Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Ο Αήττητος στη Football League, η Αμαλιάδα στο... ακουστικό της

Ο Αήττητος στη Football League, η Αμαλιάδα στο... ακουστικό της
Ο Αήττητος Σπάτων και ο Αστέρας Αμαλιάδας εξασφάλισαν την άνοδο στη  Football League ύστερα και από τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ.
ος Σπάτων νίκησε στη Νέα Αλικαρνασσό 1-0 τον Ηρόδοτο με γκολ που πέτυχε ο Κωστόπουλος στο 76΄.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ : Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Κασαπάκης (70' Γαρεφαλλάκης), Αργκιλέσι (81' Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος (86' Παπαδάκης), Μωραΐτης, Ετόφ.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Κολλαράς, Καλογερής (86' Βιδάλης), Κατσικογιάννης (57' Ηρακλής), Κρητικός, Τσιλιγκίρης (92' Μαραθιανός), Φαρινόλα (79' Νικλητσιώτης).
Στην Καλλιθέα ο Αστέρας Αμαλιάδας επικράτησε με 1-0 του Εθνικού χάρις στο γκολ που σημείωσε στο 65' ο Κέρι.
Ωστόσο η ομάδα της Αμαλιάδας θα πρέπει να περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου (αναμένεται την Τρίτη 29/5) για τα σοβαρά επεισόδια στο ματς με τον Ηρόδοτο για να πανηγυρίσει ή όχι.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Βενέτης, Μισέλ (71' Ρομάνο), Δωματάς, Κατίδης (64' λ.τ. Κωνσταντίνου), Κατσικοκέρης, Μάναλης (57' Γκέσιος), Παυλάκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Τσάμης, Μπουντόπουλος (62' Αντωνόπουλος, 77' λ.τ. Μπουζούρας), Παπαδόπουλος, Κασνέτση, Αρβανίτης, Εν'Γκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (90+3' Μαρουκάκης), Κέρι, Μηνάς (90+6' Μπουτσικάκης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ

1. Αήττητος Σπάτων 11
2. Αστέρας Αμαλιάδας 9 (5 αγ.)
3. Εθνικός 6
4. Ηρόδοτος 4 (5 αγ.)

Ο Μάνος στον Ολυμπιακό με προίκα 27 γκολ. Με χατ τρικ του Δημήτρη Μάνου ο ΟΦΗ συνέτριψε 5-0 την Σπάρτη και ανέβηκε πανηγυρικά στην Super League.

https://www.fosonline.gr/media/news/2018/05/27/10305/main/4425336.jpg
Ο Μάνος είχε μεγάλα κέφια, σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ, έχρισε τον ΟΦΗ πρωταθλητή στη Football League και τον εαυτό του πρώτο σκόρερ στην κατηγορία.
Ο επιθετικός που από τη νέα σεζόν θα φορά τα ερυθρόλευκα σταμάτησε στα 27 γκολ, με τα τρία σημερινά που πέτυχε κατά της Σπάρτης η οποία κατέβηκε στο Ηράκλειο με 14 παίκτες.
Ο Αιγινιακός ηττήθηκε 0-2 από την Παναχαϊκή αλλά ευνοήθηκε από τα αποτελέσματα της Αναγέννησης και Σπάρτης κι έμεινε στη Football League.
Οι νεοφώτιστοι Απόλλων Λάρισας και Καραϊσκάκης Άρτας σώθηκαν δίχως καρδιοχτύπια. Το καλύτερο ματς της τελευταίας αγωνιστικής έγινε στις Σέρρες όπου η Δόξα Δράμας νίκησε 4-3 τον Πανσερραϊκό.

Στην Καρδίτσα η τοπική Αναγέννηση δέχθηκε το γκολ-μαχαιριά στο 91΄ με γκολ-πέναλτι που σημείωσε ο Λόττας. Μέχρι τότε έπεφτε στην Γ΄ Εθνική η Σπάρτη, που έχανε στην Κρήτη από τον ΟΦΗ με 5-0!
Ωστόσο ο Άρης άξιζε τη νίκη και θα μπορούσε να την πάρει νωρίτερα αν οι παίκτες του ευστοχούσαν σε κάποια από τις ευκαιρίες που είχαν στο ματς με μεγαλύτερη αυτή στο 79’, όταν ο Τσουμάνης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Ο Άρης τερμάτισε στη 2η θέση και επιστρέφει στην Super League ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας υποβιβάζεται. Ήθελε μόνο ένα βαθμό για να σωθεί...
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ

ΠΑΣ Κλένια, Σαρωνικός Γαλατακίου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου κέρδισαν άνοδο στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας - Υποβιβάστηκαν Φωκάς, Λυκοποριά, Κύψελος, Αστέρας Κορ., Ταρσινά, Ουελλα Κ, Διμηνιού.


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj00KS-NMz3cc3t4WlHUJFrrjLXjGV50byL_mXeuBu9mT71ZMJpkUkf34AeMT8SUBPcnvpcGCGBEX1bqi47HaBCUrzV-g-P_tRMiv08cTouHeOkhOamZVnclpyj5w_2ZbmntUM5W8gf9eY/s1600/%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%9F%CE%A3.jpg
Όλα κρίθηκαν , στο τέλος του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας. Ο ΠΑΣ Κλένια , νίκησε με 4 - 3,την Περαχώρα και κατάκτησε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία  ως πρωταθλητής . Μαζί με τον ΠΑΣ Κλένια άνοδο στην Α΄Κορινθίας κέρδισαν ο Σαρωνικός Γαλατακίου και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου. Ο τελευταίος επικράτησε με το ευρύ 5 – 1 μέσα στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» ,επί του αδιάφορου Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης, ενώ ο Σαρωνικός Γαλατακίου κατάφερε με σκόρερ τον Κούτρα να επιβληθεί, 2 - 0, στο δεύτερο μέρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου μέσα στο «Θώδειο» στάδιο και κατέκτησε το «μαγικό χαρτάκι» που οδηγεί στην Α΄ Κορινθίας. Ο Ολυμπιακός έχασε από τα δικά του λάθη τον αγώνα μαζί και την άνοδο… Στους διεκδικητές της ανόδου μεχρι τέλους και οι Άγιοι Θεόδωροι που νίκησαν  , εκτός έδρας με 5 – 1 τον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη Βοχαϊκού.

Σαρωτικός ήταν στον τελευταίο  αγώνα του πρωταθλήματος  ο Πανευρωστινιακός  που συνέτριψε με 7 – 0 την  συνδημότισσά του  υποβιβασμένη ομάδα της Λυκοποριάς, την ίδια στιγμή στον Άγιο  Βασίλειο η τοπική Πρόοδος νίκησε με 4 - 0 και κερδισε την παραμονή της στην κατηγορία , τον  υποβιβαζόμενο Κύψελο. Τέλος «αποχαιρετούν» την κατηγορία και τα "ζευγάρια" της αγωνιστικής, η Θύελλα Κ. Διμηνιού (6 – 2)  τα Ταρσινά ΄97 , ο Αστέρας Κορίνθου (6 -1) τον  Φωκά Αρχαίων Κλεωνών .

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ( 30η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πλήρης Ψηφιακή Τηλεοπτική Κάλυψη Ν. Κορινθίας - Μεντουριάνικα, Ζάχολη , Σαραντάπηχο , Δεντρό , Μάνα αποκτούν πλήρη κάλυψη με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivVsztOlg3Z1MsqYoiFo6HfvzNJ1DSMc4p8yN1sjT5k-UnszDBj1xgdvSuMnmC68uroIfgX30yBiLu9JywzXgsUZKEpTYT1jz13n042Ys2HkkxGEeZ70i4gqYatTvm_o25binqY52P3zAW/s1600/imyttos.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ), προχωράει στην πλήρη κάλυψη με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα όλων των «λευκών» περιοχών της Χώρας και του Ν. Κορινθίας. Λύνεται έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα, καθώς ορεινές περιοχές και οικισμοί δε λάμβαναν ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό τους από την ποιοτική τηλεοπτική εικόνα και την απρόσκοπτη τηλεοπτική ενημέρωση και ψυχαγωγία.
Μετά απο συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, ώστε να καταγραφούν όλες οι περιοχές της Χώρας και του Ν. Κορινθίας που δε λαμβάνουν ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα και τη διασταύρωση των πληροφοριών με τη βάση δεδομένων της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, υλοποιείται πλέον το έργο της πλήρους κάλυψης των εν λόγω περιοχών.
Για το Νομό Κορινθίας οι περιοχές που εντάσσονται άμεσα στο έργο ψηφιακής τηλεοπτικής κάλυψης παρουσιάζονται στον εν συνεχεία πίνακα Α.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ¨35α ΘΩΔΕΙΑ

Εμφάνιση 28.jpg
Με μεγάλη συμμετοχή σωματείων από όλη την Ελληνική επικράτεια έγιναν στις 26 Μαΐου 2018 στο Λουτράκι τα 35α Θώδεια.  Ο αριθμός των σωματείων φέτος έφτασε τα 94, καταρρίπτοντας τον αριθμό των συμμετοχών προηγουμένων  ετών στην διοργάνωση αυτή.   Επιδόσεις που ξεχώρισαν  είναι:
·        Μαργαρίτα Τσουκαλά   (Κ)  Γ.Σ. Απόλλων Πύργου
       ακόντιο   49,60μ
       σφαίρα  14,73μ
·        Πανπανδρεοπούλου Καλλιόπη  (ΠΚΑ)  ΑΟΠ Κούρος
       Ύψος 1,63μ
·        Μανδηλαράς Γιώργος  (ΠΠΑ)  Α.Ο.  Πανναξιακός
Ύψος  1,79μ
·        Σαρρής Νικόλαος   (Π) ΓΣΦΑ Άργους Αριστέας
        ακόντιο  69,12μ
·        Κωτσιάκος Δημήτριος (Π) Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου
       σφαίρα    17,48μ
Ακολουθούν αναλυτικά αποτελέσματα 
 Εμφάνιση 62.jpg

ΘΩΔΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Φινάλε και στη Football League

Επιβλητικός ο Εργοτέλης στα Τρίκαλα

Πρόγραμμα:

Παναιγιάλειος-Βέροια 3-0 (α.α.)
Απόλλων Πόντου-Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)
Τρίκαλα-Εργοτέλης 0-3
Απόλλων Λάρισας-ΑΕ Καραϊσκάκης 27/5
Αιγινιακός-Παναχαϊκή 27/5
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αρης 27/5
ΟΦΗ-Σπάρτη 27/5
Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας 27/5
Καλλιθέα-Κισσαμικός 28/5

Η Βαθμολογία:

Μπαράζ Γ' Εθνικής: Όταν τελειώνει η λογική...Εθνικός & Αστέρας: Με σύνθημα την υπέρβαση!

 Μπαράζ Γ' Εθνικής: Όταν τελειώνει η λογική...
Μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ο Ηρακλής και ο ΝΠΣ Βόλος είχαν ήδη προβιβαστεί και μαθηματικά στην παραπάνω κατηγορία, καθιστώντας τυπική διαδικασία τη συνέχεια στον 1ο όμιλο των πλέι οφ της Γ' Εθνικής, πόσω μάλλον την κυριακάτικη (27/5) τελευταία αγωνιστική. Την ίδια ώρα, και στον 2ο όμιλο τα πράγματα είχαν λίγο έως πολύ ξεκαθαρίσει, τουλάχιστον στο σημαντικό τους κομμάτι: Σε ό,τι είχε να κάνει με τις δύο πρώτες θέσεις που χαρίζουν την άνοδο στη Β' Εθνική.
Ο Αήττητος Σπάτων ήταν πρώτος και καλύτερος με 8 βαθμούς, ακολουθούσε ο Ηρόδοτος με 4 και οι Αστέρας Αμαλιάδας, Εθνικός με 3 έκαστος. Την 5η αγωνιστική η ομάδα των Σπάτων υποδεχόταν

"Έφυγε" ο Αντώνης Δερμάτης

 Πέθανε ο Αντώνης Δερμάτης
Μια σημαντική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έφυγε το Σάββατο (26/5) από τη ζωή. Ο λόγος για τον Αντώνη Δερμάτη που μεταξύ άλλων φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού τη διετία που οι «ερυθρόλευκοι» οδηγήθηκαν σε δρόμους δόξας από τον Μάρτον Μπούκοβι.
Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1936 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Άρη Νίκαιας. Οι

H Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης – Κέρδισε 3-1 τη Λίβερπουλ και έγραψε ιστορία στο Champions League

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/05/real-protathlitria-europis-500..jpg
Η ομάδα-θρύλος του Champions League είναι από το βράδυ της 26ης Μαΐου η Ρεάλ Μαδρίτης. Το συγκρότημα του Ζινεντίν Ζιντάν επικράτησε με 3-1 της Λίβερπουλ στον τελικό του Κιέβου, σε ένα ονειρεμένο δεύτερο 45λεπτο, καταφέρνοντας κάτι που καμία άλλη ομάδα στο παρελθόν (από το 1993 όταν μετονομάστηκε σε Champions League από Κύπελλο Πρωταθλητριών) δεν έχει