από την εξουσία. Αδιαφορώντας για το μήνυμα του λαού που του αφαίρεσε τη λαϊκή νομιμοποίηση να κυβερνά, προχωρά σε υποθέσεις αμφίβολης νομιμότητας, με στόχο να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του σε κάποιους και να δεσμεύσει την επόμενη κυβέρνηση.


Η απονενοημένη πολιτική του απόφαση είναι να καταργήσει τη δημοκρατία της ελεύθερης ψήφου μέσα από ομαδοποιήσεις ανθρώπων. Με κοινωνικές ομάδες όπως πακιστανοί, ρομά, ταξιτζήδες, οπαδούς ομάδων, εργάτες και οτιδήποτε άλλο προκύψει ο Τσίπρας στοχεύει ώστε να δημιουργήσει ανθρώπινες ασπίδες προστασίας του μετά την επερχόμενη συντριβή του στην εθνική κάλπη.


Οι Τούρκοι παραμένουν η τελευταία ελπίδα του Αλέξη Τσίπρα και για αυτό φροντίζει ο διορισμένος Υπουργός του. Συμπτωματικά μαθαίνουμε μετακόμισε και ο "Μανόλο" στην κατεχόμενη Κύπρο. Μία σκοτεινή γη που μετά το 1974 διακρίθηκε για τις τράπεζες-πλυντήρια και τα ασφαλή λιμάνια διακίνησης ναρκωτικών.

Αυτά προς το παρόν και ες αύριον τα σπουδαιότερα. 



thedayaftergr.blogspot.com