Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Υποχωρεί ο καύσωνας – Που σημειώθηκαν σήμερα οι υψηλότερες θερμοκρασίες

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/07/kausonas-twitter-atakes-1.jpgΓια ακόμη μία ημέρα η Ελλάδα ψήθηκε αλλά φαίνεται πως ο καύσωνας υποχωρεί. Σε πάρα πολλές περιοχές της χώρας η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 40 βαθμούς κάνοντας την κατάσταση ανυπόφορη.
Συγκεκριμένα στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής είχαν παρατηρηθεί οι παρακάτω υψηλότατες θερμοκρασίες:

Γεννηματά στο συνέδριο ΔΗ.ΣΥ.: Ε, ναι, λοιπόν, επιστρέψαμε

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/07/Gennimata-synedrio-1300.jpg
«Ε,ναι,λοιπόν, επιστρέψαμε!», με αυτή τη φράση άρχισε την ομιλία της στο κλείσιμο του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η επικεφαλής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
«Είμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί μπορούμε, με τη δέσμευση για σκληρή δουλειά», είναι το ηχηρό μήνυμα του Συνεδρίου, είπε και υπογράμμισε πως «η

ΓΑΛΑΖΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ Η ΝΔ διπλασίασε την διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε έναν χρόνο!

DIMOSKOPISI-ND-SURIZA-1 Η ΝΔ διπλασίασε την διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε έναν χρόνο!
Δραματική πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα είναι ο «απολογισμός» της κυβερνητικής θητείας από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα. Η συνεχής παράταση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, το νέο δυσβάσταχτο Mνημόνιο, η επιδείνωση της ποιότητας ζωής των πολιτών τόσο στο Λεκανοπέδιο όσο και στην περιφέρεια «στοιχίζουν» ακριβά, όπως προκύπτει από

Εκδήλωση για τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας στην ανοιχτή δομή προσφύγων στην Ραφήνα



 Ενσωματωμένη εικόνα
Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στην δομή προσφύγων στη Ραφήνα η ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών «Ακαδημία Ποδοσφαίρου προσφύγων νεανίδων - η Ελπίδα»  γιόρτασε  την Ολυμπιακή Ημέρα . Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής , του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και του Διεθνές Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Φωτιά στο Καλέντζι

Φωτιά στο Καλέντζι ΚορινθίαςΠυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε σε χαράδρα στην περιοχή Καλέντζι Κορινθίας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.
 
Στο σημείο για την κατάσβεσή της επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στην Ανατολική Μάνη -Πληροφορίες για καμμένα σπίτια


Η φωτιά που είχε ξεσπάσει στον Πύρριχο της Ανατολικής Μάνης , στη Λακωνία, το πρωί, αναζωπυρώθηκε μετά το μεσημέρι -πιθανότατα λόγω κακής πυρόσβεσης- και συνέχισε προς το χωριό Λουκάδικα το οποίο εκκενώθηκε και αυτή τη στιγμή είναι περικυκλωμένο από τις φλόγες. 
 Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να κάηκαν και σπίτια. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία εκκενώνει και το Φλομοχώρι, καθώς οι φλόγες έφτασαν ως εκεί. Το χωριό είναι πάνω από τον Κότρωνα. 
Η φωτιά προκλήθηκε μάλλον από βραχυκύκλωμα της ΔΕΗ. 
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 60 πυροσβέστες με 21 οχήματα, καθώς και πεζοπόρο τμήμα 26 ατόμων.
Στην περιοχή πνέουν μέτριας έντασης άνεμοι.