Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Μόνο η… ευθανασία των συνταξιούχων, δεν έχει πέσει στο τραπέζι ως πρόταση. Ακόμη…


Της Μαρίκας Λυσιάνθη

Οι κοινωνίες οι οποίες επιχειρούν να προχωρήσουν και να πορευτούν με παρωπίδες, προφανώς και δεν έχουν κανένα ρεαλιστικό μέλλον.
Ειδικά σε συνθήκες κρίσης, κάθε εξαίρεση από την ηθική και συνειδητή επιδίωξη της κοινής ευημερίας, είναι ασυγχώρητη.
Τη στιγμή κατά την οποία η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών μιας κοινωνίας

Ομάδες της Πελοποννήσου με τις περισσότερες αρνητικές , σε επίθεση και άμυνα, επιδόσεις.


 http://messiniaradio.gr/wp-content/uploads/2017/02/podosfairo.jpeg
Σε προηγούμενο σημείωμά μας ασχοληθήκαμε με τις καλύτερες, σε επίθεση και άμυνα,  ποοσφαιρικές  ομάδες της Πελοποννήσου.
 Στο παρών σημείωδμά μας θα ασχοληθούμε με τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων της Πελοποννήσου με τις περισσότερες αρνητικές , σε επίθεση και άμυνα, επιδόσεις.

«Τo "τέρας" της γραφειοκρατίας, διοικητικές αγκυλώσεις και μικροπολιτικές σκοπιμότητες οδήγησαν στην ακύρωση της εγκατάστασης του πιλοτικού πλωτού φράγματος για την προστασία από τις μέδουσες, στην Αλυκή – Βοιωτίας»

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ 
ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ»
    
  Αίγιο, 30 Μαΐου 2018




Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ






Ακυρώθηκε η εγκατάσταση του πιλοτικού πλωτού φράγματος για την προστασία από τις μέδουσες, που είχε προσφερθεί προς το Σ.Π.Ο.Α.Κ. από κατασκευαστική εταιρεία του είδους και για το οποίο είχε αναλάβει την ευθύνη

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ - ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Ο Γ. Σ. Ξυλοκάστρου «ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΗΣ» και ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σας καλούν να λάβετε μέρος στον ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ επί ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΔΟΥ που συνδιοργανώνουν για μαθητές/τριες Δημοτικών και Γυμνασίων στο Ξυλόκαστρο την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:00.
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι με αφετηρία την Πλατεία Αγ. Βλασίου – Π. Τσαλδάρη – Πλατεία Ηρώων – Αρίων – Κ. Καραμανλή – Πλατεία Αγ. Βλασίου τερματισμός.
Ραντεβού στις 10:00 στην αφετηρία για εγγραφές.
Πληροφορίες στα τηλ. 697 737 6969 και 694 589 9040.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Επίτιμος Δημότης Τριφυλίας ο Προκόπης Παυλόπουλος -Πέτρος Τατούλης: Σημαντική η αναφορά του ΠτΔ για ενότητα των Ελλήνων στα εθνικά θέματα


Εμφάνιση received_1887850421277355.jpeg

Εξαιρετικά σημαντική χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στην Κυπαρισσία, όπου και ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Τριφυλίας. Ο Πέτρος Τατούλης εξήρε ιδιαίτερα την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην οποία ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε την ανάγκη ενότητας των Ελλήνων στα Εθνικά θέματα.

Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η ασθένεια με τα 1000 πρόσωπα. Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση (video)


 
Η τελευταία Τετάρτη του Μαΐου θεσπίστηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία "Multiple Sclerosis International Federation (MSIF)", ως Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας (ΣΚΠ) ή πολλαπλή σκλήρυνση και εορτάζεται με συντονισμένες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο από το 2009.
Έως και 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από ΣΚΠ, μια νευροεκφυλιστική πάθηση που συχνά πρωτοεμφανίζεται σε ηλικία 20 έως

Η Ντόρα Μπακογιάννη στη Ρόδο

https://www.dailythess.gr/wp-content/uploads/2017/03/mpakogianni1-750x500.jpg 
Η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης Ντόρα Μπακογιάννη και ο τομεάρχης Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, θα επισκεφθούν την Τετάρτη 30/05 και την Πέμπτη 31/05 τη Ρόδο όπου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «Οικονομία, Ανάπτυξη και Τουρισμός στη Ρόδο». Η κ. Μπακογιάννη επίσης θα συναντηθεί με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης,  παραγωγικούς φορείς και  κομματικά στελέχη.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της Ντόρας Μπακογιάννη