Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Τραγωδία στην Κυπαρισσία - Νεκροί σε τροχαίο τρεις 15χρονοι του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/11/kyparissia-1024x768.jpg

Πολύνεκρο τροχαίο με θύματα ανήλικα παιδιά σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας.
Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή, που το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα. Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρξαν εγκλωβισμένοι τρεις 15χρονοι και η Πυροσβεστική Υπηρεσία
που έφθασε στο σημείο έστησε επιχείρηση απεγκλωβισμού η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση καθώς το αυτοκίνητο είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα από σίδερα.
Τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος τριών επιβατών ηλικίας 15 ετών,σπουδαστών στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας,  οι δύο μάλιστα εξέπνευσαν στο σημείο, ενώ ο τρίτος λίγες ώρες αργότερο στο Νοσοκομείο του Ρίο. Τέλος ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι τρεις μαθητές είχαν φύγει κρυφά από το σχολείο για να κάνουν την μοιραία βόλτα.και επέβαιναν στο αυτοκίνητο των γονιών του ενός, όταν έγινε το τροχαίο.
Το τραγικό δυστύχημα έγινε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν το ΙΧ τους συγκρούστηκε με φορτηγό.
Νεκροί στο σημείο ανασύρθηκαν ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος 16 ετών. Ο τραυματίας και οδηγός που κατέληξε στο Ρίο είχε καταγωγή από την Αλβανία, ενώ το αυτοκίνητο ήταν του πατέρα του. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος είναι εκτός κινδύνου και έχει καταγωγή από τη Ρουμανία.
Τα παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία.