Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Έρχονται καταιγίδες και χιόνια - Έκτακτες οδηγίες από την Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας

Καιρός: Έκτακτες οδηγίες από την Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας – Δείτε που θα χιονίσει | Newsit.gr 
Από το βράδυ της Δευτέρας ο καιρός θα είναι χειμωνιάτικος και η κακοκαιρία θα πλήξει όλη την Ελλάδα με σφοδρές καταιγίδες και χιονοπτώσεις. 
Αναλυτικά ο καιρός σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ:

ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ



Της Λέττας Καλαμαρά

Το φιλελεύθερο κανάλι του ΣΚΑΪ TV και η Ελληνική Δημοκρατία δέχτηκαν νύχτα ένα χτύπημα στην ελεύθερη έκφραση και τη δημοσιογραφία. Το τέλος της διακυβέρνησης του απολυταρχικού καθεστώτος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια μία σωρείας θεατρικών Κυβερνήσεων, έρχεται με το βρυχηθμό του σκοτεινού παρακράτους. Στο

Τα μηνύματα του 12ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας



Της Γιώτας Μπάγκα
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο τριήμερο. Η απίστευτη συμμετοχή απέδειξε ακόμα και στους πιο καχύποπτους πολίτες πως η νίκη του μεγάλου φιλελεύθερου  κόμματος είναι αναμφισβήτητη. Έδειξε ακόμα την τεράστια διαφορά ύφους και ήθους από την κυβέρνηση. Κι αυτό το γεγονός δεν είναι ένα

Εορταστικό Οδοιπορικό με τη Μαίρη Νικολοπούλου



ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΧΙΟΝ ΤV

Η Κατερινα Φαρμακη - Γκέκη και επισήμως βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Κορινθίας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Έχω την τιμή να είμαι και επισήμως υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Κορινθίας .Ευχαριστώ την επιτροπή ψηφοδελτίων του κινήματος και την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και καλωσορίζω σε αυτόν το αγώνα και τους άλλους συνυποψήφιους ,ευχόμενη καλή μας επιτυχία .Το επόμενο διάστημα ,όλοι μαζί ,θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε την ολοκληρωμένη πρόταση της παράταξής μας το ‘’σχέδιο Ελλάδα’’ στους πολίτες της Κορινθίας ζητώντας τους να μας εμπιστευτούν .Να εμπιστευτούν μια παράταξη που κράτησε υπεύθυνη στάση σε όλη την περίοδο της κρίσης και έχει αποδείξει διαχρονικά ότι διαθέτει την ικανότητα να κυβερνά προοδευτικά και αναπτυξιακά , να ενώνει τους Έλληνες και να προωθεί τους θεσμούς και την δημοκρατία .
Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος είναι δύσκολος ,αφού αντί της συζήτησης για τα σημαντικά προβλήματα που βιώνει η χώρα ,επικρατεί λαϊκισμός , πόλωση και αδιανόητα διχαστικά διλήμματα .
Όμως όλοι εμείς θα την δώσουμε αυτή την μάχη με αίσθημα ευθύνης και με πίστη ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια τόσο για την Ελλάδα ,όσο και για τους Έλληνες. 

 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΕΚΗ - ΦΑΡΜΑΚΗ
       

Ευχαριστήριο μήνυμα Ηλία Ανδρικόπουλου Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZ77rvw1jPE1oj5Zmm4JbJ216h-D94BAxxljns6C-a87aVY4OLsHViSAFFC-tlihqKBJT3o6ozIh2BwoHXHBSKbiTpfoEmH6L56dbHoe8UEG_o3yURkF4u8Q8pcht78Xq-_vBQmtpYuqMN/s1600/andrikopylosh.png Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου 
 Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, μετά την πρόσφατη επιτυχή επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, ευχαριστεί θερμά τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Υγεία» για τις άριστες ιατρικές υπηρεσίες και την εξαιρετική φροντίδα που του προσέφεραν κατά τη διάρκεια της σύντομης νοσηλείας του.
Επίσης ευχαριστεί θερμά συναδέλφους, συνεργάτες και φίλους για την αμέριστη συμπαράσταση και το ειλικρινές και ανθρώπινο ενδιαφέρον τους. 

Σύντομα, και με την επάνοδό του στα καθημερινά καθήκοντα, θα δοθεί η ευκαιρία να ευχαριστήσει τον καθένα προσωπικά για την ευαισθησία και την πολύτιμη υποστήριξη.

Καλή κλήρωση, το 100% ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου

Τα ζευγάρια των «32» του Europa League
Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στην Νιόν και έφερε χαμόγελα στον Πειραιά καθώς ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τους «32» του Europa League. Μοναδική ελληνική παρουσία στην κλήρωση ήταν αυτή του Ολυμπιακού. Στον δρόμο των «ερυθρόλευκων» η Ντιναμό Κιέβου από την Ουκρανία.
Η πρώτη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Γ. Καραϊσκάκης στις 14 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός στις 21 Φεβρουαρίου.

Δεν μπορεί να είναι κανείς στον Ολυμπιακό δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Η Ντιναμό Κιέβου είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποιες υπερδυνάμεις που υπήρχαν στην κληρωτίδα της Νιόν και έμειναν μακριά από το δρόμο των ερυθρόλευκων.
Προφανώς καμία πρόκριση δεν είναι εξασφαλισμένη σε τέτοιο επίπεδο, ειδικά όταν μιλάμε για μία ομάδα με τεράστιο ευρωπαϊκό παρελθόν και σε ό,τι αφορά στο παρόν βρίσκεται στο Νο 21 της βαθμολογίας της UEFA, δηλαδή 14 θέσεις πιο ψηλά από τον Ολυμπιακό. Ένα τέτοιο κλαμπ εννοείται ότι δεν μπορεί κανείς να το υποτιμήσει, ακόμη κι αν επρόκειτο να την αντιμετωπίσει κάποιο από τα μεγαθήρια της διοργάνωσης. Ενώ σε ό,τι αφορά το κόστος του ρόστερ, μπορεί να μη φτάνει στα επίπεδα της Μίλαν σε καμία περίπτωση, αλλά είναι μεγαλύτερο από αυτό του Ολυμπιακού.
Το μυστικό για τον Ολυμπιακό θα είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμος στα δύο ματς του Φλεβάρη και να δώσει το 100% της απόδοσής του και στα δύο παιχνίδια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ουκρανία. Να μην επηρεαστεί από το γεγονός ότι η Ντιναμό θα είναι εκτός ρυθμού καθώς θα επιστρέψει σε δράση στο ουκρανικό πρωτάθλημα μετά το ματς στο Καραϊσκάκη, ενώ το τελευταίο παιχνίδι της ήταν στις 8 Δεκεμβρίου. Ούτε από το ότι η ΑΕΚ παραλίγο πέρυσι να την αποκλείσει με τις δύο ισοπαλίες και με το ματς στο Κίεβο να έχει σημαδευτεί από εκείνη την τεράστια ευκαιρία του Μασούντ που θα μπορούσε να δώσει την πρόκριση στην ελληνική ομάδα.
Ο Μαρτίνς έχει όλο το χρόνο να μελετήσει και να προετοιμάσει αυτά τα δύο παιχνίδια, τις δυνατότητες ή τις αδυναμίες των Ουκρανών. Θα δει τα ματς με τον Άγιαξ που εύκολα απέκλεισε την Ντιναμό, θα δει και τα παιχνίδια με την Ρεν την οποία οι Ουκρανοί νίκησαν εντός και εκτός έδρας. Θα εξασφαλίσει και τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, στα οποία έχει κάνει κάποιες άνετες νίκες με μεγάλα σκορ, αλλά είναι σε παρόμοια θέση με τον Ολυμπιακό, αρκετά πίσω από την πρωτοπόρο Σαχτάρ, όπως συμβαίνει και στο δικό μας πρωτάθλημα που οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν τον ΠΑΟΚ που έχει αποκτήσει σημαντική απόσταση. Θα σταμπάρει σίγουρα τον έξοχο εξτρέμ Βίκτορ Τσιχάνκοφ που είχε βάλει πέρυσι το γκολ στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, φέτος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ο πιο ακριβός παίκτης της. Αλλά θα δει και τους υπόλοιπους, παρακολουθώντας και ενδεχόμενες μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η ομάδα του Κιέβου.
Εκεί που είχε ξαναπάει ο Ολυμπιακός το 1975 στην ήττα με 0-1 (2-2 στην Τούμπα ο αγώνας στην Ελλάδα), αλλά και μια φορά πιο πρόσφατα, όταν είχε προσκληθεί η ελληνική ομάδα σε φιλικό με την Ντιναμό στο Ολυμπίσκι προς τιμήν του Όλεγκ Μπλαχίν...
Συνοπτικά. Καλή κλήρωση, μεγάλη προσοχή και έχουμε καιρό για περισσότερα...
Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια που έβγαλε η κλήρωση για τους «32»:
Ολυμπιακός (Ελλάδα) - Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)
Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) - Μπενφίκα (Πορτογαλία)
Μάλμε (Σουηδία) - Τσέλσι (Αγγλία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία)
Σέλτικ (Σκωτία) - Βαλένθια (Ισπανία)
Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία) - Ίντερ (Ιταλία)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία) - Βιγιαρεάλ (Ισπανία)
Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) - Ζενίτ (Ρωσία)
Σλάβια Πράγας (Τσεχία) - Γκενκ (Βέλγιο)
ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ (Λευκορωσία) - Άρσεναλ (Αγγλία)
Κρασνοντάρ (Ρωσία) - Λεβερκούζεν (Γερμανία)
Ζυρίχη (Ελβετία) - Νάπολι (Ιταλία)
Ρεν (Γαλλία) - Μπέτις (Ισπανία)
Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο) - Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) - Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Λάτσιο (Ιταλία) - Σεβίλλη (Ισπανία)

Ποια είναι τα οκτώ οφέλη του να πίνετε ζεστό νερό


poia-einai-ta-okto-ofeli-tou-na-pinete-zesto-nero.jpgΗ κατανάλωση αρκετού νερού μπορεί να στηρίξει το δέρμα, τους μύες και την υγεία των αρθρώσεων. Το νερό βοηθά τα κύτταρα του οργανισμού να απορροφούν θρεπτικά συστατικά και να καταπολεμούν τις λοιμώξεις. Η κατανάλωση μερικών ποτηριών ζεστού, ή καυτού νερού κάθε μέρα μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα οφέλη.

Διαβάστε περισσότερα 


stogiatro.gr

Νέα έρευνα: Εξαγωγές & Εξαγωγικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα


Νέα έρευνα

Εξαγωγές & Εξαγωγικές Επιχειρήσεις
στην Ελλάδα

 
Ποια είναι τα μεγάλα διαρθρωτικά εμπόδια που εξακολουθούν να εγκλωβίζουν την ελληνική οικονομία σε εσωστρέφεια; Τι πρέπει να κάνει η Δημόσια Διοίκηση και ποια είναι η καταλληλότερη στρατηγική από πλευράς επιχειρήσεων για να αυξήσουμε τις εξαγωγές μας;
Η διαΝΕΟσις επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα και να προτείνει ένα σχέδιο για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών με δύο νέες έρευνες

Οδηγίες ΓΛΚ για το κλείσιμο του οικονομικού έτους σε Δήμους και Περιφέρειες

Στο φουλ δουλεύουν οι Οικονομικές Υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την εορταστική περίοδο, καθώς οι αναγκαίες ενέργειες ενόψει λήξης του ...

ΑΙΡΕΤΟΣ.GR


Παραχώρηση του κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Δερβενίου στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης - Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου

Παραχώρηση του κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Δερβενίου στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή Σ/Ν του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης , στο οποίο –μεταξύ άλλων -περιλαμβάνεται άρθρο για την παραχώρηση του κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Δερβενίου στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
Η παραχώρηση του συγκεκριμένου κτιρίου, με τη σημαντική ιστορική και αρχιτεκτονική αξία, αποτελούσε χρόνιο αίτημα του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας και τα τελευταία έτη έγιναν από τη Δημοτική Αρχή αρκετές και μεθοδικές προσπάθειες για την ικανοποίησή του.
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, για την απόφαση αυτή, ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν από την πλευρά της Κυβέρνησης και της τοπικής κοινωνίας στη θετική αυτή έκβαση. Η απόδοση του Ειρηνοδικείου στο Δήμο, αφενός διασφαλίζει τη συντήρηση και αποκατάσταση του ακινήτου, και αφετέρου συντελεί στην αξιοποίησή του με χρήσεις που συνάδουν με τον πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, και κοινωφελή χαρακτήρα του.

Εναρκτήρια ημερίδα του έργου e - Sisifos: Ψηφιακό Χρονολόγιο της Κορινθιακής Λαογραφίας (Πρόγραμμα και Φυλλάδιο)


ΕΥΧΕΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΓΚΑ : ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ

christmas card tsogkas.jpg 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ

Δυναμική παρουσία της «Μυθικής» Πελοποννήσου στην 5η Διεθνή Έκθεση «Athens International Tourism Expo»


«Δυναμική» παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 5η Διεθνή Έκθεση «Athens International Tourism Expo», η οποία πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, από τις 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018. Η Έκθεση φιλοξένησε περισσότερους από 300 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και 150 κορυφαίους Διεθνείς Hosted Buyers.

Γ. Ψυχογιός για Προϋπολογισμό: «Αποτυπώνουμε κοινωνικά το διαφορετικό μείγμα πολιτικής»




Ο Γιώργος Ψυχογιός, βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την ομιλία του στη συζήτηση για την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2019, τόνισε ότι «μετά από μία σκληρή δεκαετία, ερχόμαστε σήμερα με έναν προϋπολογισμό για πρώτη φορά επεκτατικό. Γιατί άραγε είναι τόσο σημαντικός ο χαρακτηρισμός «επεκτατικός»; Γιατί θα αποτυπώσει και κοινωνικά και στην πράξη αυτό το διαφορετικό μείγμα πολιτικής που φέρνουμε. Η αλλαγή του μείγματος δημοσιονομικής πολιτικής που είμαστε πλέον σε θέση να προτείνουμε μετά τη

Τα πειστήρια της συναλλαγής Τσίπρα…

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014. Βρίσκομαι στην παραλιακή, στο αυτοκίνητο, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Είναι – φυσικά – ο πρωθυπουργός.
«Κοίτα», μου λέει. «Επείγει να γίνει άμεσα…»
Δεν θυμάμαι πια τι ήταν εκείνο το επείγον – και ούτε έχει σημασία μπροστά σ’ αυτά που ακολούθησαν.
«Εντάξει, Πρόεδρε», του απαντάω. «Θα το κάνω από το αυτοκίνητο, γιατί είμαι καθ’ οδόν».
Είχα αποφασίσει να περάσω πρώτα από το υπουργικό μου γραφείο στη Γραμματεία Ενημέρωσης. Παρασκευή, κάπως ήρεμα τα πράγματα και σε μια ακριβώς εβδομάδα, την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, αναμενόταν στην Αθήνα ο Τούρκος πρωθυπουργός Νταβούτογλου. Οπότε, είπα κι’ εγώ να περάσω από το γραφείο μου και να υπογράψω

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής για τη βομβιστική ενέργεια στον ΣΚΑΪ

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση μετά τη βομβιστική ενέργεια στις εγκαταστάσεις του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ σήμερα τα ξημερώματα:
«Είναι απερίφραστη και αυτονόητη η καταδίκη του γεγονότος. Η Δημοκρατία έχει πάντοτε τον τρόπο να αποτρέπει την εισβολή του φόβου και του τρόμου στο πεδίο και την εξίσωση των πολιτικών αντιπαραθέσεων, όπως οι εμπνευστές τους θα ήθελαν».

ΚΙΑΤΟ: Ανακοινώνονται οι επικεφαλείς των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμους Σικυωνίων, Βέλου- Βόχας και Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.

http://messinia24.gr/wp-content/uploads/2018/04/Gontikas-N-ls.jpg
Σήμερα Δευτέρα 17/12/2018 στο πολιτιστικό κέντρο Κιάτου (Κλεισθένους 57) στις 7μμ  θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τη μάχη των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών. Στη σύσκεψη θα μιλήσουν τα στελέχη του ΚΚΕ και περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαΐκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Νίκος Γόντικάς και Βαγγέλης Γούργαρης. Στη σύσκεψη θα ανακοινωθούν και οι επικεφαλείς των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμους Σικυωνίων, Βέλου- Βόχας και Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ισχυρό ρόφημα με πιπερόριζα (τζίντζερ), λεμόνι και μέλι για το κρυολόγημα, την γρίπη, τις ιώσεις


 
Το τζίντζερ ή πιπερόριζα έχει αντιπυρετική και αντιμικροβιακή δράση. Οι πολλές εφαρμογές και χρήσεις της πιπερόριζας συμπεριλαμβάνουν την θεραπεία του άσθματος, της βρογχίτιδας, και άλλων αναπνευστικών προβλημάτων μαλακώνοντας και απομακρύνοντας τα φλέγματα από τους πνεύμονες. Η πιπερόριζα μπορεί επίσης να βοηθήσει την μείωση του πυρετού ζεσταίνοντας το σώμα και αυξάνοντας την εφίδρωση.
Όταν το - Μέλι συναντά το - τζίντζερ και το - λεμόνι, έχουμε ένα άριστο συνδυασμό για μια ισχυρή θεραπεία για την γρίπη, το κρυολόγημα, τις ιώσεις. ....................

Κονσταντίν Λεόντιεφ: Από τον Ρομαντισμό στο Μοναστήρι

ΣΩΤΗΡΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Image result for το βυζαντιο στη Ρωσια
Κονσταντίν Λεοντιεφ Βλαντιμίρ Σολοβιόφ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, Δοκίμια Ιστορίας και Φιλοσοφίας, Εισαγωγή - Μετάφραση Όλεγ Τσυμπένκο, εκδ. Καστανιώτη, 2018.
Απέναντι στον διαφωτισμό και στη ρασιοναλιστική σκέψη, που γέννησε ο 18ος αιώνας, έχει καθιερωθεί να χαρακτηρίζεται ως αντίποδας ο δυτικοευρωπαϊκός, και ιδιαιτέρως, ο γερμανικός ρομαντισμός. Ωστόσο, οι σπόροι του Σέλλινγκ βρήκαν γόνιμο έδαφος και άνθισαν και στη ρωσική γη. Μόνον που εδώ οι πνευματικοί ανθοί προήλθαν από διαφορετικές συνθέσεις, λόγω της σύστασης των κοινωνικών και εθνολογικών υποστρωμάτων της αυτοκρατορίας. Τις ώρες που η θετική σκέψη σάρωνε την ευρωπαϊκή ήπειρο, στη Ρωσία,

Τα social media… στο πόδι, μετά τη βόμβα στον ΣΚΑΪ

 
Η πρωινή βομβιστική επίθεση στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ, κυριάρχησε, όπως αναμενόταν, πλήρως στην ειδησεογραφία.
Πολιτικοί και δημοσιογράφοι έσπευσαν να καταδικάσουν την εγκληματική βαρβαρότητα, και να στείλουν ευχές συμπαράστασης στους εργαζομένους του ΣΚΑΪ.
Τα social media είχαν φυσικά την τιμητική τους, με διαδοχικές αναρτήσεις και σχόλια, από απλούς χρήστες μέχρι επώνυμους, και φυσικά με αιχμές για το βαρύ, πολωτικό κλίμα το οποίο έχει διαμορφωθεί στον δημόσιο βίο και τα ΜΜΕ.
Στην περιοχή των Πετραλώνων βρέθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καμένο όχημα το οποίο έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να δουν αν σχετίζεται με το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΚΑΪ.
Το όχημα, εντοπίστηκε καμένο στα Πετράλωνα και διερευνάται αν είχε σχέση με το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες στο τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΚΑΪ, καθώς ήταν κλεμμένο και οι πινακίδες παραποιημένες.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ιστοσελίδα της Καθημερινής , στις 2 π.μ. δηλαδή περίπου 15 λεπτά μετά την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού στο κτίριο