Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

"Παρθενικός" πόντος στην Super League για τη Λαμία , 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η Λαμία κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στην Super League και αυτό είναι το μοναδικό που θα θυμόμαστε από το 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ελάχιστες καλές φάσεις στους θεατές σε ένα κακό ποιοτικά ματς. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν

ΠΑΣ(άς) "άλωσε" την Τρίπολη - Άδικη ήττα για τον Αστέρα .

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα: Σπουδαίο διπλό για τους Ηπειρώτες | Newsit.gr
Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη σε ένα αρκετά καλό ματς με τη κάθε ομάδα να έχει δικό της από ένα ημίχρονο.
Οι Ηπειρώτες πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς, καθώς πριν

Νέα Δημοκρατία: Πού ήταν ο κ. Τσίπρας όταν η Ελλάδα φλεγόταν;

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/nea-dimokratia.jpg
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά και τα σημερινά ρεπορτάζ για το μυστικό μέρος των διακοπών του κ. Τσίπρα, οι συνήθως λαλίστατοι κύκλοι του Μαξίμου οφείλουν να σπάσουν τη σιωπή τους.

Να ενημερώσουν υπεύθυνα τους πολίτες για το που ήταν ο κ. Τσίπρας όταν στη χώρα μαίνονταν οι καταστροφικές πυρκαγιές  και κανείς δεν γνώριζε που βρίσκεται ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας έχει την στοιχειώδη υποχρέωση να απαντήσει συγκεκριμένα:

1. Ποιος είναι ο τόπος των διακοπών του;

 
2. Που βρίσκονταν τις ημέρες που μαίνονταν οι φωτιές σε διάφορα σημεία της χώρας;
 
3. Που βρέθηκε στις 15 Αυγούστου και γιατί εμφανίστηκε στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής μετά την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς; 
 
4. Βάση ποιων στοιχείων οι υπουργοί του μιλούσαν για οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Κυβέρνησής του, την ίδια στιγμή που εκείνος έκανε διακοπές; 
 
5. Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει μετακινηθεί με στρατιωτικό ελικόπτερο από τον τόπο διακοπών του, προκειμένου να επισκεφθεί τις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς; 
 
Αναμένουμε τις απαντήσεις».

7.000 προσλήψεις στο Δημόσιο από τον επόμενο μήνα -Ποιες θέσεις ανοίγουν

Με αιχμή του «δόρατος» τον Σεπτέμβριο, αναμένεται να προκηρυχθούν μεγάλοι διαγωνισμοί για πάνω από 7.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Οι συγκεκριμένοι διαγωνισμοί αναμένεται είτε να ξεκινήσουν, είτε να δημοσιευτούν σταδιακά. Πρόκειται για προκηρύξεις που αφορούν κυρίως μόνιμες θέσεις στο δημόσιο και σε φορείς του δημοσίου.
Συνοπτικά:

Mείωση των νέων συντάξεων -Πώς επηρεάζονται οι δημόσιοι υπάλληλοι

Τη δραματική μείωση των νέων συντάξεων και ένα αναλογιστικά άδικο νέο σύστημα, όπου όσοι έχουν πληρώσει περισσότερες εισφορές λαμβάνουν τελικά μικρότερες συντάξεις, αποκαλύπτουν οι πρώτες αιτήσεις συνταξιοδότησης που είχαν κατατεθεί μετά τις 13 Μαΐου του 2016 και εκδίδονται με βάση τον νόμο Κατρούγκαλου. Τα στοιχεία από τις αιτήσεις που εκκαθαρίζονται είναι

Μεγάλη φωτιά στο χωριό Ράχες στην Κυπαρισσία – Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/08/fotia-preveza-1300.jpg
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε πάνω από το χωριό Ράχες στην Κυπαρισσία της Μεσσηνίας το μεσημέρι του Σαββάτου σημαίνοντας  συναγερμό στην πυροσβεστική. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής που επιχειρεί για την κατάσβεσή της αλλά η κατάσταση είναι ανησυχητική, καθώς η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό, ενώ κατακαίει δάσος και ελιές. Επί τόπου βρίσκονται δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο και τρία αεροσκάφη PZL.
Σύμφωνα με πληροφορίες το μέτωπο έχει ήδη μήκος πάνω από 800 μέτρα.

Superleague: Σέντρα στο πρωτάθλημα! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λάρισα

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/08/soccer-kick-goal-kickoff-1280.jpg
Με φαβορί για την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου, τον Ολυμπιακό, αρχίζει σήμερα (19/8) το νέο πρωτάθλημα της Superleague.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας  περιλαμβάνει τρία παιχνίδια το Σάββατο, τέσσερα την Κυριακή κι ένα τη Δευτέρα. Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα από τις «μεγάλες» που ρίχνεται στη μάχη του νέου πρωταθλήματος.
Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε (21:30) την ΑΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. 
Η δίψα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι άσβεστη. Οι