Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Αχαΐας

 Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της  Α΄ κατηγορίας Αχαΐας σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Λιμνοχώρι-Νίκη Προαστείου 1 - 0
Πήγασος Μπεγουλακίου-Λέων Α. Αλισσού 1 - 3
Πανμοβριακός Ριόλου-Θύελλα Πατρών 3 - 0
Αναγέννηση Πατρών-Άρης Πατρών 4 - 0
Δόξα Παραλίας-Ατρόμητος Πατρών 1 - 1
Θύελλα Γ.Σ. Αιγίου-Εθνικός Σαγεΐκων 0 - 3
Δαβουρλής K. 92-Φωστήρ Οβρυάς 1 - 0
Αετός Πατρών-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 0 - 0

"Εβρεξε γκολ" στην Κόρινθο, "Άθλος" του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στο Δερβένι

Αποτέλεσμα εικόνας για Αστέρας Δερβενίου - Ηρακλή Ξυλοκάστρου 
Πρεμιέρα με πολλά τέρματα σήμερα στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. 
Στο "clasico" της Δυτικής Κορινθίας , στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", ο Αστέρας Δερβενίου, έχασε με 0 - 2 απο τον (ελέω "Καλλικράτη") συνδημότη του. Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ στο γήπεδο Ξυλοκάστορυ ο Πανκαμαριακός νίκησε με 2 - 1 τον Ηρακλή Λεχαίου. 
Με το δεξί ξεκίνησαν την πορεία τους προς τον τίτλο ΠΑΣ Κόρινθος και Κόρινθος 2006. Η "μπάρτσα" επικράτησε στον Συνοικισμό, στο ματς της πρεμιέρας με 1 - 0 επι του Ισθμιακού, ενώ η ΄06 στο ΔΑΚ "άστραψε και βρόντηξε" με το εκωφαντικό 9 - 1 επι του Τενεάτη Αθικίων. 
Ο νεοφώτιστος στην κατηγορία, για πρώτη φορά στη ιστορία του, Άγιος Γεώργιος, στο "παρθενικό του" παιγνίδι νίκησε με 1 - 0 εκτός έδρας τον Παννεμεατικό, ενώ εκτός έδρας νίκη με το ιδιο σκορ σημείωσε, στο Σπαθοβούνι και η Θύελλα Πετρίου. 
Τέλος ισόπαλα έληξαν οι αγώνες 1 - 1 της Δάφνης Εξαμιλίων με την Ελλάδα Βέλου και 2 - 2 του Πανσολυγειακού με τον Ολυμπιακό Άσσου. 

Οι αγώνες της πρεμιέρας 
Αστέρας Δερβενίου – Ηρακλής Ξυλοκάστρου 0 - 2 
ΠΑΣ Κόρινθος – Ισθμιακός 1 - 0 
Κόρινθος 2006 – Τενεάτης Αθικίων 9 - 1 
Δάφνη Εξαμιλίων – Ελλάς Βέλου 1 - 1 
 Πανσολυγειακός – Ολυμπιακός Άσσου 2 - 2 
Παννεμεατικός – Αγιος Γεώργιος 0 - 1 
 ΑΟ Σπαθοβουνίου – Θύελλα Πυετρίου 0 - 1 
Πανκαμαριακός – Ηρακλής Λεχαίο 2 - 1 

 Η επόμενη (2η) αγωνιστική 30/9/17, 16:00 
 ΠΑΣ Κόρινθος - Αστέρας Δερβενίου 
Ελλάς Βέλου - Παννεμεατικός 
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Κόρινθος '06 
Ολυμπιακός Άσσου - ΑΟ Σπαθοβουνίου 
Αγ. Γεώργιος - Ηρακλής Λεχαίου 
Ισθμιακός - Δάφνη Εξαμιλίων 
Θύελλα Πετρίου - Πανκαμαριακός 
Τενεάτης Αθικίων - Πανσολυγειακός

Αύριο πρεμιέρα και στη Β΄κατηγορία Κορινθίας. Ο Πανευρωστινιακός πήρε το πρωτο τρίποντο χωρίς ιδρώτα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilpOZnAc2fxN17iwjDnbNo68hfGHaCvneSXXivkQb-IDTB61uTSGGek2u1UvDyFIRl_NYSYmwisLfLqSja8xauvLCOkz7k0cPqNbev8iFjEHylfnfwtTr_WX91SUxIIP3Law-ovhfpZW1h/s400/16426292_1229367110433414_3290420929398644376_n.jpg 
Εκτός από την σημερινή πρεμιέρα του του πρωταθλήματος της Α'  κατηγορίας  Κορινθίας , αύριο Κυριακή και την πρεμιέρα του δεύτερου τη τάξη πρωταθλήματος του Νομού. 
Στο μαραθώνιο αυτό των 30 αγωνιστικών ημερών μετέχουν 16 ομάδες , που στόχο έχουν την διάκριση. Ανάμεσά τους  ισχυρές ομάδες που άλλοτε είχαν

Πρεμιέρα πρωταθλήματος στην Α΄ Κορινθίας με "clasico" στο Δερβένι

 Αποτέλεσμα εικόνας για Αστέρας Δερβενίου - Ηρακλή Ξυλοκάστρου
Πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 23 / 9 , στις 4:00 το απόγευμα στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας., όπου αρχίζει με ντέρμπι.
Πρόκειται για το "clasico" της Δυτικής Κορινθίας , που διεξάγεται σήμερα στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", όπου Αστέρας Δερβενίου, αντιμετωπίζει τον (ελέω "Καλλικράτη") συνδημότη του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
Με στόχο τον τίτλο ξεκινούν την πορεία τους φέτος ΠΑΣ Κόρινθος και Κόρινθος 2006.  Η "μπάρτσα" υποδέχεται στον Συνοικισμό, στο ματς της πρεμιέρας τον Ισθμιακό, ενώ η ΄06 στο ΔΑΚ φιλοξενεί τον Τενεάτη Αθικίων.
Ο νεοφώτιστος στην κατηγορία, για πρώτη φορά στη ιστορία του, Άγιος Γεώργιος, στο "παρθενικό του" παιγνίδι αντιμετοπίζει εκτός έδρας τον Παννεμεατικό, ενώ η έταιρη νεοφώτιστη Δάφνη Εξαμιλίων υποδέχεται την Ελλάδα Βέλου.
Στο γήπεδο Ξυλοκάστρου ο Πανκαμαριακός αγωνίζεται με τον Ηρακλή Λεχαίου, ενώ στο Σοφικό ο Πανσολυγειακός μάχεται με τον Ολυμπιακό Άσσου. Τέλος στο Σπαθοβούνι η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου.

Οι αγώνες της πρεμιέρας

Αστέρας Δερβενίου – Ηρακλής Ξυλοκάστρου

ΠΑΣ Κόρινθος – Ισθμιακός
Κόρινθος 2006 – Τενεάτης Αθικίων 
Δάφνη Εξαμιλίων – Ελλάς Βέλου
Πανσολυγειακός – Ολυμπιακός Άσσου
Παννεμεατικός – Αγιος Γεώργιος
ΑΟ Σπαθοβουνίου – Θύελλα Πυετρίου
Πανκαμαριακός – Ηρακλής Λεχαίο
     

Το Diastixo.gr γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας του


Εμφάνιση diastixo-5-xronia.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Diastixo.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό ενημερωτικό site για το βιβλίο και τον πολιτισμό, γιορτάζει τα πέντε χρόνια λειτουργίας του και προσκαλεί όλους τους αναγνώστες του σε ένα μεγάλο πάρτι στο Polis Art Cafe, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου από τις 21:00, για ένα ποτήρι κρασί.
Είσοδος ελεύθερη
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Μεϊδάνης, Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Αυξάνονται οι συμμετοχές στο ATHENS ENERGY GAS FORUM: «GREECE AS SOUTHEASTERN EUROPE & EAST MED ENERGY GAS HUB» που διοργανώνει το ΤΕΕ – Online εγγραφή

Εμφάνιση TEE_Athens_Energy_Gas_Forum_2017_FB_small.jpg
Μεγάλο είναι ήδη το ενδιαφέρον που εκδηλώνει η αγορά για το φετινό ATHENS ENERGY GAS FORUM με τίτλο «GREECE AS SOUTHEASTERN EUROPE & EAST MED ENERGY GAS HUB». Το συνέδριο που διοργανώνει το ΤΕΕ την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 στο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου στο Σύνταγμα (Νίκης 4) έχει προσελκύσει πολλούς και ενδιαφέροντες ομιλητές από σημαντικές εταιρείες από όλο το φάσμα της αγοράς φυσικού αερίου, τόσο από την Ελλάδα

Και στη Χιλή καταργούν μεταλλεία!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Η είδηση πέρασε εντελώς απαρατήρητη, αλλά έχει την αξία της και καταδεικνύει πως σκέπτονται οι ομοϊδεάτες του κ. Τσίπρα.
Στη Χιλή, δύο υπουργοί, ο υπουργός Προϋπολογισμού και ο υπουργός Οικονομίας παραιτήθηκαν διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της Προέδρου Μισέλ Μπατσελέτ να απορρίψει ένα σημαντικό μεταλλευτικό έργο, επειδή, όπως είπε, θα έβλαπτε το περιβάλλον.
Η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, ενόψει της κάλπης της 19ης Νοεμβρίου, όπου η Μπατσελέτ δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα, με τον συντηρητικό

Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο, Παρασκευή 22/9/2017


Βίντεο Δημάρχου Άργους Μυκηνών & Προέδρου ΠΕΔ Πελοποννήσου Πρόσφυγες ή Μετανάστες; Γιατί οι μουσουλμάνοι δεν θα ενταχθούν ποτέ στην Ευρωπαϊκή κοινότητα. Τι κάνει η εκκλησία της Ελλάδος;
Αρχαιολογικό Μουσείο: η υπουργός ρίχνει ευθύνες στην Περιφέρεια. 600.000 ευρώ ο προϋπολογισμός για να ανοίξει το Αρχαιολογικό Μουσείο του Άργους! 300.000 ευρώ χάλασε ο Αντιπεριφερειάρχης για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις.


Γραφείο Τύπου
2751360088