Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Καλώς… δεχτήκαμε τον προϋπολογισμό του 2018


Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων ο Προϋπολογισμός του Κράτους για το έτος 2018.
Για το έτος 2017 εκτιμάται ρυθμός οικονομικής μεγέθυνσης 1,6% του ΑΕΠ και πρωτογενές πλεόνασμα 2,44% του ΑΕΠ, έχοντας ήδη ενσωματώσει δαπάνη 1,4 δις ευρώ ή 0,78% του ΑΕΠ για το κοινωνικό μέρισμα, την επιστροφή των κρατήσεων στους συνταξιούχους και την εξόφληση των ΥΚΩ στη ΔΕΗ. Σημαντικός παράγοντας της υπέρβασης του 2017 ήταν το καλύτερο του

Ο ΙΣΑ με εξώδικο στη Γ. Γ. Ισότητας ζητά να σταματήσει η προβολή συκοφαντικού και επικίνδυνου σποτ

pis_spot.jpg
O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στη Φωτεινή Κούβελα, Γενική Γραμματέα Ισότητας για απαράδεκτο video της Γενικής Γραμματέας στο πλαίσιο καμπάνιας για την σεξουαλική παρενόχληση, το οποίο παρουσιάζει παιδίατρο να παρενοχλεί σεξουαλικά

akrateia_ourwn.jpgΗ ακράτεια ούρων είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα, που προσβάλλει ολοένα περισσότερους ανθρώπους με το πέρασμα του χρόνου, φθάνοντας στην τρίτη ηλικία να αφορά ποσοστό έως και 84% των ηλικιωμένων.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Το αλάτι της γης και του ανθρώπου

salt_pict.jpg
Το αλάτι έχει αποτελέσει βασικό στοιχείο της ιστορικής εξέλιξης. Πιο συγκεκριμένα, στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ως βελτιωτικό της γεύσης των τροφών αλλά και ως μέσο συντήρησης τους.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Κοινωνικό Μέρισμα: Το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου -Όλες οι αλλαγές (έγγραφο)

 
Το τελικό κείμενο του ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ «Διανομή Κοινωνικού Μερίσματος και άλλες διατάξεις.» όπως ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, με τις τελικές διορθώσεις και αλλαγές, παρουσιάζει η aftodioikisi.gr.
Στο τελικό κείμενο έχουν συμπεριληφθεί όλες οι νομοτεχνικές βελτιώσεις

Φωτιά στον σχεδιασμό Τσίπρα βάζει η πιθανή εξέλιξη των πρόωρων εκλογών στην Γερμανία

https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2017/11/tsipras_merkel_2111-1024x610.jpg 

 Γράφει η Φώφη Γιωτάκη

Φωτιά στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την έγκαιρη ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης και την επαναφορά της συζήτησης για το χρέος με την «σφραγίδα» των κορυφαίων εταίρων βάζει η περίοδος παρατεταμένης ακυβερνησίας στην οποία εισέρχεται η Γερμανία.

Το ντόμινο των πιθανών εξελίξεων στο Βερολίνο που εκ των πραγμάτων θα «σκάσει» με έντονη ταχύτητα και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα επηρεάσει προφανέστατα και την πολιτικοοικονομική ροή στην Ελλάδα, την στιγμή που βρίσκεται μπροστά σε

Πιο κοντά σε νέες εκλογές η Γερμανία! Ύστατη προσπάθεια από Σταϊνμάιερ για εξεύρεση λύσης


https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2017/11/merkel_2111-1024x575.jpgΜετά την κατάρρευση των διερευνητικών για σχηματισμό κυβέρνησης «Τζαμάικα» οι διεργασίες περνούν στα χέρια του γερμανού Προέδρου της Γερμανικής Δημοκρατίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο οποίος σύμφωνα με το γερμανικό Σύνταγμα αναλαμβάνει βασικό ρόλο στην εξεύρεση λύσης απέναντι στην ακυβερνησία.
Από τη σύντομη δήλωσή του μετά από συνάντηση με την υπηρεσιακή καγκελάριο Μέρκελ φάνηκε καθαρά ότι θα επιδιώξει την υπέρβαση της κρίσης χωρίς να

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Ότι στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει ακόμα το Παρακράτος και η Παραοικονομία είναι «γνωστό τοις πάσι». Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που για ένα πλήθος στελέχων τους, ασελγούντων στο λαό και την ιστορία της χώρας μας, αποτελούν απολύτως απαραίτητα συστατικά ύπαρξης της Ελλάδας και προφανώς

Υπό την αιγίδα του ΕΕΔΕΓΕ ΤΟ «ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ» ΕΘΕΣΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟ WHO IS WHO «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»

 
#

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πρωτοβουλία του «Who is Who στην Ελλάδα», να προχωρήσει στη βιογράφηση γυναικών, που έχουν κατακτήσει κορυφές σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής, με τον πρώτο τόμο, αφιερωμένο στις «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων», έχει συναντήσει ευρύτατη αποδοχή και πολλά κολακευτικά σχόλια.
Ενδεικτικό της απήχησης του Who is Who «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων» είναι ότι, εκτός από την «Ένωση Ευρωπαίων Γυναικών» και το «Εθνικό Επιμελητήριο Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών» έθεσαν υπό την τιμητική αιγίδα τους τη συγκεκριμένη έκδοση.
Χαρακτηριστική είναι η σχετική δήλωση του «ΕΕΔΕΓΕ»:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: BLACK FRIDAY στο Mare West, μην πας μακριά… την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, οι καλύτερες προσφορές είναι εδώ!

Το MARE WEST υποδέχεται το διεθνή θεσμό του BLACK FRIDAY, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, με μοναδικές προσφορές στα καταστήματά του που αγγίζουν το 70%.
Tο BLACK FRIDAY καταφτάνει στην Κόρινθο και η Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, αναδεικνύεται η ιδανική ημέρα για αγορές για εσάς και δώρα για τους αγαπημένους σας στο MARE WEST, ενόψει της εορταστικής περιόδου.
Απολαύστε και εσείς τη βόλτα σας δίπλα στη θάλασσα, και τον καφέ και το φαγητό σας σε ένα αναβαθμισμένο άκαπνο περιβάλλον, και κάντε τις αγορές σας σε προνομιακές τιμές την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο MARE WEST.

Συνάντηση της βουλεύτριας Κορινθίας Μαρίας Θελερίτη με τον Πρόεδρο της Πολωνικής Δημοκρατίας Andrzej Duda.



Εμφάνιση IMG_0016.JPGΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Θελερίτη, ως μέλος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Πολωνίας, παρέστη εχθές, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό  Κοινοβούλιο μεταξύ του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση και του  Προέδρου της Πολωνικής Δημοκρατίας κ. Andrzej Duda.
Ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε στη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Πρώτη η Ελλάδα στην κατανάλωση αντιβιοτικών στην Ευρώπη



Εμφάνιση panel_9984.jpg
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, η Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια», τη Δευτέρα, 20/11/2017, στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου.

Εμφάνιση sumpardi_9961.jpgΗ Εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, στο πλαίσιο της Ενημερωτικής Εκστρατείας για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών και των Εμβολίων που διοργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Ανεργία: Ας ζαλιστούμε λίγο με τα νούμερα Τσίπρα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Ως γνωστόν εδώ και μήνες μας ζαλίζουν το κεφάλι με την μείωση της ανεργίας. Τσίπρας και λοιποί το έχουν κάνει σημαία – αποφεύγοντας, βέβαια, να αναφερθούν στην τεράστια αύξηση της ελαστικής εργασίας με τα τρίωρα και τα τετράωρα και τα 200 και 300 ευρώ τον μήνα, καθώς και στην μαζική μετανάστευση νέων στο εξωτερικό που συνεχίζεται ακάθεκτη.
Στις 7 Οκτωβρίου, στην ομιλία του στο 2ο Thessaloniki Summit του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο κ. Τσίπρας είπε πως τον Ιούλιοδημιουργήθηκαν 263.000 νέες θέσεις εργασίας, «αριθμός που αποτελεί ρεκόρ 16ετίας», όπως είπε. Αποφεύγοντας να πει πόσες θέσεις εργασίας χάθηκαν.

Μονομαχίες Κυπέλλου στην Κορινθία : Αστέρας Δερβενίου - Πέλοπας Κιάτου, ΑΟ Ζευγολατιού - Ηρακλής Ξυλοκάστρου και Κόρινθος 2006 - ΑΟ Λουτρακίου



 http://i.imgbox.com/6hzXXnx9.jpg
Με άκρως ενδιαφέρουσες νοκ άουτ αναμετρήσεις,  συνεχίζεται  , την Τετάρτη 22/11/2017 στις 14:30, η Γ΄ φάση ( φάση των «16») του Κυπέλλου Κορινθίας.  Το 2ο «μενού» της Γ’ φάσης περιλαμβάνει τρεις ενδιαφέροντες αγώνες , όπου  μάχονται  οι τρείς εκπρόσωποι της Κορίνθιας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία με ισάριθμες ομάδες της Α΄ Κορινθίας. Από τα αποτελέσματα των αγώνων , θα δούμε ποίες ομάδες θα προκριθούν  στο επόμενο γύρο ( Φάση των «8»), όπου έχουν περάσει η Ελλάδα Βέλου και ο Παννεμεατικός και ποίες θα  πουν πρόωρα «αντίο» στο θεσμό.

Στο  «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ»  , στο Δερβένι ο Αστέρας μονομαχεί με τον Πέλοπα

Πέτρος Τατούλης «Εθνικής σημασίας η πολιτική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη δημιουργία της πρώτης Περιφερειακής Ενεργειακής Κοινότητας»



Αποτέλεσμα εικόνας για πετρος τατουλης κωνσταντινος μητσοτακης«Η δημιουργία της πρώτης Περιφερειακής Ενεργειακής Κοινότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί τη μεγαλύτερη εθνική αναπτυξιακή πρωτοβουλία, μετά την ίδρυση της πρώτης περιφερειακής τράπεζας και το μοντέλο της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων, που εμείς εδραιώσαμε στη χώρα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την υπερψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της πολιτικής του πρωτοβουλίας, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θέλει γρήγορα να εγκαινιάσει τη δημοκρατία της ενέργειας ως παραγωγός και ως πάροχος ενέργειας, μέσω των Ανανεώσιμων Πηγών, δήλωσε ο Περιφερειάρχης και ενημέρωσε το συμβούλιο ότι οι συμπράξεις, στις οποίες θα συμμετέχουν η Περιφέρεια, οι Περιφερειακές Ενότητες, οι Δήμοι, φυσικά και νομικά πρόσωπα, θα έχουν στόχο τα οφέλη να κατευθύνονται στις τοπικές κοινωνίες.
Αφού επεσήμανε ότι η πρωτοβουλία αυτή δεν έρχεται σε καμία περίπτωση σε αντίθεση με τη λειτουργία της ΔΕΗ, δεδομένου ότι έχει πλήρως απελευθερωθεί η αγορά ενέργειας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε την ετοιμότητα της Περιφερειακής αρχής να αξιοποιήσει το σχετικό νομοσχέδιο που πρόκειται πολύ σύντομα να ψηφιστεί, ώστε η Πελοπόννησος να αποτελέσει την πρώτη περιφερειακή ενεργειακή κοινότητα της χώρας.  
«Τη συγκριμένη πρωτοβουλία την είχαμε ορίσει με σαφήνεια στο προεκλογικό πρόγραμμα του 2010 και εδώ και ένα χρόνο την έχουμε θέσει στην Κυβέρνηση, ώστε να εναρμονιστεί με την Ευρωπαϊκή οδηγία» δήλωσε ακόμη ο κ. Τατούλης. 

BLACK FRIDAY στο Mare West, μην πας μακριά… την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, οι καλύτερες προσφορές είναι εδώ!

Το MARE WEST υποδέχεται το διεθνή θεσμό του BLACK FRIDAY, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, με μοναδικές προσφορές στα καταστήματά του που αγγίζουν το 70%.
Tο BLACK FRIDAY καταφτάνει στην Κόρινθο και η Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, αναδεικνύεται η ιδανική ημέρα για αγορές για εσάς και δώρα για τους αγαπημένους σας στο MARE WEST, ενόψει της εορταστικής περιόδου.
Απολαύστε και εσείς τη βόλτα σας δίπλα στη θάλασσα, και τον καφέ και το φαγητό σας σε ένα αναβαθμισμένο άκαπνο περιβάλλον, και κάντε τις αγορές σας σε προνομιακές τιμές την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο MARE WEST.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Αποκαθιστούμε και τους τελευταίους ΧΑΔΑ, Πλάτωμα, Σπαρτέα κιαι Διοσκούρια»

Εμφάνιση IMG_4749.JPG

«Με την υπογραφή των συμβάσεων των τελευταίων αποκαταστάσεων η Πελοπόννησος στο σύνολό της εξαιρείται των ημερησίων προστίμων που θα επιβάλλονταν στους Δήμους και τους πολίτες, όπως προβλέπεται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την υπογραφή των συμβάσεων αποκατάστασης των ΧΑΔΑ στις θέσεις Πλάτωμα του Δήμου Τρίπολης, Σπαρτέας στο Δήμο Ανατολικής Μάνης και Διοσκούρια στο Δήμο Ερμιονίδας, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.

Χωρίς ειδοποίηση έρχονται 1.000.000 κατασχέσεις λογαριασμών, σε ανυποψίαστους πολίτες. Το πρόβλημα που θα κρίνει τις επόμενες εκλογές

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr / iatrikanea

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο οι κατασχέσεις λογαριασμών, έχουν ενταθεί. Μέσα στην αγωνία της κυβέρνησης να πιάσει τους στόχους της, στο τέλος του έτους, έχουν φτάσει να κατάσχουν 2.000.000 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς την ημέρα. 

Από την μία η εφορία μέσω της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ),

Σε 24ωρη απεργία αύριο οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ


http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/poe-ota-apergia-1000.jpg
«Λουκέτο»μπαίνει αύριο (Τετάρτη) στους δήμους, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Στην απεργιακή κινητοποίηση έχουν τη δυνατότητα να μην συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι των δήμων της δυτικής Αττικής, που δοκιμάστηκαν από την πρόσφατη θεομηνία, καθώς αυτές τις μέρες προτεραιότητα έχει η προσφορά τους στις τοπικές κοινωνίες.
Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 09:00 έξω από το υπουργείο Παιδείας, με αίτημα την μη κατάργηση των Σχολών ΤΕ Προσχολικής Αγωγής, καθώς και να μην υλοποιηθούν οι εξαγγελίες για διετή υποχρεωτική ένταξη των παιδιών ηλικίας 4-6 ετών στα νηπιαγωγεία.

Δημότες και κάτοικοι στην Αιγειρα έκλεισαν τον τοπικό ΧΥΤΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhIZ3yZKHHoI_yNy-WF7f_9qgkevuEzafROSlNAzEi2kUHXrNrt8fHVcccU2oNCBpCLT5EBgA_h2kFu33elboW0HKpsUs8tm-URrOTG4VeByjI62i4HA4PwYqLUPFooKlbF7JcyQRKrgfUs/s1600/MPLOKO.jpg 
Σε δελτίο τύπου (20-11-2017 9:11 π.μ), ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ αναφέρουν τα εξής:   
«Οι κάτοικοι της Ανατολικής Αιγιάλειας σήμερα έκαναν πράξη την απόφαση των τελευταίων συνελεύσεων και έκλεισαν το δρόμο στα απορριμματοφόρα που μεταφέρουν τα σκουπίδια του Δήμου Αιγιάλειας στο ΧΥΤΑ Αιγείρας, ενός κατ’ευφημισμό ΧΥΤΑ που έχει πλέον υπερκορεσθεί, είναι επικίνδυνος για κατάρρευση, όπως ο Δήμος αναγνωρίζει αλλά και επιστημονικές μελέτες, έχει προκαλέσει μέχρι τώρα τρεις μεγάλες πυρκαγιές, και δηλητηριώδη υγρά έχουν φθάσει και θα ξαναφθάσουν στον Κορινθιακό κόλπο.
Είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι του οριστικού κλεισίματος του ΧΥΤΑ και της αποκατάστασής του.
Ο ΧΥΤΑ Αιγείρας μετά από 11 χρόνια λειτουργίας είναι βραδυφλεγής περιβαλλοντική βόμβα, επικίνδυνος για την υγεία των κατοίκων.    
ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ»

Έρευνα: Οι μεσήλικες που παρακολουθούν πολύ τηλεόραση κινδυνεύουν περισσότερο από φλεβική θρόμβωση

https://i2.wp.com/parallaximag.gr/wp-content/uploads/2017/11/tv-1240159_960_720.jpg?resize=640%2C448Όπως προκύπτει από τα στοιχεία μιας νέας Αμερικανικής έρευνας, όσο αυξάνεται- μέσα στη μέρα- ο χρόνος που ένας μεσήλικας παρακολουθεί τηλεόραση, τόσο μεγαλώνουν και οι πιθανότητες να πάθει θρόμβωση σε κάποια φλέβα του. Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί ακόμη και στους ανθρώπους που ασκούνται σωματικά, αναφέρουν οι

Βγαίνουν 129.000 επικουρικές συντάξεις Πώς θα υπολογιστούν τα τελικά ποσά

Βγαίνουν 129.000 επικουρικές συντάξεις 
Ξεμπλοκάρουν πάνω από 120.000 επικουρικές συντάξεις. Οι συντάξεις που υπολογίζονται σε 129.000 αναμένεται να εκδοθούν άμεσα και θα είναι μειωμένες κατά 20%, ενώ από το 2019 θα υπάρξει και νέα μείωση της τάξης του 18%.
Για την έκδοση των νέων μειωμένων συντάξεων -από το 2015 - με βάση το νόμο Κατρουγκαλου εκδόθηκαν χτες δυο εγκύκλιοι από το υπουργείο Εργασίας.

Κινητικότητα: Όλες οι διαθέσιμες θέσεις ανά φορέα και ειδικότητα (πίνακες)

 
Το σύνολο των αναγκών των φορέων ανά κατηγορία/εκπαιδευτική βαθμίδα, κλάδο/ειδικότητα που θα καλυφθούν με απόσπαση, παραθέτουν το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και η Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας. Πρόκειται, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, συνολικά για 345 θέσεις σε 5 φορείς που παρουσιάζονται παρακάτω:

Άλλος ένας νεκρός εντοπίστηκε στη Μάνδρα Αττικής - Στους 21 ο αριθμός των θυμάτων

Άλλος ένας νεκρός εντοπίστηκε στη Μάνδρα Αττικής 
Άλλη μία σορός εντοπίστηκε πριν από λίγο στη Μάνδρα Αττικής, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες στους 21.
Κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης μία ακόμα ανθρώπινη σορός, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων των φονικών πλημμυρών στα 21.
Η σορός δεν έχει ακόμα αναγνωρισθεί, ενώ μέχρι χθες αργά το βράδυ οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής αναζητούσαν δύο ανθρώπους.
 Η σορός του θύματος θα μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο για αναγνώριση από τους οικείους του.
Πιθανολογείται πως πρόκειται για τον οδηγό φορτηγού, από το όχημα του οποίου χθες είχαν εντοπιστεί η πινακίδα κυκλοφορίας και αντικείμενα από την καμπίνα, στην ευρύτερη περιοχή, περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο που παρασύρθηκε από το ρέμα.
Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζει να αγνοείται άλλος ένας άνθρωπος που είχε χαθεί στις λάσπες μετά τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική Αττική.
 

Επέστρεψε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ Νίκησε με 2-1 τον Ατρόμητο στην Τούμπα που “Φωνάζει” δικαιολογημένα για το πέναλτι

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
 Στον τελευταίο του κεκλεισμένων των θυρών αγώνα στην Τούμπα που ολοκλήρωσε την 11η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε.. σκούρα κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά κατάφερε να φτάσει στη νίκη με ανατροπή του σκορ (2-1).
Έτσι, ο “δικέφαλος του Βορρά” έπιασε την ΑΕΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (21 βαθμούς) και υποχρέωσε τον Ατρόμητο στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τον στη δεύτερη θέση (20 βαθμοί) μαζί με τον Ολυμπιακό.

Οι 111 περιοχές που οι ιδιοκτήτες θα χάσουν τα ακίνητά τους το 2018 - Όσοι δεν τα δήλωσαν στο Κτηματολόγιο


Οι 111 περιοχές που οι ιδιοκτήτες θα χάσουν τα ακίνητά τους το 2018
Ακίνητα «Αγνωστου Ιδιοκτήτη» σε 111 περιοχές σε όλη την Ελλάδα περνάνε στο Ελληνικό Δημόσιο εντός του 2018. Πρόκειται για ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν τα δήλωσαν στο Κτηματολόγιο, για οποιοδήποτε, συχνά ανυπαίτιο, λόγο, ή τα δήλωσαν με σοβαρά σφάλματα.
Τα ακίνητα αυτά βρίσκονται σε 111 πόλεις και περιοχές της χώρας όπου συμπληρώνονται 14 χρόνια από την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των πρώτων κτηματολογικών γραφείων, προθεσμία στην οποία χάνεται οριστικά η δυνατότητα δικαστικής προσφυγής και συνεπώς και το ίδιο το ακίνητο. Μεταξύ των 111 περιοχών είναι η Νέα Σμύρνη, Ν. Ψυχικό, Βριλήσσια, Μελίσσια, Γέρακας, Ρέντης, Ελευσίνα και Νέα Πέραμος. 

Στην Πελοπόννησο σε 16 περιοχές σε Αργολίδα , Αρκαδία, Αχαΐα, Ηλεία, Λακωνία και Μεσηνία ( πίνακας)

Corinthia Events Tweet: Παρουσίαση τριλογίας: "Δρόμοι της καταιγίδας-Θυσία-Εκδίκηση" της Άννας Γαλανού (29/11 Κόρινθος) #corinthia

Οι τραυματικές εμπειρίες των γυναικών αυξάνουν την πιθανότητα να γίνουν παχύσαρκες


fat_women_travmatikiempeiria.jpgΟι γυναίκες που έχουν βιώσει μία ή περισσότερες τραυματικές εμπειρίες στη ζωή τους ή έχουν ζήσει συμβάντα που τους προκάλεσαν στρες τα τελευταία χρόνια, έχουν αυξημένη πιθανότητα να γίνουν παχύσαρκες, σε σχέση με όσες δεν έχουν στρες ούτε ψυχικά τραύματα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και δίνουμε λύσεις σε πληθώρα προβλημάτων των Δημοτικών αρχών»



http://www.pelopaspress.gr/upload_files/news/2017-02-17_2315_tatoylhs.jpg
«Εμείς έχουμε την ευθύνη του στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδιασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου και με απόλυτη συνέπεια προς τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις τον υλοποιούμε» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Στόχος του κοινωνικού μας προγράμματος η μεγιστοποίηση του κοινωνικού οφέλους στους πολίτες όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου»



http://www.topontiki.gr/sites/default/files/pontikiold/oldphotostatoulis1395656079.jpg
«Στόχος του κοινωνικού μας προγράμματος είναι ξεκάθαρος εξαρχής, να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες και οι πόροι να αξιοποιηθούν σε αυτούς και όχι στους μεσάζοντες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την Επιτελική Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.
«Αυτό το στόχο υπηρετεί η στρατηγική μας, η οποία είναι σαφώς σε αντίθετη