Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜ. Τ. Ο. Ν.Δ. ΚΙΑΤΟΥ


ΟΠΕΚΕΠΕ: Μεγάλη αναστάτωση με τις πληρωμές των αγροτικών επιδοτήσεων

 
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε με τη μη καταβολή των ενισχύσεων στους λογαριασμούς των αγροτών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ χθες. Τελικά πιστώθηκαν χρήματα χθες το βράδυ στους λογαριασμούς των αγροτών ωστόσο, συγκεκριμένη κατηγορία αγροτών δεν θα βρει στους λογαριασμούς της την ενίσχυση. Πρόκειται για τους αγρότες που είχαν οφειλές και κινδύνευαν με κατάσχεση.
Στους λογαριασμούς τους δεν πιστώθηκαν τα χρήματα και οι αγρότες αυτοί θα

Δήμοι: Αποχή εργαζομένων τα Χριστούγεννα -Πού μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στην αποκομιδή απορριμμάτων

 
 Με μια οργισμένη ανακοίνωση και με την απόφαση να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, αντέδρασε η ΠΟΠ – ΟΤΑ στην κίνηση του υπουργείου Εσωτερικών να υπογράψει επέκταση της Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με την ΠΟΕ – ΟΤΑ, κάνοντας λόγο για ατόπημα από την ηγεσία του υπουργείου. Να σημειωθεί ότι το ίδιο είχε συμβεί και τον περασμένο Αύγουστο με τον

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο Νέο Έτος από τα Θερινά Σινεμά

image
Τα Θερινά Σινεμά σας εύχονται εγκάρδια καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο 2019!

Summercinemas Webteam

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ



Ειδική Προσφορά!
Περισσότερες πληροφορίες!
Προσφορές!
Στον ιστότοπό μας μπορείτε πλέον να βρείτε δεκάδες αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κλασικής και σύγχρονης, στη μισή τιμή! Κάντε κλικ για να δείτε τη λίστα, η οποία θα ανανεώνεται συχνά. Η προσφορά λειτουργεί συνδυαστικά με τη δωρεάν αποστολή μέσω ΕΛΤΑ, κάτι που εφαρμόζουμε σε όλες τις αγορές μέσω του ιστότοπού μας.
Δείτε τη λίστα των ειδικών προσφορών!

Εκδοτικός Οίκος Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ:Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019!

https://gallery.mailchimp.com/44684644279088df19d425ea0/images/c818629b-4eee-4e42-a1e9-3f4489cbc75c.png

Ντόρα Μπακογιάννη

Ο ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

http://isthmos.gr/images/images-uploads/10137/pelopidas-kalliris__art-big.jpg 


Κόρινθος 21/12/2018
ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΙΡΗ                       

                                                                   



Στην πορεία μου μέχρι σήμερα τιμήθηκα και υπηρέτησα σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Η παρότρυνση ωστόσο και η στήριξη των συντοπιτών μου για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού αξιώματος του τόπου μας, είναι για μένα η σπουδαιότερη τιμή που έχω ποτέ αποδεχθεί και είναι ο παράγοντας που καθόρισε την απόφασή μου.



Η ομόφωνη δε εισήγηση της Εκλογικής Επιτροπής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας προς τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και ανάλογες διεργασίες και εισηγήσεις στο

Γ. Μανιάτης: «Μέγα ηθικό και πολιτικό σκάνδαλο στη ΔΕΠΑ»

Ομιλία Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΚΙΝΑΛ, Γ. Μανιάτη, κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ 

 Ως το μεγαλύτερο πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χαρακτήρισε ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, στα πλαίσια της συζήτησης Επίκαιρης Επερώτησης για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ. Ο Γ. Μανιάτης είπε ότι το συγκεκριμένο σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων σκανδάλων, όπως τα 600.000.000€ του διεθνούς αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», τα 10.000.000+€ του Θριασίου, κ.ά. κι έθεσε 5 συγκεκριμένα

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


Αποτέλεσμα εικόνας για Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Λουτράκι  21/12/2018
          ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                     Αριθμ. Πρωτ.: 22280
                     ΔΗΜΟΣ
     ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -
    ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 



Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 27η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 5:30 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση  επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Editor’s pick: Νέα χρονιά, νέα προεδρία, νέα συμφωνία

Με συμφωνία, χωρίς συμφωνία. Και ξανά από την αρχή. Και πάλι το ίδιο. Και ούτω καθεξής. Τελειωμό δεν έχει αυτή η ιστορία.
Στο Brexit αναφερόμαστε,

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Π.Ο.Α.Κ.


ΣΠΟΑΚ

Γ. Ψυχογιός στο Ν/Σ του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: Με την τροπολογία για το ακατάσχετο υλοποιούμε ένα πάγιο αίτημα του αγροτικού κόσμου.


Στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του Σχεδίου Νόμου «Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής», ο Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, αναφέρθηκε τόσο στις διατάξεις όσο και στο γενικότερο πλαίσιο του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος.

Ξεκινώντας την Εισήγησή του, ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Είναι

Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά!

Ενσωματωμένη εικόνα
Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά!Το 2019 να είναι γεμάτο υγεία, αγάπη ευτυχία και ευημερία.

Τάσος Λυμπερίου

Η Βουλή τίμησε τη μνήμη του διασώστη Κυριάκου Παπαδόπουλου μαζί με μικρούς ασυνόδευτους πρόσφυγες

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε σήμερα τη μνήμη του εκλιπόντος υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του Επιτρόπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χρήστου Στυλιανίδη, του Εκπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες κ. Φιλίπ Λεκλέρ, του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Βίτσα, αλλά και

Θυρεοειδίτιδα Hashimoto, με κούραση, κράμπες, υπνηλία, κατάθλιψη, δυσκοιλιότητα, πρήξιμο ποδιών





Ο υποθυρεοειδισμός είναι η παθολογική εκείνη κατάσταση κατά την οποία ο θυρεοειδής υπολειτουργεί. Η ανεπάρκεια των θυρεοειδικών ορμονών στο αίμα έχει σαν αποτέλεσμα την πρόκληση του κλινικού συνδρόμου που λέγεται υποθυρεοειδισμός.
Η ανεπάρκεια αυτή στην ενδομήτρια ζωή και τη νεογνική ηλικία έχει δυσμενή επίπτωση στην ωρίμανση του εγκεφάλου και στη σωματική αύξηση και ανάπτυξη. Στην παιδική ηλικία παρατηρείται καθυστέρηση σωματικής αύξησης, ενώ στους ενήλικες εκδηλώνεται ως γενική επιβράδυνση των ζωτικών λειτουργιών.
Η συχνότερη αιτία του υποθυρεοειδισμού είναι η αυτοάνοση θυρεοειδοπάθεια. ....................

"Καλά Χριστούγεννα"…. Αποδοχή του Σπηλαίου....που είναι μέσα μας..


 
Του Νίκου Ζάβαλη

"Καλά Χριστούγεννα"…. Αποδοχή του Σπηλαίου....που είναι μέσα μας... 
              
Να σκάψω ,μέσα μου ,πολύ βαθειά γιατί εκεί κρύβεται το μυστήριο του θεού.
Κλειδωμένο είναι το μυστήριο και ανοίγει με αντικλείδι,που ξεκλειδώνει και ανοίγει  ,μόνον όταν έχω απλότητα ,ειλικρίνεια και πίστη,διαφορετικά έχω

ΑΔΕΔΥ: Οδηγίες προς δημοσίους υπαλλήλους για 13ο & 14ο μισθό (αίτηση)

 
 Ανακοίνωση με οδηγίες εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ, σχετικά με τα αναδρομικά των δώρων και την απόφαση του ΣΤ’ τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ειδικότερα στην ανακοίνωση, σημειώνεται:
Με αφορμή τα ερωτήματά σας, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του ΣΤ’ τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, για τα αναδρομικά των δώρων και του επιδόματος αδείας, σας ενημερώνουμε για τα εξής:
1. Η απόφαση του ΣΤ’ τμήματος του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις για την περικοπή των δώρων έχει παραπεμφθεί στην Ολομέλεια του Συμβουλίου για οριστική – τελική κρίση.
2. Οι νομικοί μας σύμβουλοι, μόλις καθαρογραφεί και ανακοινωθεί η απόφαση του ΣΤ’ τμήματος θα λάβουν αντίγραφο, θα το μελετήσουν και αφού μας ενημερώσουν, θα σας ενημερώσουμε για τις περαιτέρω ενέργειες.
3. Προς το παρόν ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ καμία άλλη ενέργεια, πέραν της αίτησης για διακοπή της παραγραφής που σας είχαμε αποστείλει, την οποία, όσοι δεν την υπέβαλαν, μπορούν να την υποβάλουν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2018.
ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ
Επιστολή – Δικαστική διεκδίκηση των δώρων Χριστουγέννων 

aftodioikii.gr

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΕ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΡΒΕΝΙ ΣΤΙΣ 22 & 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!


Οι μουσικοί της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου καλωσορίζουν την έλευση των Χριστουγέννων με δύο εορταστικές συναυλίες στο Ξυλόκαστρο και στο Δερβένι αντίστοιχα!

Πιο συγκεκριμένα, η συναυλία στο Ξυλόκαστρο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου καί ώρα 12 μ.μ. στη κεντρική Πλατεία Ξυλοκάστρου, ενώ στο Δερβένι αντίστοιχα  η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 12 μ.μ. στη Κεντρική Πλατεία Δερβενίου!


Το μουσικό πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

1.   Christmas Cheer

2.   Rockin' Through The Snow

3.   Santa on Parade

4.   Good King Wenceslas

5.   Yo Christmas Tree

6.   The Twelve Days of Christmas

7.   Rudolph The Red-Nosed Reindeer

8.   Sleigh Ride

9.   The Rockin' Drummer Boy

10. Winter Wonderland

11. Feliz Navidad

12. Jingle Bell Rock


Διευθύνει ο αρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής
Δερβενίου, κ. Παναγιώτης Παναγάκος.
 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

 

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ


Της Λέττας Καλαμαρά

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής την Παρασκευή (21/12/2018), χωρίς τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας στη χώρα και χωρίς Εθνική Στρατηγική. 

Δοκιμάζεται η Κόρινθος 2006 στο Ξυλόκαστρο κόντρα στον Πανκαμαριακό

https://sfedona.gr/wp-content/uploads/2017/10/FOOT1.jpg
Με την διεξαγωγή , το Σάββατο 22/12/18- 15:00, της 13ης αγωνιστικής ημέρας ,στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, τελειώνει ποδοσφαιρικά η χρονιά που φεύγει. 
Η τελευταία αγωνιστική για το 2018, βρίσκει την πρωτοπόρο Κόρινθο 2006 , να δοκιμάζεται στο Ξυλόκαστρο, κόντρα στον Πανκαμαριακό, που θέλει πάση θυσία την νίκη για να  απομακρυνθεί , μακριά από την επικίνδυνη ζώνη , όπως θέλει και ο Αστέρας Δερβενίου , ο οποίος μάχεται με τον Σαρωνικό Γαλάτακίου. Δύσκολη έξοδο έχει ο ΑΟ Λουτρακίου στην Κόρινθο , κόντρα στον Άγιο Γεώργιο , την στιγμή που ο ΑΟ Ζευγολατιού υποδέχεται τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. 
Στα Αθίκια ο Τενεάτης αντιμετωπίζει την Ελλάδα Βέλου, την ίδια ώρα που ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου κάνει δύσκολη έξοδο στην Κλένια κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ. 
Στη Νεμέα ο Πανεμεατικός αντιμετωπίζει τους Αγίους Θεοδώρους , ενώ στο Κιάτο ο Πέλοπας θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

13η Αγωνιστική
Τενεάτης Αθικίων
-
Ελλάς Βέλου
Αστέρας Δερβενίου
-
Σαρωνικός Γαλατακίου
Πέλοπας Κιάτου
-
Θύελλα Πετρίου
Παννεμεατικός
-
Αγ. Θεόδωροι
ΑΟ Zευγολατιού
-
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Αγ. Γεώργιος
-
ΑΟ Λουτράκι
ΠΑΣ Κλένια
-
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Πανκαμαριακός
Α.Σ. Κόρινθος 2006