Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ "ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ" ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ - ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ



 Εμφάνιση neyroanadrasi3.png
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Άργος ( 27/10/17 ) το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης που διοργάνωσε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με θέμα το "στρες και την κατάθλιψη στην καθημερινότητά μας".
Εμφάνιση neyroanadrasi2.pngΕμφάνιση neyroanadrasi1.pngΣτην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους - Μυκηνών οι τρεις εκλεκτοί ομιλητές της εκδήλωσης ( Σεβρισαριανός, Γεωργίου και Κότσανης ) κράτησαν το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τέλος. Η εκδήλωση άρχισε με τον θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Δημήτρη Καμπόσου ο οποίος μίλησε για το σημαντικό έργο που επιτελείται στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ τονίζοντας ότι όλοι οι θεσμικοί φορείς της περιφέρειας θα πρέπει να υποστηρίξουν την προσπάθεια που κάνει το Κέντρο σε όλα τα επίπεδα. Μιλώντας για τη συνεργασία του Δήμου Άργους - Μυκηνών με το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ο κ. Καμπόσος υπογράμμισε ότι την
αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την παραχώρησε για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης θέλοντας να δείξει το συμβολισμό που έχει ο χώρος και να την  συνδέσει με την αξιέπαινη πρωτοβουλία ενημέρωσης του Κέντρου Αποκατάστασης που, όπως σημείωσε, αποτελεί "στολίδι" για ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Ψυχολόγος κ. Ελισάβετ Γεωργίου η οποία ανάπτυξε το θέμα της θετικής ψυχολογίας που θα πρέπει να έχει κάποιος για την αντιμετώπιση του στρες και της κατάθλιψης που απειλεί την καθημερινότητά μας.
Εμφάνιση ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ.jpgΣτη δεύτερη ομιλία ο Δρ Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Νάκος Κότσανης μίλησε για τη σημασία της μικροθρεπτικής στην αντιμετώπιση στρεσογόνων καταστάσεων και στο τέλος ο Νευροψυχολόγος και Ιδρυτής των κέντρων Νευροανάδρασης Αθήνας και Ηρακλείου Κρήτης κ. Μάριος Σεβρισαριανός ανάλυσε τις μεγάλες δυνατότητες επανεκπαίδευσης του εγκεφάλου που δίνει η υπερσύγχρονη μέθοδος της Νευροανάδρασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ λειτουργεί με μεγάλα και θεαματικά αποτελέσματα ειδικό Τμήμα Νευροανάδρασης.
 Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι τα Σεμινάρια Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης θα πρέπει να καθιερωθούν ως θεσμός και να πραγματοποιούνται κάθε χρονιά σε διαφορετική πόλη. Βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου της Αργολίδας η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη, η οποία παρακολούθησε την εκδήλωση, δεσμεύτηκε για τη συνέχιση των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων και δήλωσε: "Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τον κόσμο από ολόκληρη την Ελλάδα που στηρίζει το έργο μας και εμπιστεύεται καθημερινά το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης. Θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχουμε εκπονήσει, έχοντας ως κεντρικό στόχο την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών της περιφέρειας σε επίκαιρα θέματα ιατρικής και αποκατάστασης. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που προσέρχεται στις εκδηλώσεις μας, τους εκλεκτούς μας ομιλητές που μας τιμάνε με την παρουσία τους αλλά και τους συνεργάτες μου για το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης"

MARKETING ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

 

ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
2Ο χλμ. Παλαιάς Επ. οδού Τρίπολης – Τεγέας | ΤΡΙΠΟΛΗ - ΕΛΛΑΔΑ
Τ: +30 271600 8888 | F: +30 2716 00 8887