Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Ο Μαψός πηρε κεφάλι στο α΄ομιλο/ Το Περιγιάλι έπιασε στο ρετιρέ του β΄ομίλου τον Ασπρόκαμπο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioK8z96IA57_3G7Hg6uc8CIJH8tL99Lf6fDFrkm1uRdESPmieVQ63ejxn_EYZv2w47gKwaO2JjOuMJjVTBLl-ZmItEJ9E5WmC1JaDM7Ev-qS94d_E42f3uBvHYZL9lcCllzmye1kiK2lE/s400/perigiali.jpg


Με την 7η αγωνιστική συνεχίστηκε  την Κυριακή  το πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας.

Στον Α΄ όμιλο  ο ΑΟ. Μαψού επικράτησε σε αγώνα ντέρμπι με 3 - 2 του ΑΠΣ. Αγιάννης, και τέθηκε επικεφαλής του ομίλου μετά την εντός έδρας ήττα,  στην

Άρης και Παναχαϊκή νίκησαν με 1 - 0 Χανιά και Δόξα Δράμας

Τρένο ο Άρης, «βροχή» τα γκολ στο ΑΕ Καραϊσκάκης-Αναγέννηση Καρδίτσας 
Από θέση ισχύος θα παίξει ο Άρης στα δύο ντέρμπι που έρχονται με Δόξα Δράμας και ΟΦΗ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε του Κισσαμικού με 1-0 και παρέμεινε στην πρώτη θέση της Football League αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τους υπόλοιπους διώχτες για την κατάκτηση του τίτλου.

Λαχτάρισε να νικήσει ο Ολυμπιακός Λουτρακίου τη Λυκκοποριά. - Θρίαμβος της Περαχώρας 4 - 0 τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj15wJJsdZNCwqyktLhDBgl1qX8G0ZFCAuPd8UvGcZprVcK8yDu9KQiKb7Rlp-TOsvGJ0R6NCBktYhW2ZHkUBpWSaa4f03bVitIqoAaPaM9FwklleH-WC0wB9NjiL0mg0-d66IY_J9JSjvU/s1600/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B1.jpg
Με νίκες των φιλοξενουμένων ξεκίνησε η σαββατιάτικη πρεμιέρα της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Στην αυλαία της αγωνιστικής ο Πανευρωστινιακός ,νίκησε  με σκορ 4 - 3 ύστερα από ενδιαφέροντα παιγνίδι  στο Κιάτο τη Θύελλα Κάτω Διμηνιού. Επίσης στο Ζευγολατιό η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων επικράτησε με 1 – 0 επί τωνΤαρσινών . Με τις νίκες τους αυτές Πανευρωστινιακός και Άγιοι Θεόδωροι διατήρησαν της επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας
Σήμερα Κυριακή, η πρωτοπόρος Κλένια νίκησε εντός έδρα της με 2 - 0, την

Τέλος ο Παναγιώτης Τζαναβάρας από τη Σπάρτη

http://www.onsports.gr/media/com_news/story/2015/04/23/480483/snapshot/8123e6db34482a40fa6d36d27bd26a32.jpg
Το κύκνειο άσμα του Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο της Σπάρτης ήταν το παιχνίδι στη Βέροια. Οι Λάκωνες ηττήθηκαν με 1-0 από τη Βασίλισσα του Βορρά με άσχημη εμφάνιση και η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει στην απομάκρυνση του Κορίνθιου προπονητή, σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα το ταχύτερο δυνατό. Ούτως ή άλλως, οι πληροφορίες αναφέρουν το το κλίμα ήταν λίγο… περίεργο για τον Τζαναβάρα το τελευταίο διάστημα.
Σε ότι αφορά την επόμενη μέρα, έχει ήδη κυκλοφορήσει το όνομα του Θωμά Γράφα. Ο 47χρονος Γράφας έχει γνώση της κατηγορίας με πέρασμα από Ψαχνά (κυρίως), Λάρισα, Πιερικό, Χανιά και Απόλλωνα Πόντου, ενώ πέρσι πήρε «γεύση» Super League με τη Βέροια.

Πήρε πόντο το Λουτράκι στη Ρόδο με τον Ιαλυσό , Έσωσε στο τέλος τον βαθμό ο Πέλοπας στο Κιάτο. Ήττα του ΑΟ Ζευγολατιού στο Κερατσίνη



 
Με σουτ του Μπέλερη από μακρινή απόσταση στο 73΄ η Προοδευτική νίκησε 1 – 0 στη Ρόδο την τοπική ομάδα και ξέφυγε με +5 στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
AΣ ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Αποστόλου (59΄Πάλλας) , Μκρτσιάν, Πινδώνης ( 76΄ Βολονάκης), Μπανγκούρα, Δαβρής, Αυγενικού, Μίγκας, Παβίσεβιτς (28΄Λέκκας( 69΄Σερτζίνιο ) .
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Κουρουικίδης ( 83΄Πέππας), Μπέλερης ( 93΄Ζήκος) , Καννελόπουλος (59΄Ζαχαράτος), Ντάλλας, Χρήστου(56΄Βλάχος)

Ένα τέρμα του Κατσικοκέρη ήταν αρκετό για τον Εθνικό, ώστε να πάρει το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικήςΟι Πειραιώτες, επικράτησαν 1-0 του Διαγόρα Ρόδου και τον έπιασαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς. Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν από ευκαιρίες με τον Εθνικό να είναι κάπως καλύτερος όμως, το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ακόμα περισσότερο στροφές και κατάφεραν να βρουν το γκολ με ποιον άλλον, τον Κατσικοκέρη.
Στο 52′ και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο φορ του Εθνικού αφού πέρασε με ωραία ενέργεια τον προσωπικό του αντίπαλο με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.
Ο Εθνικός, υπερασπίστηκε αυτό το γκολ το οποίο τον φέρνει στην δεύτερη θέση με 14 βαθμούς, όσους και ο Διαγόρας Ρόδου. Αυτό το αποτέλεσμα ωστόσο… άρεσε πολύ και στην Προοδευτική η οποία βρίσκεται στην κορυφή τους πρωταθλήματος με 19 βαθμούς, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει το ρεπό της, σε αντίθεση με τους δύο σημερινούς αντίπαλους.

Με το βαθμό της ισοπαλίας «στις αποσκευές του» επιστρέφει από τη Ρόδο, ο ΑΟ Λουτρακίου που απέσπασε με σκορ 1 - 1  με τον Ιαλυσό.  με τον ΑΟ Λουτρακίου. Οι  ροδίτες προηγήθηκαν στο 2΄ με τον Φαβάλι, ενώ ισοφάρισαν στο 74΄ οι «οράνιε» με τον Γόυλα. Στο Κιάτο ο Πέλοπας ισοφάρισε στο 83’ στο τελικό 1 - 1 τον Ιωνικό Νικαίας που είχε πάρει προβάδισμα στο 8΄ , ενώ το Κερατσίνι επικράτησε με 3 – 0 επί του  ΑΟ. Ζευγολατιού. Ρεπό είχε η ομάδα του Ασπροπύργου

 Η 8η αγωνιστική