Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Mε έναν τραγικό Λεάλι η διαδρομή του Ολυμπιακού στο Europa League σταμάτησε στους «16»

Συντριβή και αποκλεισμός για Ολυμπιακό
Στη φάση των «16» σταμάτησε η διαδρομή του Ολυμπιακού στο Europa League, καθώς ηττήθηκε 4-1 από την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, αποκλείστηκε.
Ο Αμπουμπακάρ (10'), ο Μπάμπελ (22', 75') και ο Τοσούν (84') τα γκολ της τουρκικής ομάδας, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 39' λόγω αποβολής του Αμπουμπακάρ.
Ο Ελιουνούσι στο 31' το γκολ της ελληνικής ομάδας δε στάθηκε αρκετό. Κυρίως λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας, συνολικά. Αλλά και των καθοριστικών λαθών από τον Λεάλι.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Γκιουνές): Φάμπρι, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Γκιονούλ, Χάτσινσον, Οζακιούπ (60' Ουισάλ), Ταλίσκα (90'+1' Ινλέρ), Μπάμπελ, Κουαρέσμα (83' Τοσούν), Αμπουμπακάρ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό (76' Μαρτίνς), Καμπιάσο (67' Μάριν), Ελιουνούσι, Φορτούνης, Μανθάτης (56' Σεμπά), Ανσαριφάρντ

O Πανευρωστινιακός υποδέχεται τον ΑΟ Λεχαίου στο φινάλε της Γ2

Φωτογραφία του Tassos Mitsopoulos.

Από την Ελλάδα και με αποστολέα «Κικίλιας» το δέμα στο ΔΝΤ

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Τόσκας.
Από την Ελλάδα εστάλη και το δέμα με εκρηκτικά που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, όπως αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Ως υποτιθέμενος αποστολέας αυτή τη φορά δεν εμφανίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως στην περίπτωση του παγιδευμένου φακέλου στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, αλλά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. Ως παραλήπτης του δέματος στο Παρίσι φέρεται ο διευθυντής

Tweet Tweet Tweet

avatar
georges antoninis
@prismafm
prisma news: Πέμπτη 16-3-2017/07.30 πμ…. O ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ... prismavirus.blogspot.com/2017/03/16-3-2…
reply
retweet
favorite
avatar
Lykavitos
@LykavitosGr
Αυξήθηκε η ανεργία κατά μία μονάδα το τελευταίο τρίμηνο του 2016 dlvr.it/Nf17J5
reply
retweet
favorite
avatar
aftodioikisi.gr
@aftodioikisi
Ξεκίνησε η συνάντηση Τσίπρα-Καμίνη: Γήπεδο ΠΑΟ, ιστορικό κέντρο στην ατζέντα fb.me/8wiaIqQ0T
reply
retweet
favorite

 

Όταν το σώμα νυστάζει, αλλά το μυαλό δεν... κοιμάται

conditionedarousalromanou.jpgΌταν το σώμα νυστάζει, αλλά το μυαλό δεν... κοιμάται


Αισθανόσασταν όλη την ημέρα κατάκοπος/η, ήπιατε πάμπολλα φλιτζάνια καφέ για να μείνετε ξύπνιος και όταν φτάσατε στο κρεβάτι, το μάτι ήταν ...γαρίδα; Ίσως πάσχετε από διαταραχή ύπνου, μία δυσυπνία, η οποία οφείλεται στην υπερδιέγερση του οργανισμού στη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα 

cookdinnerromanou.jpgΝα μαγειρέψω ή να φάω απ’ έξω; Τι έδειξε νέα έρευνα


Πριν σηκώσετε το τηλέφωνο, διαβάστε τα παρακάτω: Οι άνθρωποι που μαγειρεύουν στο σπίτι πιο συχνά, αντί να τρώνε έξω, τείνουν να τρώνε πιο υγιεινά και

ΠΟΕ-ΟΤΑ:Να δοθεί λύση στο πρόβλημα των απλήρωτων συμβασιούχων-παρατασιούχων

 
Ως Ομοσπονδία έχουμε εγκαίρως προειδοποιήσει και καλέσει τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα των απλήρωτων συμβασιούχων-παρατασιούχων που ...
airetos.gr

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ: Τις εκλογές δεν θα τις χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις κερδίσει η Νέα Δημοκρατία.



Η έλλειψη προγραμματισμού πλήττει την Παιδεία

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως,  σχετικά με τη μείωση του αριθμού των εισακτέων στα Πανεπιστήμια, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας κρίσης

Η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με την παραίτηση του κ. Γιώργου Κιμούλη από τη θέση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Βασίλης Οικονόμου: Η “μονταζιέρα της Κουμουνδούρου” ανακάλυψε ρεβανσισμό -Παράνομες χιλιάδες προσλήψεις

Ο Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
 
«Η μονταζιέρα της Κουμουνδούρου έκανε ξανά το θαύμα της. 
 
Ουδείς μίλησε για ρεβανσισμό και

Επιδόματα, μειώσεις φόρων, εισφορών: Τα 11 αντίμετρα της κυβέρνησης (λίστα)


Τουλάχιστον έντεκα αντίμετρα που θα αποτελέσουν το αντίβαρο στα σκληρά μέτρα, συζητά η κυβέρνηση με τους δανειστές. Αυτό προέκυψε κατά τη σημερινή ενημέρωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Τα περισσότερα από τα

Συμβασιούχοι: Αλλαγή στα κριτήρια πρόσληψης –Συμμετοχή και αλλοδαπών (τροπολογία)


Αλλαγή στα κριτήρια για την πρόσληψη συμβασιούχων καθαριότητας, φύλαξης, σίτισης-εστίασης σε νομικά πρόσωπα του υπουργείου Υγείας υπό την ευθύνη των οποίων λειτουργούν ή πρόκειται να λειτουργήσουν χώροι παροχής πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας, προβλέπει TΡΟΠΟΛΟΓΙΑ που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, στην τροπολογία που είχε κατατεθεί στο ν/σ του υπουργείου Υγείας για

Πρώτη η Ελλάδα σε δαπάνες για άμυνα ως ποσοστό του ΑΕΠ το 2017

Ομιλία Ν. Ανδρουλάκη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη συζήτηση για τις επιπτώσεις μιας κοινής πολιτικής άμυνας και ασφάλειας

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Ανδρουλάκης«60 χρόνια από τη Συνθήκη της Ρώμης οφείλουμε να προχωρήσουμε σε περισσότερη πολιτική ενοποίηση, έστω για αυτούς που θέλουν, και όχι μόνο για αυτούς που μπορούν, γιατί πολύ φοβάμαι ότι αυτοί που μπορούν συνεχώς θα μειώνονται, διαπίστωσε σε παρέμβαση του ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια συζήτησης για τις νομικές, συνταγματικές και θεσμικές επιπτώσεις μιας κοινής πολιτικής άμυνας και ασφάλειας, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Επιπρόσθετα, και με αφορμή τις εθνικές δαπάνες για την άμυνα, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι «Είναι αδιανόητο η Ελλάδα, σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, να είναι πρώτη σε δαπάνες για την άμυνα ως ποσοστό του ΑΕΠ το 2015 και συγχρόνως, πλουσιότερες χώρες, να διατηρούν πολύ χαμηλές αμυντικές δαπάνες.»
Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι «ιδιαίτερα μετά την εκλογή του κ. Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι απαραίτητο να συνεργαστούμε ώστε η Ευρωπαϊκή Ένωση να αποκτήσει δομές που θα της επιτρέπουν να δρα με ευελιξία και αυτονομία πέρα της Ευρωατλαντικής συμμαχίας.»

Νίκος Ανδρουλάκης - Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Μέλος S&D

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης η 21η Μαρτίου: Ποικίλες εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης: Ποικίλες εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα
Αθήνα, Κηφισιά: Εκδήλωση με τον ποιητή Μιχάλη Γκανά στο Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, ο ποιητής Μιχάλης Γκανάς υποδέχεται τη Μαρία...
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στην Παλαιά Βουλή
από τα ΕΛΤΑ, την Εταιρεία Συγγραφέων και την ΕΡΤ

Διακριτή και επιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση τουρισμού BERLIN BIT 2017

Εμφάνιση IMG_1634.JPG
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανταποκρινόμενη σε κάθε ευκαιρία και  δυνατότητα προβολής του πολυδιάστατου  τουριστικού της προϊόντος, συμμετείχε στη   παγκόσμια έκθεση τουρισμού BERLIN Β.Ι.Τ. 2017, που έγινε από 8 μέχρι και 12 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο MESSE στο Βερολίνο. Η παρουσία της Ελλάδας ήταν η καλύτερη των τελευταίων ετών, με ανανεωμένο περίπτερο εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων και με τη μεγαλύτερη προσέλευση εκθετών και επισκεπτών.  

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου - Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων

Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   Λουτράκι     16/3/2017
          ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                    Αριθμ. Πρωτ.: 4562
                     ΔΗΜΟΣ
     ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -

    ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 22α Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση  επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: