Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΧΗ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΪΡΗ στις Δηλώσεις του Δημάρχου Κορινθίων για τη συμβολή της Περιφέρειας κατά τις πρόσφατες ακραίες καιρικές συνθήκες.

Αποτέλεσμα εικόνας για πελοπιδασ καλλιρησ
Απάντηση
στις Δηλώσεις του Δημάρχου Κορινθίων
για τη συμβολή της Περιφέρειας
κατά τις πρόσφατες ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων, συνετό θα ήταν, να ενημερώνεται πλήρως από τις υπηρεσίες του Δήμου πριν τοποθετηθεί δημόσια και εκφράσει απόψεις εκτός πραγματικότητας.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κορινθίων, τηλεφωνικά ζήτησε μηχανήματα και η Περιφερειακή Ενότητα ανταποκρίθηκε αμέσως σε όλα τα αιτήματα, ενεργοποιώντας δύο εκσκαφείς ιδιωτών, που έχουν συμβληθεί με την Περιφέρεια.
Το ένα μηχάνημα κινήθηκε και επιχείρησε την Κυριακή 30/09/2018 επί της Επιδαύρου, από τα όρια του Ν. Κορινθίας μέχρι το Σοφικό, καθώς και από Σοφικό προς τον Κόρφο.
Το δεύτερο μηχάνημα κινήθηκε και επιχείρησε την Κυριακή 30/09/2018 στην διαδρομή Αθίκια- Αγ. Ιωάννης-Γαλατάκι-Ρητό και τη Δευτέρα 1/10/2018 διατέθηκε στον Αγ. Ιωάννη, στην Τοπική Κοινότητα, για αποκατάσταση ζημιών.
Τέλος, ας εμπεδωθεί ότι η διαρκής αποποίηση και μεταβίβαση ευθυνών, μόνο εποικοδομητική δεν είναι για τους πολίτες του τόπου μας.


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας