Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Τα αποτελέσματα της εγκληματικής εθνικής πολιτικής ανοχής στην παράνομη είσοδο και διακίνηση ανθρώπων από τα σύνορα της Ελλάδας στην ενδοχώρα ζούμε καθημερινά. Αυθαίρετα άνθρωποι που εισήλθαν παράνομα στη χώρα και διακινήθηκαν στο εσωτερικό της διακόπτουν την επικοινωνία καταλαμβάνοντας τη σιδηροδρομική γραμμή στο σταθμό Λαρίσης.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής Τσίπρα από το 2015 που άνοιξε αυθαίρετα τα σύνορα της Ελλάδας με το "τυράκι" του εύκολου χρήματος και των ευρωπαϊκών κονδυλίων για τις τοπικές κοινωνίες και τους μεσάζοντες. Συνεχίζοντας μία καταστρεπτική για την Ελλάδα μεταπολιτευτική ανώμαλη ανάπτυξη με τα γνωστά αποτέλεσματα διάλυσης της χώρας και μετατροπής της σε βαλκανική αποικία.

Δυστυχώς οι Έλληνες φορολογoύμενοι πολίτες για άλλη μία φορά χρηματοδοτούν μία άρρωστη κοινωνία και Κράτος με μόνο σκοπό την υποβάθμιση της ζωής μας. Ακόμα χειρότερα ο κ.Μητσοτάκης που εμφανίζεται ως η ελπίδα της χώρας δείχνει τελευταία να φλερτάρει με την άρρωστη κοινωνία και επιχειρηματικότητα με αντάλλαγμα την άνοδο στην εξουσία για μία άλλη χαμένη διακυβέρνηση δοσοληψιών εντός και εκτός της χώρας.

Κρίμα.

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr