Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Ποσειδων και Λυκοποριά μαχονται για τον τίτλο του υπερπρωταθλητή Μάχη Αγιάννη - Πανευρωστινιακού για την άνοδο

http://revista.gr/wp-content/uploads/2017/03/DSC_0193.jpg
Αύριυ Σάββατο 06/05/2017 στις 16.30’, στο γήπεδο του Ζευγολατιού θα διεξαχθεί αγώνας κατάταξης μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων της Γ1 και Γ2  κατηγορίας Κορινθίας ,  Ποσειδών Κ. Βρύσης -  ΑΟ Λυκοποριάς. Η νικήτρια ομάδα θα αναδειχθει υπερπρωταθλήτρια της Γ΄κατηγορίας.
Όι κατατακτίριοι αγώνες της  Γ' κατηγορίας  θα συνεχιστούν την Κυριακή την ίδια ώρα μεταξύ των 2αθλητριών και 3αθλητριών  των δύο ομίλων
 Στον Άσσο θα αγωνιστούν οι δευτεραθλήτριες ομάδες  Γ1 και Γ2  κατηγορίας Κορινθίας ,  Αστέρας Κορίνθου - Ταρσινά '97  
Υπενθυμίζουμε ότι  πρωταθλητριες ομάδες ΑΟ Λυκοπριάς , Ποσειδων Κ. Βρύσης και οι δευτεςραθλητές  Αστέρας Κορίνθου  και  Ταρσινά '97 έχουν κερδίσει την άνοδό στη Β΄κατηγορία Κορινθίας.
Τέλος  στο Κιάτο θα αγωνιστούν οι τριταθλητές των ομίλων ΑΠΣ Αγιάννης - Πανευρωστινιακός σε ενδιαφέροντα αγώνα. Ο νικητής  θα κερδίσει την άνοδό του  στην Β’ κατηγορία  
 
  
Οι αγώνες κατάταξης
ΣΑΒΒΑΤΟ 06/05/2017 
 Ποσειδών Κ. Βρύσης -  ΑΟ Λυκοποριάς
 -------------------- 
ΚΥΡΙΑΚΗ 07/05/2017 16.30’
 Αστέρας Κορίνθου - Ταρσινά '97
ΑΠΣ Αγιάννης - Πανευρωστινιακός

Το φρούτο...βιάγκρα της φύσης!


zeygari_sdfsdfagf.jpg

Το φρούτο...βιάγκρα της φύσης!


Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα φρούτο για να του βάλουμε το “στέμμα” του βασιλιά των καλοκαιρινών φρούτων, τότε από όλες τις πιθανές μας επιλογές, μόνο μία θα κέρδιζε την ψήφο όλων μας και μάλιστα με διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

aporipsis.jpgΠώς θα βοηθήσετε το παιδί να διαχειριστεί την απόρριψη



Όλα τα παιδιά, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους ενηλίκους, θέλουν να είναι αρεστά από τον περίγυρό

Χρίστος Δήμας: Η Κυβέρνηση το μεγαλύτερο εμπόδιο στην αγροτική ανάπτυξη


Εισήγηση κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης για τα προβλήματα του αγροτικού κλάδου προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποίησε ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας & Ανάπτυξης της ΝΔ, κατά την ομιλία του ανέδειξε μια σειρά από ολιγωρίες της Κυβέρνησης που έχουν ως αποτέλεσμα να μην έχει φτάσει ούτε ένα ευρώ σε δικαιούχους. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρέθεσε, η Ελλάδα είναι τελευταία μεταξύ των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην απορρόφηση των πόρων του 2ου πυλώνα, έχοντας απορροφήσει σε σχεδόν 2.5 χρόνια μόλις 9.33% των πόρων, με μόνο το 3.80% των πληρωμών να αφορά νέα μέτρα.
Τα βασικά σημεία της εισήγησης του κ. Δήμα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ



http://xanthinet.gr/media/k2/items/cache/a3d3006b022af92f9255b8a42d389e65_XL.jpg
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    
Ενημέρωση για την πορεία των εργασιών του « Προγράμματος  Καταπολέμησης Κουνουπιών με πεδίο εφαρμογής επιλεγμένες περιοχές του φυσικού, περιαστικού, αγροτικού και αστικού συστήματος  Δήμων  των Περιφερειακών  Ενοτήτων  Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας  για την διετία 2016-2017 » στην χωρική επικράτεια της                   ΠΕ Μεσσηνίας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υλοποιεί πρόγραμμα  με τίτλο την «Καταπολέμηση Κουνουπιών με πεδίο εφαρμογής επιλεγμένες περιοχές του φυσικού, περιαστικού, αγροτικού και αστικού συστήματος  Δήμων  των Περιφερειακών  Ενοτήτων  Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας»  για την διετία 2016-2017» .

Κατασκοπευτικός δορυφόρος των ΗΠΑ κινείται σε τροχιά γύρω από τη Γη

Κατασκοπευτικός δορυφόρος των ΗΠΑ κινείται σε τροχιά γύρω από τη Γη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκτόξευση κατασκοπευτικού δορυφόρου για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Elon Musk, Space X.
Παράλληλα η εταιρεία σημείωσε στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής πως ο πύραυλος που οδήγησε τον κατασκοπευτικό, κυβερνητικό δορυφόρο στο διάστημα, προσγειώθηκε στη συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της εταιρείας στο ακρωτήριο Κανάβεραλ, όπου επρόκειτο να επιστρέψει.
Να σημειωθεί, πως δεν έχει αποκαλυφθεί ποια θα είναι η δουλειά του νέου δορυφόρου της κυβέρνησης των ΗΠΑ, καθώς θεωρείται απόρρητη πληροφορία, ωστόσο Αμερικανοί αναλυτές σε τοποθετήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποσηρίζουν πως υπάρχει σίγουρα κάποια σύνδεση με το ζήτημα της Βορείου Κορέας.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων



  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhffSX64gKLckrB-uq7VYLsUa6Ta0ZIUVuNNDa1yeaeUf5VIQ_o8E8kTO8Mr10AIyDHgxhdmVwR8lsX0sfQJ4is1P4SvolnAKFf7QhPEaGQ3GUwX11mVdRsTAlHkqGcQYVAot4ZlKc2_zU/s1600/perahora.gr.png
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         Λουτράκι     5/5/2017
          ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                     Αριθμ. Πρωτ.: 8191
                     ΔΗΜΟΣ
     ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -
    ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 



Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 10η Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση  επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

8 από 47 ΣΤΟ 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΪΟΥ Η YOUNG BAND ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ!

Εμφάνιση ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΣΤΟ 3o BAND FESTIVAL ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2017.jpgΣτο Ναύπλιο θα παρευρεθεί το Σάββατο 6 Μαίου η Young Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου, οπου και θα συμμετέχει στο 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 6-7 Μαϊου αργα τις απογευματινές ώρες.

H ARTIVA υπο την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ διοργανώνει το 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει παρελάσεις και συναυλίες από φιλαρμονικές μπάντες και μουσικά σύνολα. 

Οι συναυλίες θα διεξαχθούν το Σάββατο στη πλατεία Φιλελλήνων και την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος. 

Οι παρελάσεις ξεκινούν στις 19.00 και οι συναυλίες στις 20.00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του φεστιβάλ είναι ο μαέστρος-αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης.

Η Young Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου θα αποδώσει μουσικά κατά τη παρέλαση το εμβατήριο "Armed Forces March", ενώ το ακριβές πρόγραμμα της συναυλία της στην Αργολική πρωτεύσουσα έχει ώς εξής:

Αναποτελεσματικός ο νέος νόμος για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, όπως ψηφίστηκε από την κυβέρνηση - Ο Γ. Στασινός κατήγγειλε τον αποκλεισμό των ελεύθερων επαγγελματιών από τις ρυθμίσεις του νέου νόμου Θεματική συζήτηση για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου», με τη συμμετοχή των προέδρων ΤΕΕ, ΟΕΕ και του γενικού γραμματέα ΟΠΕΜΕΔ

 https://www.forin.gr/files?file=6806
Ο νόμος για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ενώ στην στρατηγική του στόχευση είναι σωστός, στην πράξη  καθίσταται  περιορισμένης εφαρμογής και αναποτελεσματικός, με επιμέρους πολλές λανθασμένες και προβληματικές διατάξεις, όπως τελικώς ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από την κυβέρνηση στη Βουλή. Και αυτό διότι οι προτάσεις των επιστημονικών και άλλων αρμοδίων φορέων αγνοήθηκαν για μία ακόμη φορά. Αυτή η διαπίστωση υπογραμμίστηκε από τον Γιώργο Στασινό, πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), όπως επίσης και από τους Κωνσταντίνο Κόλλια, πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ)  και Νικόλα Κανελλόπουλο, Γενικό

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

 
Eκδήλωση διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με θέμα:

ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

με τον Υπουργό Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου, στις 18:30.

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε.

ΕΛΒΟ: Μόνο τα ψέματα Τσίπρα – Καμμένου δεν έχουν προθεσμία!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Στις 24 Απριλίου δημοσιεύθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ ΑΒΕ), στην οποία το ελληνικό δημόσιο κατέχει ποσοστό περίπου 86%, με λήξη προθεσμίας την 15η Μαΐου.
Οπότε αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι μόνο τα ψέματα Τσίπρα – Καμμένου είναι απεριόριστα και δεν υπόκεινται σε… προθεσμίες.
Οι δυο τους «σώζουν» την ΕΛΒΟ εδώ και χρόνια – και μέχρι πρόσφατα.
Ακόμη και στις 23 Νοεμβρίου 2016, ο κ. Καμμένος, από τη Θεσσαλονίκη όπου είχε μεταβεί για εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, με θέμα την

ΑΚΗ, ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

Στιγμές εθνικής υπερηφάνειας προκαλεί η απόφαση της αποφυλάκισης μίας μεγάλης πολιτικής μορφής της Μεταπολίτευσης. Αλίμονο αν η κοινωνία μας και το δικαστικό μας σύστημα που την εκπροσωπεί δεν μπορεί να προσφέρει γενναιόδωρα την ελευθερία σε έναν πολλάκις δημοκρατικά εκλεγμένο ταγό που υπηρέτησε τη μεταπολιτευτική εθνική ιδεολογία όσο κανείς άλλος.

Ο Πέλοπας Κιάτου κτυπά τη πόρτα της Γ. Εθνικής στο φινάλε της Α΄ Κορινθίας


Ενενήντα λεπτά χωρίζουν τον Πέλοπα Κιάτου από την Γ΄Εθνική κατηγορία. Ενενήντα λεπτά αγωνίας  ακόμα για να στεφθεί η "ερυθρόλευκη" ομάδα του Κιάτου ( με νίκη φυσικά) για 13η φορά Πρωταθλητρία της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, απέναντι στον φετινό Κυπελλούχο Κορινθίας, Ηρακλή Ξυλοκάστρου.