Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Μεγάλη συμμετοχή στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού στο Παράλιο Άστρος

Εμφάνιση IMG_20170616_212247.jpg

Συνεχίζεται στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού. Το πρόγραμμα κάθε μέρα περιλαμβάνει διαλέξεις, παρουσιάσεις περιστατικών βιοσυντονιστικής θεραπείας καθώς και πάνελ γιατρών με ερωτήσεις
και απαντήσεις.
Η συννετοχή είναι μεγάλη ενώ καθημερινά πάνω από 200 άτομα παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Ξεχωριστό κομμάτι του συνεδρίου όμως ήταν οι εορταστικές εκδηλώσεις της Παρασκευής που πραγματοποιήθηκαν στο ανοιχτό αμφιθέατρο του Παράλιου Άστρους με παραδοσιακή ζωντανή μουσική από συγκρότημα της περιοχής και χορευτικούς συλλόγους.

Εμφάνιση IMG_20170616_212245.jpgΟι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει μια ευχάριστη έκπληξη ιδιαίτερα για τους σύνεδρους των άλλων χωρών οι οποίοι έμαθαν την τοπική παράδοση της χώρας μας και συμμετείχαν στις χορευτικές δράσεις. Το αμφιθέατρο πλημμύρισε από κόσμο που παρεβρέθηκε σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή ενώ απίστευτη ήταν η συμμετοχή των ξένων που πήραν μέρος στους Ελληνικούς χορούς και έγιναν ένα με τους χορευτικούς συλλόγους και τους πολίτες της περιοχής. 
Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η βραδιά πρόσφερε στιγμές χαράς, διασκέδασης και χαλάρωσης.
Το συνέδριο συνεχίζεται ενώ τη Δευτέρα θα γίνει η τελευταία παρουσίαση στο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

 biomedisworldevent.com