Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Κορινθίας

Με την 13η και τελευταία αγωνιστική για το2017 , συνεχίστηκε  σημερα Σάββατο το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Οι δύο διεκδικήτριες  ομάδες του τίτλου ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κόρινθος και η Κόρινθος 2006 νίκησαν εντός έδρας με 3 - 1 τον Πανκαμαρικό και με 5 - 0 τον Ηρακλή Λεχαίου, αντίστοιχα.  Στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής έχασε με 0 -1από την Θύελλα Λεοντίου  όπως και ο Ισθμιακός, στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» από τον Άγιο Γεώργιο.

Στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» στο Δερβένι  ο Αστέρας έμεινε στο 2 - 2 με την Ελλάδα Βελου

Η 10η αγωνιστική στην Γ. Εθνική


Mε τρεις αγώνες ξεκίνησε, σήμερα Σάββατο (16/12/2017) η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής , στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής , στους ομίλους 6ο και 7ο.
Στον 6ο όμιλο στη πρεμιέρα της αγωνιστικής ο Ιάλυσος νίκησε με 1 - 0 στο ροδίτικο ντέρμπι τον Διαγόρα Ρόδου και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.
Αύριο Κυριακή στις 3 το απόγευμα η πρωτοπόρος του ομίλου Προοδευτική αγωνίζεται στο Ζευγολατιό, κόντρα στον τοπικό ΑΟΖ, ενώ ο Πέλοπας Κιάτου μάχεται εκτός έδρας με τον Ασπρόπυργο. Στο Κερατσίνι η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Εθνικό,ενώ η Ρόδος στην έδρα της. Τέλος ρεπό έχει ο ΑΟ Λουτράκι.

 10η Αγωνιστική

6ος όμιλος 
Σάββατο 16-12
Ιάλυσος-Διαγόρας 1 - 0
Κυριακή 17 - 12/15:00
Κερατσίνι-Εθνικός
Ασπρόπυργος-Πέλοπας Κιάτου
Ζευγολατιό-Προοδευτική
Ρόδος-Ιωνικός
Ρεπό: ΑΟ Λουτράκι

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Γ. ΤΣΟΓΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

O σύντομος χαιρετισμός του Γ. Τσόγκα στη ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, στην οποία παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής

Κυρίες και Κύριοι Δικαστές και Εισαγγελικοί Λειτουργοί,
Νοιώθοντας ξεχωριστή τιμή να παρευρίσκομαι στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ως Βουλευτής και μέλος της διαρκούς Επιτροπής Δικαιοσύνης, σας απευθύνω  τον θερμό χαιρετισμό  του

Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ

Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ο γιος του Γιλμάζ
Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Βόσπορο, ο Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ.

Ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Προς το παρόν δεν έχει

Αλλαγή καιρού: Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα

Αλλαγή καιρού: Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμαΒροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και σταδιακά έως το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές, οι οποίες από το μεσημέρι θα είναι τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, την Πελοπόννησο και βαθμιαία πιθανόν την ανατολική Στερεά και πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βορειοανατολικό Αιγαίο. 

Καραμανλής: Η ΝΔ θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο


«Όπως πολλές φορές στο παρελθόν, η παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στις εργασίες του 11ου συνεδρίου της ΝΔ.
«Η παράταξή μας προχωρά στο Συνέδριό της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το Συνέδριο η Νέα Δημοκρατία θα αναδείξει το σχέδιό της για την ανάταξη της χώρας μας, με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Όπως πολλές φορές στην ιστορία

To 11o Συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ( live μετάδοση)



Με μεγάλη συμμετοχή από συνέδρους, φορείς, κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες συνεχίζονται οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ που πραγματοποιείται το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».
Ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και κεντρικό σύνθημα «Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα».
Έστειλε σαφές μήνυμα ενότητας των στελεχών της ΝΔ αλλά και προσέγγισης του νέου φορέα της κεντροαριστεράς κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη των εργασιών του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ.
Αφού έκανε ειδική αναφορά στον Κώστα Καραμανλή που όπως είπε έφερε τη ΝΔ στην

Επιχορήγηση ΟΓΑ για τα οικογενειακά επιδόματα -Πότε θα δοθούν (απόφαση)

Εγκρίθηκε από άποψη σκοπιμότητας η έκδοση απόφασης ανάληψης δέσμευσης πίστωσης, ύψους 158 εκατ. ευρώ, σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΓΑ για την καταβολή του ενιαίου

Ρίγανη, ριγανέλαιο, με ισχυρές αντιβακτηριακές, αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες

Η Ελληνική ρίγανη (Greek Oregano) είναι φυτό πολυετές και ποώδες η ποιότητα της θεωρείται η καλύτερη παγκοσμίως. Μεσογειακό, ως επί το πλείστον, βότανο η ρίγανη, (Ορίγανον το κοινόν – Origanum vulgare) ανήκει στο γένος ορίγανο της

Β΄κατηγορία Κορινθίας

H 13η αγωνιστική
Σάββατο 16/12/17, 15:00
Ταρσινά '97 - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου

 Κυριακή 17/12/17, 15:00
 Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - Άρης Βοχαϊκού
Θύελλα Κ. Διμηνιού - ΠΑΣ Κλένια
ΑΟ Περαχώρας - Πανευρωστινιακός
Σαρωνικός Γαλατακίου - Αστέρας Κορίνθου
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - ΑΟ Λυκοποριάς
ΣΦΛ Ολυμπιακός - Ποσειδών Κ. Βρύσης
ΠΑΣ Κύψελος - Αγ. Θεόδωροι

Τότε που η Κεντροδεξιά τόλμησε να ονειρευτεί…


Του Μάνου Οικονομίδη
Στο περιθώριο του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που προσεγγίζεται ως αφετηρία για ένα καινούριο ξεκίνημα και αλλαγής σελίδας στη μητέρα-παράταξη της Κεντροδεξιάς, ας θυμήθουμε την εκλογή που… άλλαξε τα πάντα. Τη διαδοχή του Μιλτιάδη Έβερτ από τον Κώστα Καραμανλή, το 1997, τότε που η κατεξοχήν συντηρητική παράταξη της χώρας, επέλεγε να αλλάξει γενιά, αισθητική και νοοτροπία.
Η 21η Μαρτίου είναι μια μέρα γεμάτη συμβολισμούς. Εκτός από πλήθος…

Η Κεντροδεξιά χρειάζεται rebranding. Επειγόντως…


Του Μάνου Οικονομίδη
Στα χρόνια του Μνημονίου, πολιτικές ηγεμονίες δεν υπάρχουν. Ο πολιτικός χρόνος μιας κυβέρνησης συρρικνώνεται δραματικά και ταχύτατα, κάτω από το βάρος της αδυναμίας διαχείρισης μιας κοινωνικής πραγματικότητας που, πολύ απλά δεν υποφέρεται.
Το ζήσαμε με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά, το βλέπουμε και σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα. Η προδιάθεση μιας κοινωνίας που κακοποιήθηκε από την εθνική τραγωδία του Μνημονίου, και βλέπει να της στερούν το δικαίωμα ακόμη και στο

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 62.000 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Μετά από διαρκείς κι εντατικές προσπάθειες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Τσόγκα, Μ.Θελερίτη και Γ.Ψυχογιού εγκρίθηκε, απο το Υπουργείο Δικαιοσύνης-Διαφάνειας και Ανθρ. Δικαιωμάτων, πίστωση ύψους 62.000 ευρώ για εργασίες επισκευής του Δικαστικού μεγάρου Κορίνθου. Οι εργασίες έχουν

Ο Πρόεδρος της Βουλής απένειμε το Ελληνογερμανικό Δημοσιογραφικό Βραβείο Ελένη Βλάχου

Το βαθύ δημοκρατικό καθήκον όλων να ενισχύσουν και να στηρίξουν παντοιοτρόπως την ύπαρξη των εφημερίδων και την όσο πιο έγκυρη και αδέσμευτη λειτουργία των δημοσιογράφων, επισήμανε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης με την ευκαιρία της απονομής του Ελληνογερμανικού Δημοσιογραφικού Βραβείου Ελένη Βλάχου, σήμερα, στην αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Ο κ. Βούτσης απένειμε βραβείο στον κ. Κώστα Ζαφειρόπουλο και τιμητική διάκριση στον κ. Σταύρο Τζίμα και συνεχάρη την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα για τη θεσμοθέτηση του Βραβείου Ελένη Βλάχου, καθώς και τον Γερμανό πρέσβη κ. Jens Plötner.