Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ημέρα της Γυναίκας: Οι λόγοι που αυτές οι γυναίκες είναι πιο άπιστες



women_apistia_konstantinidis_ring.jpg
Ισότητα και στην απιστία διεκδικούν οι γυναίκες, που δηλώνουν ότι έχουν απατήσει τον σύντροφό τους με άτομο από το εργασιακό τους περιβάλλον και όχι μόνο.

Διαβάστε περισσότερα


stogiatro.gr

 

Ο κ. Αναστάσιος Γκιολής σε εκδήλωση ΝΟ.Δ.Ε Ά ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΉΣΩΝ, όπου συναντήθηκε με την Ντορα Μπακογιάννη

Φωτογραφία του Αναστάσιος Γκιολής.Χθές η ΝΟ.Δ.Ε Ά ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΉΣΩΝ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας....με την Βουλευτή κ.ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!!Φιλανθρωπίκη Εκδήλωση-Εκθεση Ζωγραφικής με σκοπό ενίσχυση Συλλόγου ΑΡΓΏ για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες Ναυτικών ΠΕΙΡΑΙΑ.  Παρών στην εκδήλωση και ο γιατρός Δημοτικός Συμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ . Αναστάσιος Γκιολής, όπου είχε θερμή συνάντηση με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη ...
Στιγμιότυπο   απο την συνάντηση του κ. Γκιολή με τη κ. Μπακογιάννη

Η διαδικασία υπαγωγής των ελευθέρων επαγγελματιών στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού



Εμφάνιση 18486320_426375131051997_1089633946789037566_n.jpg*του Αναστάσιου Λυμπερίου

Σε λειτουργία έχει τεθεί από  5 Φεβρουαρίου 2018, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) για την υποβολή αίτησης ρύθμισης οφειλών σε έως 120 δόσεις, των ελευθέρων επαγγελματιών στο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού και σε εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης με αριθ. οικ. 62134/4100 (ΦΕΚ Β΄ 4640/29-12-2017)

Η αίτηση υποβάλλεται, μέσω της

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Ενισχύεται ακόμα περισσότερο η δυναμική της πρώτης Περιφερειακής Τράπεζας στην Πελοπόννησο»

Εμφάνιση IMG_5472.JPG


Την περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Επαρχία του Schwabisch Hall συμφώνησαν ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και ο Έπαρχος κ. Gerhard Bauer κατά τη συνάντησή τους στο Schwabisch Hall την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018.

Κορυφαία η υποψηφιότητα της Πελοποννήσου για τη φιλοξενία του συνεδρίου του συνδέσμου των Γερμανών Tour Operator το 2019



Εμφάνιση IMG_5638.JPG
Μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση για τον τομέα του τουρισμού διεκδικεί με υψηλές αξιώσεις η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συνδέσμου των Γερμανών Tour Operator κ. Dirk Inger και τη Σύμβουλο Εθνικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Συνδέσμου κα Alexandra Wolframm, κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού ITB Berlin, την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.

Κάλεσμα συμμετοχής στην Ημερίδα / Συζήτηση - Λουτράκι - 17 Μάρτιου - με αφορμή την Εθνική Συνάντηση διοργανωτών της ΕΓΜ

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

 Εμφάνιση AFISA HMERIDAS NET-2-te (1).jpg 

O Σύλλογος Φίλων της Μουσικής και η ΑΜΚΕ Μ.Ε.Σ.Ο. Μουσικές Εκδηλώσεις σας προσκαλούν στην Ημερίδα που διοργανώνεται στο πλαίσιο της 4ης Εθνικής συνάντησης των διοργανωτών του Ελληνικού δικτύου της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, στις 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ.

Το νέο κατώτατο όριο ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς



Αλλαγές στο κατώτατο όριο ταχύτητας σε αυτοκινητοδρόμους και οδούς ταχεία κυκλοφορίας φέρνει το νομοσχέδιο για το νέο Κώδικα Κυκλοφορίας.

Τα ανώτατα όρια δεν αλλάζουν, ωστόσο αυξάνεται το κατώτατο όριο ταχύτητας σε αυτοκινητοδρόμους και οδούς ταχείας κυκλοφορίας από τα 60 χλμ./ώρα στα 70 χλμ./ώρα.
Όπως αναφέρεται στο άρθρο 30 του νομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή η κίνηση με πολύ χαμηλή ταχύτητα σε αυτοκινητοδρόμους μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα.

Χάος στο νεκροτομείο της Σπάρτης : Οι νεκροί περιμένουν… αλλά οι συγγενείς κάνουν μηνύσεις…

Μπορεί ένα νοσοκομείο να διαθέτει νεκροτομείο και ιατροδικαστή, αλλά να μην διενεργεί νεκροτομές;
Και όχι μόνο αυτό αλλά οι αρμόδιες δημόσιες αρχές (Εισαγγελία ή Αστυνομία) να δίνουν εντολή για διενέργεια νεκροτομής από ιατροδικαστική υπηρεσία άλλου νοσοκομείου, που απέχει δεκάδες χιλιόμετρα;
Και οι συγγενείς των θανόντων να

Τι ισχύει σε περίπτωση επιστράτευσης – Ποιες ηλικίες καλούνται;

 

Η επιστράτευση μπορεί να είναι «γενική» ή «μερική» όπου η δεύτερη αφορά συγκεκριμένες εφεδρικές κλάσεις ή ορισμένες περιοχές, περιφέρειες ή διαμερίσματα της επικράτειας καθώς και ειδικές κατηγορίες ή ειδικότητες εφέδρων, (αξιωματικών, στρατιωτών).
Με δεδομένη την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το αποκορύφωμα με το επεισόδιο της σύλληψης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο, πολλοί αναγνώστες, αναζητούν στο ίντερνετ πληροφορίες για το ενδεχόμενο επιστράτευσης.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Αναδεικνύουμε την Πελοπόννησο σε παγκόσμιο πρότυπο αειφόρας τουριστικής ανάπτυξης» Τριετές πρόγραμμα συνεργασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου και World Tourism Forum Lucerne Think Tank για την ανάδειξη της Πελοποννήσου σε παγκόσμιο πρότυπο αειφόρας τουριστικής ανάπτυξης



Εμφάνιση IMG_5625.JPG

«Στόχος μας είναι η Πελοπόννησος να αποτελέσει το παγκόσμιο πρότυπο αειφόρας
Tank, και κυρίως από το πολιτικό όραμα του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη, όπως αυτό ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος» δήλωσαν από κοινού ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του World Tourism Forum Lucerne Think Tank κ. Martin Barth κατά τη συνάντησή

Πέφτετε συχνά; Τι μπορεί να φταίει; Πώς θα προλάβετε την επόμενη πτώση;



Ο καθένας μπορεί να γλιστρήσει, να σκοντάψει και να πέσει, αλλά οι πτώσεις είναι συχνότερες και πιο σημαντικές όταν μεγαλώνουμε στην ηλικία, επειδή τότε είναι πιο πιθανό να τραυματιστούμε.
Οι άνθρωποι συχνά θεωρούν τις πτώσεις ως «σημάδι ότι γερνάνε» ή ότι «απλώς δεν

Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο -Συλλαλητήριο Πύργος Ηλείας(βίντεο)


Γραφείο_Τύπου Δήμου_Άργους_Μυκήνων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

  

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του 10ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη επιβεβαιώθηκε απολύτως η πεποίθησή μας ότι ο πρωτοποριακός αυτός θεσμός λειτουργεί καταλυτικά και προωθητικά στην κατεύθυνση της συνδιαμόρφωσης του σχεδίου της παραγωγικής ανασυγκρότησης και του εθνικού αναπτυξιακού σχεδίου ώστε να μεταβούμε στη μεταμνημονιακή εποχή με την ανάδειξη ενός νέου υποδείγματος  δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης. Μιας ανάπτυξης που δεν θα εξαντλείται στην βελτίωση των οικονομικών δεικτών αλλά θα έχει αντίκρισμα στην πραγματική οικονομία και την ζωή των πολιτών. Δεν θα είναι ανάπτυξη προς

Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής οινοποιήσιμων Αμπελώνων περιόδου 2018 -2019

 Σχετική εικόνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η  Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής οινοποιήσιμων αμπελώνων περιόδου  2018-2019  καθορίζεται από τις 01-03-2018 μέχρι και τις 20-05-2018.
Το πρόγραμμα καλύπτει μία η περισσότερες από τις ακόλουθες δράσεις :

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
               ΝΟΜΟΣ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   
                ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-
             ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
          


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ   
                         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  Τ.Ε.Β.Α--ΚΕΑ
 
Σας γνωστοποιούμε ότι την Δευτέρα 12-03-2018  θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ-ΚΕΑ ως εξής:


·        στο Λουτράκι  στο χώρο του ΚΑΠΗ (Υψηλάντου και Μπολέτη)
ώρες 13.00 έως 15.00
·         στο Δημοτικό Κατάστημα Αγ. Θεοδώρων
ώρες 12.00 έως 14.00
·        στο Δημοτικό Κατάστημα Ισθμίας
ώρες 12.00 έως  14.00

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να μεριμνήσουν για τη μεταφορά τους, επειδή τα τρόφιμα θα είναι στο σύνολό τους για κάθε αίτηση πάνω από 10 κιλά.


                                                   Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

                                                                  ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Αναστάσιος

Η 23η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας Κορινθίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για αστερασ δερβενιου - ηρακλης λεχαιου

Με την 23η αγωνιστική συνεχίζεται , το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις  3:00 το απόγευμα. Η φιναλίστ  του Κυπέλλου Κόρινθος 2006,μετά το τέλος της διοργάνωσης , ρίχνει όλες τις δυνάμεις της στο πρωτάθλημα, με απώτερο στόχο την κατάκτησή  του.  Αύριο μάχεται στο Βέλο κόντρα στην τοπική Ελλάδα. Την ίδια ώρα ο  έταιρος διεκδικητής  του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Κόρινθος , δοκιμάζεται  στα Αθίκια, κόντρα στο τοπικό Τενεάτη, που διανύει  , τωρα τελευταία, περίοδο     φόρμας
Στο Πετρί  διεξάγεται το τοπικό (νεμεάτικο) ντέρμπι ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και τον Πανεμεατικό, την ίδια ώρα στο Ξυλόκαστρο, ο Πανκαμαριακός  υποδέχεται  τον ΑΟ Σπαθοβουνίου.
Στο ΔΑΚ ο Άγιος Γεώργιος  αγωνίζεται με τον Πανσολυγειακό, ενώ ο Ισθμιακός στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» μάχεται με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου,
Στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» Δερβενίου ο Αστέρας αντιμετωπίζει  τον Ηρακλή Λεχαίου  ενώ  τέλος την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός  Άσσου αγωνίζεται με την Δάφνη Εξαμιλίων.

Η 23η αγωνιστική
Αστέρας Δερβενίου - Ηρακλής Λεχαίου 
Ολυμπιακός Άσσου - Δάφνη Εξαμιλίων 
Πανκαμαριακός - ΑΟ Σπαθοβουνίου 
Ελλάς Βέλου - Α.Σ. Κόρινθος 2006 
Θύελλα Πετρίου - Παννεμεατικός 
Τενεάτης Αθικίων - ΠΑΣ Κόρινθος 
Αγ. Γεώργιος - Πανσολυγειακός 
Ισθμιακός - Ηρακλής Ξυλοκάστρου