Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Ποιός πον πιάνει τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου:Ξέφυγε με +5 στη κορυφή της Β΄ Κορινθίας - "Βροχή από τεσσάρες"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaB3bANFkBJ09FDdzuAbYSiuAgkJduV-yxLBDp1OfidXBJUVKOKam62s6_knWpFzWyAixjd30fZwxNsv_6MEA9Rw5rTguMYZAIAONlC49zmEHaWDSBN45As7Cj5ODVU3VuW2Rfis8jZwk/s1600/paneyrostiniakos1.png 


«Έβρεξε» τεσσάρες το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, στα πλαίσια  της 4ης αγωνιστικής.
Την «κούρσα» της κατηγορίας οδηγεί με το απόλυτο  των βαθμών ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου που νίκησε 1 – 0 τον Σαρωνικό Γαλατακίου. Με την νίκη της αυτή η παρέα του Χρήστου Τσουμάνη ξέφυγε στο +5 του Πανευρωστινιακού, που έχασε στο Θώδειο με το ευρύ 4 – 1 από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον έπιασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας , στους 7 βαθμούς , όπως τον ισοβάθμησαν οι Άγιοι Θεόδωροι που πέρασαν εκτός έδρας  με 4 – 0 επί του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών,  η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου με την νίκη της με 4 – 3 επί του Αστέρα Κορίνθου, στον Συνοικισμό και  του ΠΑΣ Κλένια που επικράτησε με 3 – 1 του Ποσειδώνα Κ. Βρύσης.
Τα Ταρσινά ΄97 , στο γήπεδο Ζευγολατιού, επικράτησαν με 4 - 0 επί του Α. Ο. Λυκοποριάς. Η ομάδα της Βόχας κατώρθωσε να προηγηθεί στο 6΄ με ένα γρήγορο τέρμα του Ιωάννου , μετα από ασιστ του Βαρδουνιώτη. Η απόδοση της Λυκοποριάς ανέβηκε έχασε κλασικές ευκαιρίες στο 18΄με τον Παπαμενζελόπουλο και στο 27΄με το Μποτώνη. Όμως στην επανάληψη από αδράνεια και λάθη των παικτών της ,δέχθηκε τρία τέρματα , στο 47΄από τον Ιωάννου, στο 63΄ από τον Κωστούρο και στο 71΄από τον Βαρδουνιώτη.

Σε άλλους αγώνες, στο Κιάτο  η Θύελλα Κάτω  Διμηνιού, έμεινε στο 0 - 0 με τον Άρη Βοχαϊκού, ενώ στο  «Γιάννης Στέφας», η Περαχώρα νίκησε με 4 – 2  επί του Κύψελου Κορίνθου

4η Αγωνιστική
Ταρσινά '97
- 
ΑΟ Λυκοποριάς 4 - 0
Θύελλα Κ. Διμηνιού
- 
Άρης Βοχαϊκού 0 - 0
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
- 
Αγ. Θεόδωροι 0 - 4
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Πανευρωστινιακός 4 - 1
Αστέρας Κορίνθου
-
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου 3 - 4
ΑΟ Περαχώρας
-
ΠΑΣ Κύψελος 4 - 2
ΠΑΣ Κλένια
- 
Ποσειδών Κ. Βρύσης 3 - 1
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
-
Σαρωνικός Γαλατακίου 1 -0

Η Βαθμολογία
1
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
4
11 - 3
12
2
ΠΑΣ Κλένια
3
7 - 2
7
3
ΣΦΛ Ολυμπιακός
4
7 - 3
7
4
Αγ. Θεόδωροι
4
5 - 1
7
5
Πανευρωστινιακός
4
7 - 5
7
6
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
4
7 - 8
7
7
Ταρσινά '97
4
9 - 6
6
8
Θύελλα Κ. Διμηνιού
4
3 - 1
6
9
Σαρωνικός Γαλατακίου
4
8 - 9
6
10
Άρης Βοχαϊκού
4
4 - 4
5
11
Ποσειδών Κ. Βρύσης
4
4 - 5
5
12
ΑΟ Περαχώρας
4
7 - 7
4
13
ΠΑΣ Κύψελος
4
4 - 10
3
14
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
4
5 - 13
3
15
ΑΟ Λυκοποριάς
3
1 - 6
1
16
Αστέρας Κορίνθου
4
7 - 13
0

Ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου μόνος επικεφαλής στην Αργολίδα, Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Εν. Λέρνας με την Κοιλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 
Χωρίς νικητή και σκορ έληξε το ντέρμπι κορυφής  ανάμεσα στην Ένωση Λέρνας και την Κορωνίδα Κοιλάδας, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής , το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Αργολίδας με αποτέλεσμα να μείνη μόνος επικεφαλής με το απόλυτο των βαθμών ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου μετά την χθεσινή του νίκη με 2 - 0 επι του Πανασιναϊκου.
 
3η αγωνιστική
Σάββατο
14/10/17
16:00
ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 2 - 0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 1 - 1
Κυριακή
15/10/17
16:00

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΡΙΣΤΕΑΣ 0 - 3
ΣΠΕΤΣΕΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 2 - 0
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ 2 - 0
ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 0 - 2
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ  3 – 0 α. α.
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ - ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 0 - 0

Στην βαθμολλογία. ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 9, Ένωση Λέρνας 7, Κορωνίδα 7, Σπέτσες 7, Αργοναύτης 6 , Ποσειδών Διδύμων 6...

Ισόπαλος στο Κιάτο ο Πέλοπας με τον Διαγόρα Ρόδου, Έχασαν στη Ρόδο ΑΟ Λουτρακίου και Ζευγολατιό - Πρωτιές για Ασπρόπυργο , Αμαλιάδα και Σπάτα



 https://news12.gr/wp-content/uploads/2017/04/apollonas_efklis_efiviko-218x150.jpg
Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. ο Πέλοπας Κιάτου στην έδρα του, έμεινε στο στείρο 0 – 0 με τον Διαγόρα Ρόδου.
Αντίθετα στο νησί των «ιπποτών» ο  ΑΟ Λουτρακίου  έχασε με 1 – 0 από τη Ρόδο,  η οποία  επικράτησε με  εύστοχο πέναλτι  του Σερτζίνιο  στο 10΄,  Το πέναλτι κέρδισε ο Ιμεραλιλαϊ , σε ανατροπή του από το Τσώκο. Στο 38΄ του αγώνα τραυματίσθηκε ο Ολιβέιρα  των γηπεδούχων, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του νησιού, και θα χειρουργηθεί καθώς έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγιου χιαστού και θα απουσιάσει για τους επόμενους έξι μήνες από τα γήπεδα
AΣ Ρόδος: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάϊ ( 75΄Καντιμοίρης), Κουρούπης, Μκρτσιάν, Αποστόλου (63΄Αυγενικού)   , Πότσι, Πινδώνης, Σερτζίνιο, Ολιβέιρα (38΄α. α Πάλλας), Λέκκας ( 58’ Ζώνας), Παβίσεβιτς.
ΑΟ Λουτράκι: Διασηνός, Στασινόπουλος Δ, Τσώκος, Ντερτηνής, Τζορμπατζίδης (49΄ Σαλοδημήτρης), Στασινόπουλος Λ, Σιώκος, Γεωργίου  (86΄ Παππάς), Γωνιάδης, Ζερβός ( 68΄Πετρίδης), Γούλας.
Με  σκόρερ και εκτελεστή τον Πόποβιτς  ο Ιάλυσος Ρόδου επικράτησε  του  ΑΟ Ζευγολατιού  με 4  -1  
Την ίδια ώρα ενώ ο πρωτοπόρος του ομίλου Πανασπροπυργιακός Δόξα, έχασε με 0 – 1 από τον Ιωνικό , ενώ χωρίς νικητή και σκορ έληξε πειραϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Προοδευτική και Εθνικό.
Ρεπό είχε το Κερατσίνι.
Η 3η αγωνιστική

Οι επιπτώσεις της υπέρμετρης εναπόθεσης σκουπιδιών από το Δήμο Σικυωνίων στον ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου


- Ποιές οι επιπτώσεις της υπέρμετρης εναπόθεσης σκουπιδιών από το Δήμο Σικυωνίων στον ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου; Από την κακή λειτουργία και την υπέρβαση των ποσοτήτων εκτίθεται σε κίνδυνο η υγεία των Ξυλοκαστρινών;

- Η τήρηση των Περιβαλλοντικών όρων και της άδειας λειτουργίας του ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου πρέπει να επιβληθεί από την Κοινωνία, την Πολιτεία, τις Αρμόδιες Κρατικές και Περιφερειακές Υπηρεσίες και τη Δικαιοσύνη.
                                                                                                               
  - Η συνομιλία του Γιώργου Γουγά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΗΛΕΚΤΡΑ με τον πρώην Διευθυντή του Υπουργείου Υποδομών  Θανάση Μπούμη.

Γρηγόρης Κλαδούχος

Triathlon1, Loutraki – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2017



http://www.trinews.gr/lib_photos/gallery/2016_09_25_Triathlon1Loutraki/SPYR0587.jpgΗ Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων διοργανώνει την κορυφαία αθλητική διοργάνωση “Triathon1”, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο Λουτράκι. Παράλληλα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2017 για τις κατηγορίες Elite Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων Κορασίδων και Παμπαίδων Παγκορασίδων.

Mε "σφαγή" του Αστέρα Τρίπολη...Ατρόμητος στο Περιστέρι

Νίκη και... κορυφή για τον Ατρόμητο 
Με τον διαιτητή Στυλιαρά να κλέβει -με αρνητικό τρόπο- την παράσταση, ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League μετά από 7 αγωνιστικές.
Μια γκολάρα και δύο αποβολές-φάντασμα! Αυτές οι λίγες λέξεις συνοψίζουν την εικόνα του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά, να δημιουργούν ευκαιρίες και να ανοίγουν το σκορ στο 28΄ με «οβίδα» του Μάντσον έξω από την περιοχή. Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά αίφνης βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω της αποβολής του Καλτσά στο 38΄.

Μεγάλο λάθος του διαιτητή Στυλιάρα, που τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή για φάουλ που έκανε ο συμπαίκτης του, Γιαννούλης, και μάλιστα η χρήση της κίτρινης (δεύτερη για τον Καλτσά) ήταν αυστηρή.

Προφανώς ο διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα, αφού στο 62΄ υπέπεσε σε αντίστοιχο σφάλμα, πάλι με «θύμα» παίκτη του Αστέρα. Η (δεύτερη) κίτρινη κάρτα στον Ιγκέσιας δεν υπάρχει... πουθενά στους κανονισμούς και δικαίως διαμαρτυρήθηκε ο αρχηγός του Αστέρα.

Ουσιαστικά το ματς είχε τελειώσει, καθώς με εννέα παίκτες δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάτι, παρά μόνο το τελικό υπέρ του Ατρόμητου σκορ. Αυτό δεν διαφοροποιήθηκε, αφού οι γηπεδούχοι... έσπασαν τα δοκάρια (63΄ Ουάρντα, 75΄ και 80΄ Ντιγκινί).
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (54΄ Μπουσούλαζιτς), Ουμπίδες, Βασιλακάκης (67΄ Ντάουντα), Ντιγκινί, Ουάρντα, Μανούσος (90+4΄ Βασιλείου).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο (55΄ Μανιάς), Ισνάλντο (55΄ Μαντίντα), Δουβίκας (65΄ Κυριακόπουλος).
Επιθετική ανακοίνωση για τη διαιτησία του Στυλιαρά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο εξέδωσε ο Αστέρας Τρίπολης.
«Ο Αστέρας σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις εξαγγελίες για κάτι καινούργιο στο ποδόσφαιρο και στη διαιτησία, επέλεξε μέχρι σήμερα να μην τοποθετηθεί δημόσια παρότι αδικήθηκε κατάφωρα στους αγώνες με ΠΑΣ, Λαμία και Ολυμπιακό.

Υπάρχουν όμως προκλητικά διαιτητικά λάθη τα οποία σε εξοργίζουν. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να καυτηριάσουμε το... χοντρό στιλιάρι που έριξε ο "κύριος" Στυλιαράς στην ομάδα μας στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Σε κρίσιμα χρονικά σημεία φρόντισε να αποδεκατίσει τον Αστέρα. Αρχικά απέβαλε εντελώς αναίτια τον Καλτσά με δεύτερη κίτρινη, για φάουλ που έκανε ο Γιαννούλης! Στη δε περίπτωση της αποβολής του Ιγκλέσιας εξάντλησε προκλητικότατα την αυστηρότητά του.

Το... στιλιάρι που έφαγε η ομάδα μας στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν τόσο χοντρό που δυστυχώς θα έχει συνέπειες και στον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς ο Αστέρας θα στερηθεί δύο βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Καληνύχτα κύριε Στυλιαρά...»



=============
Την πρώτη εντός έδρας νίκη του στη φετινή Super League (και πρώτη μετά το «διπλό» της πρεμιέρας στην Τρίπολη) πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 3-1 του Πλατανιά χάρη στα γκολ των Κόντε (12΄), Τζημόπουλο (36΄) και Χαλκιαδάκη (39΄), στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής.
Ο Πλατανιάς αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και κατάφερε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό με μακρινό σουτ του Γκρζέλτσακ, όμως η απάντηση του «Άγιαξ» ήταν άμεση, καθώς στο 12΄ ο Κόντε (που νωρίτερα είχε χάσει καλή ευκαιρία με άστοχη κεφαλιά) κατάφερε από πλάγια θέση να «νικήσει» τον Κοκκαλά και να ισοφαρίσει.
Σταδιακά ο ΠΑΣ πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 36΄ «πήρε κεφάλι» στο σκορ, χάρη σε κεφαλιά του Τζημόπουλου από κόρνερ του Ναδάλες. Τρία λεπτά αργότερα, από βαθιά μπαλιά του Ναδάλες, ο Χαλκιαδάκης έκανε εξαιρετικό κοντρόλ και σούταρε στην κίνηση, «γράφοντας» το 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν σε κανένα σημείο ικανοί να ανατρέψουν την κατάσταση και ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε εύκολα τη νίκη, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες με τον Γιάκο και τον Ναδάλες να αυξήσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.
Μάλιστα, ο Πλατανιάς τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντικαμονά (86΄) που χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο. 

Δημοψήφισμα για να υπαχθεί διοικητικά η Ηλεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και Ολυμπιακοί Αγώνες μόνιμα στην Αρχαία Ολυμπία, ζητά ο Κώστας Τζαβάρας

Τζαβάρας: Δημοψήφισμα για… απόσχιση της Ηλείας από την Δυτική Ελλάδα! | Newsit.gr Μια πρόταση που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις καταθέτει ο Κώστας Τζαβάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην καθημερινή εφημερίδα της Ηλείας «Πατρίς». Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής Ηλείας και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. προτείνει να οργανωθεί άμεσα δημοψήφισμα στο νομό για την απόσχισή της Ηλείας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και την διοικητική ένταξη στην Πελοπόννησο, ενώ καλεί τους εφτά δημάρχους του νομού να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς αυτή  την κατεύθυνση.
Ταυτόχρονα θεωρεί καλή ιδέα τη μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών αγώνων στη χώρα μας.
Ο Κώστας Τζαβάρας εκτιμά ότι οι εκλογές το πιθανότερο θα γίνουν το φθινόπωρο του 2018 και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες «θα καταδικάσουν τα ψέματα του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ»…

«Ματσάρα» στην Νέα Σμύρνη με νικητή τον Ολυμπιακό - Πέρασε με 4-3 από τη Νέα Σμύρνη

Επιστροφή στις νίκες με ματς-θρίλερ για τον Ολυμπιακό 
Μετά από τέσσερις αγώνες, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα μέσα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον εξαιρετικό και φέτος Πανιώνιο, σε ένα συγκλονιστικό ως προς την εξέλιξη ματς.
Το ματς ξεκίνησε με ένα τραγικό λάθος του Φιγκέιρας, το οποίο έφερε τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πίσω στο σκορ. Ο Πορτογάλος αμυντικός, αντί να

Το «τελευταίο αντίο» στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο


Ήταν όλοι εκεί για να αποχαιρετίσουν τον σύζυγο, τον πατέρα, τον αδερφό, το φίλο, τον συνάδελφο. Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος οδηγήθηκε, σε κλίμα θλίψης, οδύνης και συγκίνησης, στην τελευταία του κατοικία. Στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Ελληνικό. όπου στις 3 το μεσημέρι ξεκίνησε η νεκρώσιμος ακολουθία, βρισκόταν από νωρίς η σύζυγος, τα δύο παιδιά και η 93χρονη μητέρα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Από νωρίς, στην εκκλησία άρχισαν να καταφθάνουν τα στεφάνια στη μνήμη του.