Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Νίκη της Αλήθειας απέναντι στην προβοκάτσια και την πολιτική παραφροσύνη


https://messinianews.gr/wp-content/uploads/2017/09/messinia-pe.jpg

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες από τα αποτελέσματα της έρευνας των Αρμόδιων Αρχών για τον περιβόητο "κοριό που….. βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΠΕ Μεσσηνίας, αποκαλύπτουν αφενός μεν την υπεύθυνη και σοβαρή στάση της Περιφερειακής Αρχής και της Εκτελεστικής Επιτροπής

Επιγονατιδομηριαίος πόνος



epigonatidomiriaios_ponos.jpgΤο σύνδρομο του επιγονατιδομηριαίου πόνου είναι ο ιατρικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την εμφάνιση πόνου στην πρόσθια επιφάνεια του γόνατος και πέριξ της επιγονατίδας προερχόμενου από φυσικές και εμβιομηχανικές αλλαγές στην επιγονατιδομηριαία άρθρωση.

Διαβάστε περισσότερα


stogiatro.gr

 

Πάσχα και διατροφικές υπερβολές: Η επόμενη μέρα


omgscalesromanou.jpgΟι διατροφικές υπερβολές του Πάσχα, άφησαν τα ίχνη τους στη... ζυγαριά σας! Μην χρονοτριβείτε, λάβετε μέτρα από σήμερα κιόλας:

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr

Ο Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη (Rap Group) επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό



Ο Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη (Rap Group) επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό.

Ο Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη (Rap Group), στo πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του, ζητά να προσλάβει άτομα στις εξής θέσεις εργασίας:
  • 1 οδηγός οχήματος Ε’ κατηγορίας
  • 1 χειριστής μηχανημάτων έργου – κλάρκ
  • 1 συντηρητής μηχανημάτων
  • 10 εργάτες παραγωγής
Τηλέφωνο επικοινωνίας - πληροφορίες: 27410 56001
Βιογραφικά στο email: info@rapgroup.gr


Όμιλος εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιωτη

«Κλείδωσαν» οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές – Πότε θα στηθούν οι κάλπες

https://www.eleftheriaonline.gr/media/k2/items/cache/f28d063a2eace0ce613860d25c052ec7_XL.jpg
Την Μεγάλη Τετάρτη, μέχρι αργά το βράδυ, στο υπουργείο Εσωτερικών έβαζαν τις τελευταίες «πινελιές» στο νομοσχέδιο για τον νέο Καλλικράτη, που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα δοθεί στη δημοσιότητα προς διαβούλευση το αργότερο έως τα τέλη του μήνα.
Μια από τις βασικές αλλαγές, είναι η αποσύνδεση των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση από τις ευρωεκλογές με τη λογική ότι οι δυο αναμετρήσεις έχουν διαφορετικό διακύβευμα που δεν

Αλλεργική ρινίτιδα, προκαλεί συνάχι, μπουκωμένη μύτη, πονοκέφαλο, φτέρνισμα, ξηρό βήχα. Πρόληψη και φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης.


 
Μήπως η μύτη σας είναι συνεχώς βουλωμένη ή τρέχει και δεν λέει να σταματήσει;
Αν συμβαίνει αυτό, μπορεί να υποφέρετε από ρινίτιδα, μια φλεγμονή των βλεννογόνων της μύτης. Αν είναι κρύωμα τα συμπτώματα υποχωρούν σε λίγες μέρες.
Η αλλεργική ρινίτιδα είναι, πραγματικά, η πιο συχνή αλλεργική πάθηση και έχει γίνει πολύ πιο συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια. Η ρινίτιδα είναι η πιο συνηθισμένη

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ




Της Λέττας Καλαμαρά 



Μόνο ντροπή προκαλεί η ελληνική γαλέρα εργασίας όπου 647.462 συνάνθρωποί μας μερικής απασχόλησης εργάζονται με μικτό μηνιαίο μισθό 382 ευρώ ενώ άλλοι 1.538.694, οι "τυχεροί", απολαμβάνουν πλήρη εργασία με 1.148,27 μικτό μηνιαίο μισθό. Αν προσθέσεις σε αυτούς τους 990.288 καταγεγραμμένους άνεργους, ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας που παρασιτούν και τους

Τατούλης: “Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αφήγημα-παραμύθι”

https://www.messinialive.gr/wp-content/uploads/2018/04/DSC_2694-1024x678.jpg


Η συνέντευξη Τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, νωρίτερα στις 11.30 στην Π.Ε.Μεσσηνίας, όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το Messinialive.



Κυριότερα σημεία της συνέντευξης: