Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ο Αστέρας Τρίπολης 4-0 τον Πλατανιά και βλέπει… Ευρώπη

Ο Αστέρας Τρίπολης 4-0 τον Πλατανιά και βλέπει… Ευρώπη | in.gr
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε άνετα του ουραγού Πλατανιά με 4-0 χάρη στα τέρματα των Μανιά (12΄), Τόνσο (55΄, 83΄), Δουβίκα (77΄), στην τελευταία συνάντηση της 26ης αγωνιστικής και έφτασε την Ξάνθη στην πέμπτη θέση, ελπίζοντας πλέον βάσιμα σε ευρωπαϊκή έξοδο.
Οι Αρκάδες πίεσαν από το ξεκίνημα τον αντίπαλό τους και η προσπάθεια

Βρέθηκε ο 10χρονος στα Καλάβρυτα!

Βρέθηκε ο 10χρονος στα Καλάβρυτα! | Newsit.gr

Τέλος καλό, όλα καλά για την περιπέτεια του 10χρονου αγοριού που εξαφανίστηκε το μεσημέρι, στα ορεινά των Καλαβρύτων και σήμανε συναγερμό στις αρχές. 
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο μικρός βρέθηκε μετά τις έρευνες και είναι καλά στην υγεία του. Απλώς, είναι λίγο ταλαιπωρημένος και τρομαγμένος… 

Η μαγνητική μαστογραφία βάζει τέλος στις άσκοπες βιοψίες

magnhtiki_mastografia_konstantinidis.jpg

Αποτελεί επιλογή και για τις πολύ νέες γυναίκες που έχουν πυκνούς μαστούς. Κανένα «χαμένο» κακόηθες εύρημα με μια εξέταση χωρίς ακτινοβολία


Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Ερώτηση Γιώργου Τσόγκα: Προστασία Ακατάσχετου Τραπεζικού Λογαριασμού

Εμφάνιση 14671240_655658521276044_8670562018751883825_n.jpg
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κορινθίας, κ. Γιώργος Τσόγκας, απευθύνθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών με ερώτηση περί της «Προστασίας Ακατάσχετου Τραπεζικού Λογαριασμού».

Η ερώτηση, την οποία πλαισίωσαν με τη συνυπογραφή τους μια πλειάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύει το πρόβλημα της ύπαρξης περιπτώσεων κατάσχεσης χρηματικών ποσών από έναν και μοναδικό ατομικό ή κοινό λογαριασμό

Tι συμβαίνει, ξαφνικά και αρχίζει να αναπτύσσεται ένας καρκινικός όγκος, στο σώμα μας;


 
Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια των κυττάρων, τα οποία είναι βασικά δομικά στοιχεία του σώματος. Το σώμα μας φτιάχνει συνεχώς νέα κύτταρα για να μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε, να αντικαταστήσουμε φθαρμένα κύτταρα, ή να θεραπεύσουμε τα

Η επόμενη ημέρα της εταιρείας μετά τον απροσδόκητο χαμό του Στέλιου Σκλαβενίτη


Χωρίς αναταράξεις, παρά το απροσδόκητο του θανάτου του Στέλιου Σκλαβενίτη, συνεχίζεται η επόμενη ημέρα για την αλυσίδα Σκλαβενίτης.
Παρά τη θλίψη της μεγάλης αυτής επιχειρηματικής οικογένειας, η απώλεια του 52χρονου επιχειρηματία δεν αλλάζει τη στρατηγική και τα σχέδια της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας, η οποία παραμένει πιστή στο σχέδιο συγχώνευσης της αλυσίδας Μαρινόπουλος και διατήρησης της πρώτης θέσης στο εγχώριο λιανεμπόριο.

Πέθανε ο εφοπλιστής Γεράσιμος Αγουδήμος


Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός εφοπλιστής Γεράσιμος Αγουδήμος. Ο Καπτα Μάκης όπως τον αποκαλούσαν ήταν μια εμβληματική προσωπικότητα της ακτοπλοΐας και όχι μόνο. Σπούδασε Ναυτιλιακά σε ιδιωτικό κολέγιο των Αθηνών, ενώ παράλληλα απασχολούνταν στην εταιρεία.
Εδώ και πολλά χρόνια, ο Γεράσιμος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για εξελιξεις στη ΔΕΗ (ιδιοτικοποιηση, ΣΣΕ, κ.α.)


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΕΗ –στηρίζεται από τοΠΑΜΕ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Απρίλιος  2018


Αμέσως μετά το Πάσχα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  θα φέρει στη βουλή για ψήφιση το νομοσχέδιο για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα, υλοποιώντας έτσι άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο στον στρατηγικό στόχο της Ε.Ε, στα πλαίσια της πολιτικής της απελευθέρωσης της ηλεκτρικής ενέργειας.

Την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας η κυβέρνηση την

Συντήρηση και βελτίωση Ε.Ο. Τρίπολης – Μεγαλόπολης – Καλαμάτας


Σχετική εικόνα 
Τη δημοπράτηση του έργου «Συντήρηση και βελτίωση Ε.Ο. Τρίπολης – Μεγαλόπολης – Καλαμάτας» υπέγραψε την Τρίτη 3 Απριλίου 2018 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

EΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠ.Ο.Α.Κ.

Εμφάνιση Κάρτα ευχών Σ.Π.Ο.Α.Κ..jpg

Με «τιμητική διάκριση» της Περιφέρειας Πελοποννήσου ολοκληρώθηκε η Έκθεση «Κυνηγεσία 2018»

Εμφάνιση 2 (2).jpg
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσε δυναμικά το παρόν στην Έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018», με ένα μοναδικά ξεχωριστό περίπτερο, που μετέφερε ζωντανό το τοπίο των βουνών του Μοριά, ένα τοπίο που ονειρεύεται να συναντήσει όχι μόνο ένας κυνηγός, αλλά και κάθε επισκέπτης της περιοχής.
Εμφάνιση 2 (1).JPG

Υπάρχουν λύσεις για το Συμβούλιο της Επικρατείας

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Στις Δημοκρατίες, τα Συμβούλια της Επικρατείας υπερασπίζονται το Σύνταγμα, δια του ελέγχου της συνταγματικότητας των νόμων και των αυθαιρεσιών της διοίκησης.
Στα καθεστώτα, χρειάζεται να υπερασπιστούν το Σύνταγμα και έναντι γενικότερων απόψεων, νοοτροπιών, αντιλήψεων τις οποίες τα καθεστώτα επιβάλλουν αδιαφορώντας για αρχές που διαπερνούν το σύνολο του Θεμελιώδους Νόμου.
Εκεί βρισκόμαστε σήμερα.
Σε σημείο που θυμίζει τις πιο σκοτεινές περιόδους της

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

https://gm1.ggpht.com/kp4YBI5X3JWt-sLszaEm7tM2FP_7V9vprTt8N6XVDjpVIzvVsVuBtXOgBq_kSmrJr3ZzNk_0Zzl_cXr82TN3KIhHgGEkzvKYpLQBDrcvgJV6nmx8zBWESkXr4d11e_4UZ1cggctxsiMdfBJ7lOzIyFGZ2qFoPVYGLcwiw-D9ljnFiaawqB-vFCyY3uW6GhMe1Zn9JRqq8C0XsQRuXPoEhcERZCF1V-4U2Yg-axkWEY73zP5omxiB6a6G-x4CUk0kSJTkCBUk0AWRNRHnNBaP-bAxO-uBgRrwZ_Fikp7OMY3mQ7aW-6T0BZyb5avYFbGZMUEhWMvuhWeojlx5GAAsfFPk_fFCWZMJUVTax1IxeLgPnr-LltuRZsPICIcUB3_X0W9lKEJTIM8sYEj8aiPEDpkv6QIrXxOhRC7n7nJDD_X6LidNR64KUvtMNAKwx_PmZ72A6g58uIGGGI8XWJQ-aDzweod3inN-uBiZRYXkDnOfxzCnnms-NlWJZnGMN-sdverXNPrvWnZdZvGbk7iilnAxHPb2knchq3PyP9SvV2xOnimlEKf39VJRsgXb_mOyP7vROYJvfUKNhl4iea3YO3_-SLOUj_9fM0OzFeKoAPfOfeSa0xXo2SVVPUYuR806swXDUCJxyNcgYk6XpZ0Y1XySO7_P95GhIXp_o1yp1uj5Q1FhpMTsVTz03D-xNg=w954-h728-l75-ft

Φωτογραφία της Anna Bithikotsi.Αυτές οι μέρες πάντοτε γίνονται αφορμή  για μια πιο εσώψυχη αναζήτηση του εαυτού μας, για έναν πιο ουσιαστικό επαναπροσδιορισμό της πορείας μας στο κόσμο και κοντά σε ανθρώπους που αξίζουν την αγάπη και τη προσοχή μας. Μαζί αδελφωμένοι ας αναστήσουμε την ελπίδα, την  αγάπη, το όνειρο, την ανθρωπιά, την  πατρίδα μας, για να γίνει η Θυσία Τoυ Θεανθρώπου μάθημα αγάπης σε εποχές που οι ψυχές μας μοιάζουν δακρυσμένα αγγελούδια με διπλωμένα φτερά στο σχήμα του Σταυρού.

Καλό Πάσχα!

Καλή Ανάσταση!

Άννα Μπιθικώτση

 

Δημόσιο: Υποχρεωτικά η ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων μέσω 150.000 ψηφιακών υπογραφών (γράφημα)

http://www.aftodioikisi.gr/wp-content/uploads/2018/04/pappas_gerovasili_rallis.jpg
To έργο «Κεντρική Υποδομή για την Ηλεκτρονική Ανταλλαγή Εγγράφων μεταξύ των φορέων του Δημοσίου, με προηγμένες Ψηφιακές Υπογραφές», το οποίο υλοποιείται από το Υπουργείο ΨΗΠΤΕ παρουσίασαν σήμερα οι υπουργοί Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.
Το συγκεκριμένο Σύστημα θα εγκατασταθεί σε υποδομή εθνικού cloud και προβλέπει την παροχή 150.000 ψηφιακών υπογραφών με στόχο τη σταδιακή κάλυψη όλων των δικαιούχων υπαλλήλων.
Το Σύστημα, το οποίο βρίσκεται ήδη σε πλήρη λειτουργία στο Υπουργείο ΨΗΠΤΕ και

ΤΡΟΠΑΡΙΟΝ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ_Ηλίας Γιουρούκος

Tο τροπάριο της Κασσιανής


          Κύριε,  η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή, την σήν αισθομένη Θεότητα μυροφόρου αναλαβούσα τάξιν, οδυρομένη μύρα σοι προ του ενταφιασμού κομίζει.

Οίμοι! λέγουσα, οτι νύξ μοι υπάρχει, οίστρος ακολασίας, ζοφώδης τε και ασέληνος ερως της αμαρτίας.
Δέξαι μου τας πηγάς των δακρύων, ο νεφέλαις διεξάγων της θαλάσσης το ύδωρ κάμφθητί μοι προς τους στεναγμούς της καρδίας, ο κλίνας τους ουρανούς τη αφάτω σου κενώσει.
Καταφιλήσω τους αχράντους σου πόδας, αποσμήξω τούτους δε πάλιν τοις της κεφαλής μου βοστρύχοις ων εν τω Παραδείσω Εύα το δειλινόν κρότον τοις ώσιν ηχηθείσα, τω φόβω εκρύβη.
Αμαρτιών μου τα πλήθη και κριμάτων σου αβύσσους τις εξιχνιάσει, ψυχοσώστα Σωτήρ μου; Μη με την σήν δούλην παρίδης, Ο αμέτρητον έχων το έλεος.

Φώτη Κόντογλου (μεταγραφή)

Κύριε, η γυναίκα που έπεσε σε πολλές αμαρτίες, σαν ένοιωσε τη θεότητά σου, γίνηκε μυροφόρα και σε άλειψε με μυρουδικά πριν από τον ενταφιασμό σου κι έλεγε οδυρόμενη:
Αλλοίμονο σε μένα, γιατί μέσα μου είναι νύχτα κατασκότεινη και δίχως φεγγάρι, η μανία της ασωτείας κι ο έρωτας της αμαρτίας.
Δέξου από μένα τις πηγές των δακρύων, εσύ που μεταλλάζεις με τα σύννεφα το νερό της θάλασσας. Λύγισε στ' αναστενάγματα της καρδιάς μου, εσύ που έγειρες τον ουρανό και κατέβηκες στη γης.
Θα καταφιλήσω τα άχραντα ποδάρια σου, και θα τα σφουγγίσω πάλι με τα πλοκάμια της κεφαλής μου· αυτά τα ποδάρια, που σαν η Εύα κατά το δειλινό, τ' άκουσε να περπατάνε, από το φόβο της κρύφτηκε.
Των αμαρτιών μου τα πλήθη και των κριμάτων σου την άβυσσο, ποιος μπορεί να τα εξιχνιάση, ψυχοσώστη Σωτήρα μου; Μην καταφρονέσης τη δούλη σου, εσύ που έχεις τ' αμέτρητο έλεος.


H Ιστορία της Κασσιανής

Στην Κόρινθο, σήμερα ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης

https://i.ytimg.com/vi/Y_5k_n07log/maxresdefault.jpg
Σας ενημερώνουμε οτι σήμερα 3/4/2018 και ώρα 14:00, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης θα επισκεφθεί τα γραφεία της Π.Ε Κορινθίας.