Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Συναγερμός! Ισχυρός σεισμός 7 ρίχτερ στην Ινδονησία – Προειδοποίηση για τσουνάμι

Συναγερμός! Ισχυρός σεισμός 7 ρίχτερ στην Ινδονησία – Προειδοποίηση για τσουνάμι | Newsit.gr
Η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών της Ινδονησίας ανακοίνωσε ότι ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 15 χλμ και εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΑΣΕΠ: Έρχονται δύο προκηρύξεις για 875 προσλήψεις σε ΟΤΑ

Δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που θα δημοσιοποιηθούν αμέσως μετά το καλοκαίρι θα ενισχύσουν σε προσωπικό την Τοπική Αυτοδιοίκηση ανοίγοντας 875 θέσεις εργασίας και ανοίγοντας τη δυνατότητα για ισάριθμες προσλήψεις στους ΟΤΑ.
Αναλυτικότερα οι δύο προκηρύξεις θα ανοίξουν:

Επέστρεψε στον Αστέρα Δερβενίου και ο Αλέξης Τόλιας

Φωτογραφία του Γιώργος Μεντής.
Μία ακόμα επιστροφή ποδοσφαιριστή μετρά ο Αστέρας Δερβενίου. Μετά την επιστροφή του Χρήστου Βυζά, στην ομάδα της Δυτικής Κορινθία, επανήλθε, μετά από απουσίας ενός έτους και ο Αλέξανδρος Τόλιας, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ισθμιακό. 
 Ο Αλέξης Τόλιας, είναι παίκτης με εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες  όπως η Κόρινθος, η Ακράτα κλπ και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει πολύ, στην προσπάθεια του Αστέρα.στο νέο πρωτάθλημα.
* Επιτυχία σημείωσε ο χθεσινός χορός του Αστέρα , που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεια του Δερβενίου.


Σοκάρει η κακοποίηση των ιπποειδών στην Ελλάδα -Video


Αυτή τη στιγμή σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας διαπράττεται ένα τεράστιο έγκλημα εις βάρος ανυπεράσπιστων ζώων. Μην κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σου! Μίλα! Κάλεσε το 100, τη κεντρική διεύθυνση της αστυνομίας, τον εισαγγελέα. Βάλε ένα τέλος στο μαρτύριο αυτών των πλασμάτων. Τα πλάνα που βλέπετε έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Και οι εικόνες αυτές δεν τιμούν καθόλου την χώρα μας. Κάποιοι όμως παρόλα αυτά εξακολουθούν να κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους...

Συναυλία Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας στις Αιγές


Στις μαγευτικές Αιγές η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας ''Ιωάννης Kοκονέτσης'' προχθές βράδυ εντυπωσίασε το φιλόμουσο κοινό, με νεανικές ,αξέχαστες και πασίγνωστες μελωδίες.
Συγκεκριμένα η φιλαρμονική απέδωσε μουσικά  κομμάτια,σε διασκευή για μπάντα,και θέματα απο κινηματογραφικές ταινίες-σειρές.
Την χθεσινή συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους, υπέροχοι μουσικοί απο την Φιλαρμονική Ακράτας μαζί με τον μαέστρο τους Κ. Χρήστο Ασημακόπουλο
Ο Μαέστρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας ''Ιωάννης Kοκονέτσης'' αλλα και τα μέλη αυτής,ευχαρίστησαν την τοπική κοινότητα Αιγών για την άψογη συνεργασία και την θερμή φιλοξενία τους!
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ