Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Την 1η Μαρτίου θα ξέρουμε το "ζευγάρι" του Τελίκου του Κυπέλλου Κορινθίας. "Ανοικτούς λογαριασμούς" μετά τα σημερινά "Χ" σε Κόρινθο και Ξυλόκαστρο


"Ανοικτούς λογαριασμούς" άφησαν στους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας οι 4 ομάδες που διεκδικούν την πρόκρισή τους στον Τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κόρινθο στις 15 Μαρτίου 
Το ζευγάρι που θα  μονομαχήσει για την κατάκτηση του κορινθιακού τροπαίου θα αναδειχθεί από τους επαναληπτικούς αγώνες (ρεβάνς της φάσης των "4" που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Μαρτίου στο ΔΑΚ και στα Αθίκια.
Σήμερα στο γήπεδο του Συνοικισμού , σε έναν πρόωρο  τελικό,  οι δύο ομάδες της κορινθιακής πρωτεύουσας οι οποίες πρωταγωνιστούν και στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, ο ΠΑΣ Κόρινθος και ο ΑΣ  Κόρινθος 2006 αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1 - 1. Προβάδισμα στο σκορ πήρε ο Α.Σ. Κόρινθος 2006 με διαγώνιο σουτ του Δημητριάδη στο 70΄, για να ισοφαρίσει για τον ΠΑΣ με κεφαλιά ο Κούσης στο 84'. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι η "Μπάρτσα" είχε και δύο δοκάρια (ένα σε κάθε ημίχρονο). Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τον ΠΑΣ ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας Πολύζος.
Στον άλλο αγώνα της ημιτελικής φάσης που έγινε στο Ξυλόκαστρο  και ύστερα από παιγνίδι που δεν διεκδικεί  ποιοτικές δάφνες Ηρακλής Ξυλοκάστρου και Τενεάτη Αθικίων παρέμειναν  στο "στείρο" 0 - 0, με τις δύο ομάδες να λύνουν την διαφορά τους στον επαναληπτικό αγώνα των Αθικιών, όπου η νικήτρια ομάδα θα περάσει  στον Τελικό όπου θα αντιμετωπίσει  τον νικητή του έτερου ζευγαριού τον Α.Σ. Κόρινθος 2006   ή τον  ΠΑΣ Κόρινθο. 
  

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

http://www.greekradios.gr/live/1253/Greekradio-web-channel

Φωτογραφία του Tassos Mitsopoulos.
Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας διεξάγονται σήμερα Τετάρτη σε Κόρινθο και Ξυλόκαστρο, στις 3.00 το απόγευμα.
Στο γήπεδο του Συνοικισμού , σε έναν πρόωρο  τελικό, μονομαχούν οι δύο ομάδες της κορινθιακής πρωτεύουσας οι οποίες πρωταγωνιστούν και στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, ο ΠΑΣ Κόρινθος και ο ΑΣ  Κόρινθος 2006. 
Μία από τις δύο ομάδες θα περάσει στον Τελικό του Κυπέλλου στις 15 Μαρτίου όπου θα μονομαχήσει για την κατάκτηση του κορινθιακού τροπαίου με τον νικητή του έτερου ζευγαριού τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου ή τον Τενεάτη Αθικίων που αγωνίζονται  στο Ξυλόκαστρο στο πρώτο τους αγώνα. 
Η ρεβανς της φάσης των "4" θα διεξαχθεί την 1η Μαρτίου στο ΔΑΚ και στα Αθίκια. 

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Οι Πελοποννήσιοι πολίτες δε χρειάζονται «άφαντους» βουλευτές – πατερούληδες & σωτήρες»

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Βουλευτή Αρκαδίας κ. Παπαηλίου σχετικά με τα Κέντρα Κοινότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:
«Με νέα ανακοίνωσή του επανεμφανίστηκε ο «άφαντος» βουλευτής Αρκαδίας κατηγορώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου γιατί δήθεν δεν ακολουθεί τον εθνικό σχεδιασμό, απειλώντας την ταυτόχρονα ότι θα μεσολαβήσει στο Υπουργείο ώστε να την «συμμορφώσει».
Το κοινωνικό πρόγραμμα της Πελοποννήσου το διοικεί η Περιφέρεια και μόνο αυτή, καθώς αυτή το διεκδίκησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σε αυτήν εκχωρήθηκε απευθείας. Ποτέ δε δεχθήκαμε κανένα «Υπουργό – Πατερούλη» που θα επιβάλλει τις απόψεις και θέσεις του ενάντια στη βούληση των πολιτών. Ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έγινε στη βάση πραγματικών δεδομένων, ρεαλιστικών αναγκών και εισηγήσεων των υπηρεσιών της, είναι προδήλως απέναντι στο αποτυχημένο και ζημιογόνο για τους πολίτες σχέδιο της κας Φωτίου.

Την εντολή στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Πελοποννησίων πολιτών την έχουν δώσει με την ψήφο τους οι ίδιοι οι πολίτες και γι’ αυτό έχει έλεγχο των πάντων προς όφελός τους». 

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Άμεσα να ελέγξει ο Πρωθυπουργός την κα Φωτίου»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Υπουργού κας Φωτίου σχετικά με τη δημιουργία Κέντρων Κοινότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προέβη στην κάτωθι δήλωση:
«Για μια ακόμα φορά η Υπουργός κα Φωτίου έκανε αναφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ως άλλοθι για την αποτυχία του του δικού της σχεδιασμού, αποτέλεσμα του οποίου θα είναι να στερηθούν υπηρεσίες και πόρους οι ωφελούμενοι πολίτες.
Άμεσα θα πρέπει να παρέμβει ο Πρωθυπουργός της χώρας, καθώς η πολιτική συμπεριφορά της κας Φωτίου είναι προδήλως αντισυνταγματική, εφόσον παραβιάζει την αυτοτέλεια της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, και δημιουργεί έντονο εθνικό ζήτημα.

Ενημερώνουμε τόσο την κα Υπουργό, όσο και τα λοιπά μέλη της Κυβέρνησης ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου διοίκηση ασκεί η εκλεγμένη από τους πολίτες περιφερειακή αρχή και δεν επιτρέπει σε κανένα να παρεμβαίνει».      

ΟΑΕΔ off site: Πού μπορείτε να δείτε τα αποτελέσμα της Κοινωφελούς

 

Εκτός λειτουργίας είναι από χθες το απόγευμα που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα  τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 24.251 θέσεις εργασίας σε όλους τους Δήμους της χώρας, η ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ. Όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, όσοι προσπαθούν να μπουν τις τελευταίες ώρες βλέπουν στην οθόνη τους το μήνυμα: «Η σελίδα του κεντρικού υπολογιστή www.oaed.gr δεν

Ρύθμιση-συμβασιούχοι: Πότε θα πληρωθούν –Ποιοι δεν καλύπτονται


Για το Μάρτιο μεταφέρεται πλέον η πληρωμή των συμβασιούχων του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ, των ΝΠΙΔ και των Δήμων, για τους οποίους οι Επίτροποι δεν ενέκριναν τα εντάλματα πληρωμής.
Κι αυτό γιατί, η συζήτηση του ν/σ: «Συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής του Κανονισμού (EE, EΥPATOM) 1141/2014 περί Ευρωπαϊκών Πολιτικών Κομμάτων και Ιδρυμάτων, μέτρα επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις», στο οποίο περιλαμβάνεται η

Επιστολή της ΚΕΔΕ προς την Περιφερειάρχη Αττικής Δούρου για τα προβλήματα των πωλητών στις Λαϊκές Αγορές


Επιστολή με την οποία ζητά την παρέμβασή της για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πωλητές των Λαϊκών Αγορών απέστειλε στην ...
airetos.gr



Σκουρλέτης: Οριστική λύση για συμβασιούχους -Αορίστου χρόνου το αντικείμενό τους


To θέμα που είχε ανοίξει προ μηνός μέσω της συνέντευξής του στην aftodioikisi.gr, o υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων, επανέφερε κατά τη διάρκεια διάρκεια ομιλίας του επί του ν/σ του υπουργείου Εσωτερικών «Συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής του Κανονισμού (EE, EΥPATOM) 1141/2014 περί ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων και ιδρυμάτων, μέτρα επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου αρμοδιότητας και άλλες διατάξεις», που περιλαμβάνει την περιβόητη ρύθμιση για τα δεδουλευμένα τους, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης*.  “Πρέπει να είμαστε σαφείς. Αναγνωρίζουμε ότι οι περιπτώσεις αυτών των συμβασιούχων καλύπτουν διαρκείς και πάγιες ανάγκες; Ναι ή όχι; Σε αυτό δεν μπορείτε να υπεκφύγετε. Πρέπει να το απαντήσετε. Δεν μπορείτε να

Υιοθετήθηκε η τροπολογία για την ένταξη της Ελλάδος στο νέο Ευρωπαϊκό Ταμείο Εκσυγχρονισμού!



Ψηφίστηκε σήμερα από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η τροπολογία που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη και τη συνεργασία σχεδόν όλων των Ελλήνων Ευρωβουλευτών στην Έκθεση για την αναδιάρθρωση του Ευρωπαϊκού Συστήματος Εμπορίας Ρύπων. Με την τροπολογία αυτή εντάσσεται η Ελλάδα στο νέο Ταμείο Εκσυγχρονισμού του Ηλεκτροπαραγωγικού Τομέα που δημιουργείται για την περίοδο 2021 - 2030. 

Χωρίς δηλώσεις η συνάντηση Μητσοτάκη-Σόιμπλε στο Βερολίνο


Κάτι περισσότερο από μια ώρα, και συγκεκριμένα 70 λεπτά, διήρκεσε η συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Τρίτης στο Βερολίνο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Β. Σόιμπλε. Η συνάντηση, που έγινε στο γραφείο του κ. Σόιμπλε στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, ολοκληρώθηκε περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, χωρίς να γίνουν δηλώσεις. 
Από τη ΝΔ αποτιμούν θετικά ως τώρα τις επαφές του κ. Μητσοτάκη στο

FAZ: «Θέλει ο Σόιμπλε να κυβερνήσει την Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης;»


Γιατί ο έμπειρος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας μιλάει δημόσια για το Grexit; Υπάρχει πραγματική διένεξη ή κρύβεται προεκλογική τακτική;» διερωτάται η Frankfurter Allgemeine Zeitung, αναφερόμενη στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Ο τίτλος του άρθρου, το οποίο συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι: «Θέλει ο Σόιμπλε να κυβερνήσει την Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης;». Η συντηρητική εφημερίδα αναφέρει ότι εκτός από τα προεκλογικά

Αποπεράτωση του κλειστού Γυμναστηρίου και του Περιβάλλοντος χώρου Δήμου Νεμέας.



ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα (χθες) στο γραφείο του με τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Καλαντζή, παρουσία των βουλευτών του Νομού Κορινθίας Γιώργου Ψυχογιού και Μαρίας Θελερίτη και υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την «Αποπεράτωση κλειστού Γυμναστηρίου και Περιβάλλοντος χώρου Δήμου Νεμέας Ν. Κορινθίας».

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε.
ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

TO ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΤΑΣ ΣTO ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ

Εμφάνιση 16463673_10212103337397189_545692814229819065_o.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στα πλαίσια των Αποκριάτικων εκδηλώσεων, την Τετάρτη 15/02/2017 και ώρα 19:00 στην πλατεία 25ης Μαρτίου στο Λουτράκι, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας και ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων πραγματοποιούν εκδήλωση αναβίωσης του εθίμου του Χορού της "ΤΡΑΤΑΣ".


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

ΣΤΑΖΕΙ «ΦΑΡΜΑΚΙ» Ο ΞΑΡΧΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Θα διασυρθούμε παγκοσμίως – Η επιστολή του στον πρωθυπουργό


Με προσωπική του επιστολή, ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος,ζητάει την άμεση επέμβαση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να αναλάβει προσωπικά πρωτοβουλία για την εξυγίανση της ΑΕΠΙ.
Ο Σταύρος Ξαρχάκος, στην επιστολή του , αναφέρει μάλιστα τις πιθανές επιπτώσεις από μια πιθανή παύση λειτουργίας της ΑΕΠΙ, για τους Έλληνες δημιουργούς, τους ίδιους τους εργαζόμενους της ΑΕΠΙ, τους χρήστες μουσικής αλλά και την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.
Arouraios.gr

Πότε ο Τσίπρας έθεσε θέμα Χριστοφοράκου και Σόιμπλε στην Μέρκελ; Ποτέ! Δεν είναι ευγενικό!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Υποκρισία, ψέματα, προπαγάνδα, συστηματική στοχοποίηση του πολιτικού αντιπάλου με χρήση ψευδών ισχυρισμών και εκμετάλλευση της αρχής ότι ο λαός, απορροφημένος από τα προβλήματα της καθημερινής βιοπάλης, δεν είναι σε θέση να έχει συνεχώς μπροστά του όλα τα στοιχεία και να ανακαλεί στη μνήμη του τα πραγματικά περιστατικά: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λειτουργούν συνεχώς έχοντας ως οδηγό το σύνολο της «επιστήμης» της προπαγάνδας.
Από τις 12 Φεβρουαρίου του 2015 ως τις 3 Φεβρουαρίου του 2017, μέσα σε δύο χρόνια δηλαδή, ο κ. Τσίπρας έχει συναντηθεί με την κ. Μέρκελ 16 φορές και έχει συνομιλήσει τηλεφωνικά μαζί της 18 φορές. Δηλαδή, πιο… μερκελιστής πεθαίνεις!

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ! Έκλεισε ιστορικό καφενείο


Έκλεισε το καφενείο που βρίσκεται στον Εθνικό Κήπο, μην μπορώντας να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της κρίσης.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο ενοικιαστής του χώρου διαμαρτύρονταν για

How a few Greek saved the U.S. Marines Πώς 39 Έλληνες έσωσαν τις ΗΠΑ, από τους Βορειο-Αφρικανούς

How a few Greek saved the U.S. Marines

Πώς 39 Έλληνες έσωσαν τις ΗΠΑ, από τους Βορειο-Αφρικανούς,
στον πρώτο εξωτερικό πόλεμο, που νίκησαν, το 1805!
Εξ αυτών οι... 38 ήταν Μανιάτες!
Κι ούτε ένα μνημείο ΠΟΥΘΕΝΑ! 
Το 1805 η Αμερική πολέμησε τον πρώτο πόλεμό της από την ανεξαρτησία της.
Το ότι η Αμερική επικράτησε οφείλεται σε μεγάλο μέρος
σε 38 Έλληνες ορθόδοξους χριστιανούς,
που πολέμησαν στο πλευρό των Ηνωμένων Πολιτειών
στο Σώμα των Πεζοναυτών,
εναντίον των τρομοκρατών της Βόρειας Αφρικής.
Και αυτή είναι η ιστορία τους ...

THE FIRST JIHAD or How A Few Greek Christians Saved The U.S. Marines. 

In 1805 America fought in her first war since independence.
That America prevailed was due in great part to the 38 Greek Orthodox Christians who fought side by side with the United States Marine Corps against the terrorists
of north Africa.
This is their story...

ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ / Γ. Λεκάκης

General Flynn's legacy


"The capability and scale of the threat was far bigger than we ever had previously thought about...", once stated the honorable fighter Lieutenant General Michael T. Flynn, but surely never expected to be the first political victim of new U.S. President Donald Trump team. From the night of the historical Mr.Trump's win his ex-National Security Advisor became a political target. He had to go away as soon as possible and he went. Although a warrior he left his backinsecure due his willingness to lead an unforeseen battle. Considered as an intelligence expert he was caught in an intelligent trap.

Σήμερα οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας - ΠΑΣ Κόρινθος - Κόρινθος 2006 (πρόωρος τελικός) και Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Τενεάτης Αθικίων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 κυπελλο


Φωτογραφία του Tassos Mitsopoulos.
Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας διεξάγονται σήμερα Τετάρτη σε Κόρινθο και Ξυλόκαστρο, στις 3.00 το απόγευμα.
Στο γήπεδο του Συνοικισμού , σε έναν πρόωρο  τελικό, μονομαχούν οι δύο ομάδες της κορινθιακής πρωτεύουσας οι οποίες πρωταγωνιστούν και στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, ο ΠΑΣ Κόρινθος και ο ΑΣ  Κόρινθος 2006. 
Μία από τις δύο ομάδες θα περάσει στον Τελικό του Κυπέλλου στις 15 Μαρτίου όπου θα μονομαχήσει για την κατάκτηση του κορινθιακού τροπαίου με τον νικητή του έτερου ζευγαριού τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου ή τον Τενεάτη Αθικίων που αγωνίζονται  στο Ξυλόκαστρο στο πρώτο τους αγώνα. 
Η ρεβανς της φάσης των "4" θα διεξαχθεί την 1η Μαρτίου στο ΔΑΚ και στα Αθίκια. 


Οι δυναμικότητα των 4 ομάδων

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
Βρίσκεται μετά την 19η αγωνιστική στο πρωτάθλημα επικεφαλής στη βαθμολογία με 48 βαθμούς ( 15 νίκες, 3 ισοπαλίες, μία ήττα) και τέρματα 46 -5. Η ΄06  έχει αναμετρηθεί με τον ΠΑΣ την 8η αγωνιστική , στο ΔΑΚ όπου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1 - 1. Επίσης έχει νικήσει εκτός έδρας με 2 - 0 το Τενεάτη Αθικίων ( 6η αγ.) και εντός έδρας τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου 4 - 0 (12η αγ.). Η Κόρινθος ΄06 στο Κύπελλο έφτασε έως την ημιτελική φάση , αποκλείοντας , μάλιστα με μεγάλα σκορ, τον Κύψελο 11- 0, τον Αίαντα Κορίνθου 7 -0 και εκτός έδρας τον Κουταλά με 9 - 0.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Η άλλοτε "κραταιά" ομάδα της Κορινθίας η "Μπάρτσα" και αντίπαλος της ΄06. βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς (14 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες) και τέρματα 39 - 11. Ο ΠΑΣ στο πρωτάθλημα έχει νικήσει τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου 3 - 0 εντός (1η αγ.) και 1 - 0 εκτός (16η αγ.) και τον Τενεάτη 2 - 0 εκτός (4η αγ.) και 4 - 0 το προηγούμενο Σάββατο στο Συνοικισμό (19η αγ.). Ο ΠΑΣ στο Κύπελλο έφτασε έως την ημιτελική φάση , αποκλείοντας εκτός έδρας τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου με 5 - 0 , και την Ελλάδα Βέλου 2 - 1 και τον Πανκαμαριακό εντός μετά από κανονικό αγώνα 1 - 1 στην παράταση με 3 - 1.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Η "νεοφώτιστη" στην Α΄Κορινθίας ομάδα του Ξυλοκάστρου βρίσκεται στη 8η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς (7 νίκες, 5 ισοπαλίες, 7 ήττες) και τέρματα 23 - 23. Ο Ηρακλής έχει αναμετρηθεί με τον αντίπαλό του Τενεάτη την 10η αγωνιστική , στα Αθίκια όπου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1 - 1. Στο Κύπελλο , ο Ηρακλής έφτασε έως την ημιτελική φάση , αποκλείοντας εκτός έδρας τον ΑΟ Μαψού 5 - 0, τον ΠΑΣ Κλένια με 5 -1 και την Δάφνη με 1 - 0.


ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
Ο αντίπαλος του Ηρακλή βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς (3 νίκες, 7 ισοπαλίες, 9 ήττες) και τέρματα 12 - 30. Ο Τενεάτης στο Κύπελλο  έφτασε έως την ημιτελική φάση , αποκλείοντας εκτός έδρας τον Ασπρόκαμπο 2 - 0, τον Ισθμιακό μετά από κανονικό αγώνα  και παράταση 
1 - 1 στα  πέναλτι με 5 -4 και τον Παννεμεατικό μετά από κανονικό αγώνα  και παράταση 2 - 2 στα  πέναλτι με 4 -2

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Φωτογραφία της Ageliki Kolivra.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΡΗ από τους 98,8 fm

ΗΛΕΚΤΡΑ 98.8 FM

10:00 - 13:00 Με την Μαίρη Νικολοπούλου... εως το μεσημέρι