Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Με επιτυχία το 5ο τουρνουά «Γιώργος Παρρας» που διοργάνωσε ο Πανκαμαριακός

https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/33944904_606023786425773_784683850600022016_n.jpg?_nc_cat=0&oh=1d0c51cb1032d3c6aa4783f9f7f9a215&oe=5B8A38A0
Για 5η συνεχή χρονια ο Πανκαμαριακός διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία , στο γήπεδο  “Σωτήρης Αγγελόπουλος”, ατο Ξυλόκαστρο , το τουρνουά «Γιώργος Παρρας» στη μνήμη του 19χρονου ποδοσφαιριστή, που "εφυγε" από ζωή πριν 4μιση χρόνια.
Εκτός από τον διοργανωτή Πανκαμαριακό στο τουρνουά, συμετείχαν και οι ομάδες του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και του Πανευρωστινιακού, σε μια πολύ ιδιαίτερη προσπάθεια που γίνεται κάθε χρόνο από τις ομάδες του τόπου και μας φέρνει όλους πιο κοντά και για καλο σκοπό. Τα έσοδα από το τουρνουά, θα πάνε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης
Νικητής του τουρνουά ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου με 2 νίκες ( 1 - 0 τον Πανευρωστινιακό, και στα πέναλτι μετά από κανονικό αγώνα 2 - 2 τον Πανκαμαριακό. 
Επίσης ο Πανκαμαριακός νίκησε στα πέναλτι τον Πανευρωστινιακό μετα από ισοπαλο κανονικό αγωνα με τερματα 2 - 2.
Από τον Πανκαμαριακό εξεδωθηκε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:
"ΔΕΝ θα φύγει ΠΟΤΕ ο Γιώργος, πάντα θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε..
Ευχαριστούμε όλο τον κοσμο που παρεβρέθηκε στο 5ο τουρνουά για τον φίλο μας, Γιώργο Παρρά!! Τις διοικήσεις τους προπονητές, διαιτητές και πάνω απ'ολα τους παίχτες των ομάδων που συμμετείχαν. και σε όλους όσους -μαζι- βρεθήκαμε στις κερκίδες, τιμώντας την μνήμη του άτυχου παιδιού.
Σας περιμένουμε και του χρόνου παλι με υγεία!"


Δίνουν αναδρομικά για τις επικουρικές, τα κόβουν από τις κύριες!

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/suntaksiouxoi-perikopes-suntakseis-1000.jpg
Ανοίγει ο κύκλος για την επιστροφή των «κλεμμένων» στις συντάξεις που έχασαν οι συνταξιούχοι μέσα σε δυο χρόνια (2016-2018) με ευθύνη της κυβέρνησης και η πρώτη «φουρνιά» φέρνει αναδρομικά που ξεκινούν από 200 ευρώ και φτάνουν έως και 1.804 ευρώ και αφορούν στις παράνομες μειώσεις του νόμου 3986/2011.

Η κυβέρνηση επέβαλε τις ίδιες μειώσεις που είχαν οι παλιές επικουρικές, παρότι

Tι νοιάζει τους 17άρηδες

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/MATHITES-500.jpg

Γράφει ο Γιάννης Τσαπρούνης*

Ας είμαστε ειλικρινείς. Γνωρίζει κανείς τι πραγματικά νοιάζει τους 17άρηδες; Πιθανότατα, όχι. Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, αλλά πιθανότατα θα πέσουμε έξω. Οπότε θα ήταν καλύτερο να ασχοληθούμε με το τι θα πρέπει να νοιάζει όσους βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο 17ο έτος και οι οποίοι αν αύριο στηθούν κάλπες θα έχουν για πρώτη φορά το δικαίωμα να ψηφίσουν.

Αλλαγή Ηγεσίας Ρ.Ο Κόρινθος




Rotary Club Κόρινθος

Βλήτα ή βλίτα, χόρτα με μεγάλη διατροφική αξία. Από που προέρχεται η γνωστή φράση; Τι προσέχουμε στην κατανάλωση .


 
Τα χόρτα βλήτα ή βλίτα ανήκουν στο γένος Amaranthus viridis και χαρακτηρίζονται ως ζιζάνια διάφορων καλλιεργειών. Αυτό σημαίνει ότι πολλαπλασιάζονται εύκολα κι επομένως αν φυτέψουμε μερικά στον κήπο μας, θα τρώμε βλήτα κάθε χρόνο. Είναι φυλλώδη λαχανικά με πολλές ευεργετικές

Για επίσημη επίσκεψη στην Πορτογαλία αναχωρεί αύριο ο Πρόεδρος της Βουλής

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
                                                                                                Αθήνα, 2 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Πορτογαλία, στις 3 και 4 Ιουνίου 2018, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του ομολόγου του, Προέδρου της Συνέλευσης της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας, κ. Eduardo Ferro Rodrigues.
Η συνάντηση των Προέδρων των δύο Κοινοβουλίων θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, στις 12:00 τοπική ώρα, στο κτήριο του πορτογαλικού Κοινοβουλίου (Palácio de São Bento).
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη φίλη χώρα, ο Πρόεδρος της ελληνικής Βουλής θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας κ. Marcelo Rebelo de Sousa, ο οποίος θα τον δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο.
Τόσο ο Πρόεδρος της πορτογαλικής Δημοκρατίας κ. Sousa όσο και ο Πρόεδρος του πορτογαλικού Κοινοβουλίου κ. Rodrigues είχαν επισκεφθεί τη Βουλή των Ελλήνων και είχαν συνάντηση και συνομιλία με τον κ. Βούτση, στις 13 Μαρτίου 2018 και στις 10 Νοεμβρίου 2017, αντίστοιχα.
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα συναντηθεί επίσης με τον Πορτογάλο Υπουργό Εξωτερικών κ. Augusto Santos Silva, πρώτο τη τάξει Υπουργό, που αντικαθιστά στα καθήκοντά του τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. António Costa, ο οποίος θα απουσιάζει. Ο κ. Βούτσης θα έχει συνάντηση και με τον Υφυπουργό Κοινοβουλευτικών Υποθέσεων, κ. Pedro Nuno Santos.
Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στην πορτογαλική πρωτεύουσα, ο Πρόεδρος της Βουλής θα συναντήσει επίσης Έλληνες αξιωματικούς που υπηρετούν σε υπηρεσίες του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα.
Ο κ. Βούτσης θα αφιχθεί στην πορτογαλική πρωτεύουσα αργά το βράδυ της Κυριακής 3 Ιουνίου και θα αναχωρήσει αργά το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουνίου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Αθανασίου, τον Διπλωματικό Σύμβουλο του Προέδρου της Βουλής, πρέσβη ε.τ. κ. Σπυρίδωνα Θεοχαρόπουλο, την επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων κ. Μαργαρίτα Φλούδα, την επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης κ. Αδαμαντία Καρυοφύλλη και την επικεφαλής της Εθιμοτυπίας της Βουλής κ. Ευαγγελία Παπαφιλίππου.


Γραφείο Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης