Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Η Παναχαϊκή επιστρέφει στο Στάδιο Αγυιάς

Η Παναχαϊκή επιστρέφει στο σπίτι της και με τη σφραγίδα της ΕΠΟ! Στο ιστορικό Στάδιο Αγυιάς!Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε πως επιστρέφει στο σπίτι της, στο γήπεδο της Αγυιάς και με τη σφραγίδα της ΕΠΟ. Η ανακοίνωση των «κοκκινόμαυρων» έχει ως εξής:
Μετά από 3,5 ολόκληρα χρόνια και με τη σφραγίδα της Ε.Π.Ο. πριν από λίγα λεπτά, επιστρέφουμε οριστικά στο σπίτι μας.
Στο ιστορικό Στάδιο Αγυιάς!
Αυτή τη φορά γυρίζουμε για να μείνουμε! Για πάντα…
Εκεί που οι θρύλοι έγραψαν κάποτε ιστορία. Εκεί που γονάτισαν ποδοσφαιρικοί γίγαντες…

Δεκαοκτώ κιλά χασίς σε διαμέρισμα στο Λουτράκι

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρήκε η Αστυνομία σε μη κατοικήσιμο διαμέρισμα, στο  Λουτράκι.
Δεκαοκτώ κιλά χασίς σε διαμέρισμα στο Λουτράκι
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμα, όπου βρέθηκαν περίπου 18 κιλά χασίς, περίπου 90 γραμμάρια κοκαΐνης καθώς και δύο ζυγαριές ακριβείας.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό των ατόμων που είχαν αποθηκεύσει τα ναρκωτικά στο διαμέρισμα.

Προσλήψεις 562 αναπληρωτών εκπαιδευτικών πλήρους και μειωμένου ωραρίου στη Δ.Ε.

http://air.news.gr/cov/la/large_MIDDLESKUL1_b2.jpg

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το σχολικό έτος 2016-2017, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, πλήρους και μειωμένου ωραρίου, 562 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ15, ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19-20 και ΤΕ-ΔΕ για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με χρηματοδότηση από τον Τακτικό Προϋπολογισμό.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, όπου και θα τοποθετηθούν, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής, στην οποία προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Επίσης διατέθηκε για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, ένας (1) αναπληρωτής κλάδου ΠΕ14.04, με χρηματοδότηση από το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων .
 Ο πίνακας προσλήψεων

Ο Αθανάσιος Κουτρομάνος η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για το ΕΣΡ [βίντεο]

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/09/GRAFEIA-ND-DIMOKRATIAS-NEA-1300.jpgΟ Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι αυταρχικές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, με όχημα τον αντισυνταγματικό νόμο Παππά, για τη χειραγώγηση της Ενημέρωσης, οδήγησαν σε αδιέξοδο. Το αδιέξοδο αυτό πρέπει να αρθεί.
Γι’ αυτό, η Νέα Δημοκρατία δημοσιοποίησε, από χθες πρόταση Νόμου, που σέβεται τη συνταγματική τάξη, διασφαλίζει την πολυφωνία, αποκλείει το “μαύρο”, προστατεύει τις θέσεις εργασίας στα Μ.Μ.Ε. και φέρνει χρήματα στα δημόσια ταμεία.
Σήμερα, κάνει ένα ακόμα υπεύθυνο βήμα για την άρση του αδιεξόδου. Προτείνει για τη θέση του Προέδρου του Ε.Σ.Ρ. τον κ. Αθανάσιο Κουτρομάνο. Τέως Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
Πρόκειται για πρόσωπο με απόλυτα διαφανή δημόσια πορεία, εγνωσμένου κύρους και ευρύτατης αποδοχής, στο οποίο μπορούν να συμφωνήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις.
Η πρόταση Νόμου που παρουσιάσαμε η οποία καταργεί το νόμο Παππά και η υποψηφιότητα του κ. Κουτρομάνου επιβεβαιώνουν έμπρακτα τη συμβολή της Νέας Δημοκρατίας για λύση.
Είναι η προϋπόθεση για να μπει οριστικό τέλος στη σημερινή νοσηρή κατάσταση και στα αδιέξοδα που προκάλεσε η Κυβέρνηση.
Εννοείται ότι η επαναφορά της θεσμικής τάξης με την κατάργηση των προβληματικών διατάξεων του νόμου Παππά, προηγείται της επιλογής των προσώπων που θα συγκροτήσουν το Ε.Σ.Ρ.».

Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αθηναίων

http://www.thetoc.gr/images/articles/3/article_102639/upl570ca45915752.jpg
Η τοποθέτηση στη θέση της αντιδημάρχου Εμπορίου, Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων, της Νέλλης Παπαχελά, προέδρου, μέχρι τώρα, του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν η κυριότερη αλλαγή από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, ο οποίος προχώρησε σήμερα στον ορισμό αντιδημάρχων.
 Οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι είναι:
Διαχείρισης Απορριμμάτων, Γιώργος Μπρούλιας,
Οικονομικών, Εύα Κοντοσταθάκου,
 Κέντρου Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας, Ανδρέας Βαρελάς,
Αστικής Υποδομής, Κατασκευών και Κτιριακών Έργων, Γιώργος Χρ. Αποστολόπουλος,
Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, Μαρία Στρατηγάκη,
Μεταναστών, Προσφύγων και Δημοτικής Αποκέντρωσης, Λευτέρης Παπαγιαννάκης,
για το Παιδί, Μαρία Ηλιοπούλου,
Πρασίνου και Προστασίας Ζώων, Αλέξανδρος Μοδιάνο και
Κοινωνίας των Πολιτών & Καινοτομίας, Αμαλία Ζέπου.
Για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, προτείνεται ο δημοτικός σύμβουλος, Επαμεινώνδας Λαμπρακάκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσκόπηση βόμβα - Εκτίμηση εκλογικής επιρροής: Στο 42% η Νέα Δημοκρατία στο 18% ο ΣΥΡΙΖΑ - "Τσακίζονται" τα μικρά κόμματα

 Δημοσκόπηση βόμβα - Εκτίμηση εκλογικής επιρροής: Στο 42% η Νέα Δημοκρατία στο 18% ο ΣΥΡΙΖΑ - `Τσακίζονται` τα μικρά κόμματα
Στη δημοσιότητα δόθηκε το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue, για τον Οκτώβριο. Πρόκειται για μια έρευνα, που προκαλεί εντύπωση και σίγουρα θα προκαλέσει και συζητήσεις, καθώς η διαφορά είναι τεράστια με τη Νέα Δημοκρατία στη εκτίμηση εκλογικής επιρροής να έχει σχεδόν τριπλάσιο (!) ποσοστό από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο δεύτερος λόγος που το συγκεκριμένο πολιτικό βαρόμετρο αναμένεται να συζητηθεί είναι το πρόσφατο διαζύγιο μεταξύ Αυγής και Public Issue, έπειτα από απόφαση της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα στοιχεία που παρουσιάζει η εταιρεία, είναι συντριπτικά για την κυβέρνηση. Η Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής παρουσιάζει δυναμική αυτοδυναμίας, την ώρα που η κυβέρνηση μοιάζει να καταρρέει.

Η γρίπη επανέρχεται. Εμβολιάσου, μην το ρισκάρεις!

logo newsletter





EMBOLIASMOPS_GRIPI.jpg Η γρίπη επανέρχεται. Εμβολιάσου, μην το ρισκάρεις!


Καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για την πρόληψη της γρίπης μέσω του εμβολιασμού ξεκινά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, με στόχο να ενημερωθεί ο κόσμος για τα οφέλη του αντιγριπικού εμβολιασμού

ΑΔΕΔΥ: Τα στεγαστικά δάνεια του Παρακαταθηκών είναι αναντίστοιχα με τους μειωμένους μισθούς των Δημοσίων Υπαλλήλων

Εμφάνιση Το επικοινωνιακό μπαράζ της κυβέρνησης όλο το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα μετά τις ανακοινώσεις του ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π. (Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής) και του Αντιπροέδρου της ...
airetos.gr

Ισπανία: Ο Μαριάνο Ραχόι ορκίστηκε πρωθυπουργός


Ισπανία: Ο
Μαριάνο Ραχόι ορκίστηκε
πρωθυπουργόςΟ ηγέτης των Συντηρητικών Μαριάνο Ραχόι ορκίστηκε σήμερα πρωθυπουργός ενώπιον του βασιλιά Φελίπε, έπειτα από περισσότερους από δέκα μήνες πολιτικών διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης, αφού δύο αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις δεν ανέδειξαν ξεκάθαρο νικητή. Ο Ραχόι, ηγέτης του Λαϊκού Κόμματος, επιστρέφει στην εξουσία αφού έχασε την απόλυτη πλειοψηφία που διέθετε στο κοινοβούλιο και θα πρέπει να συνάψει συμφωνίες με τα …

EurActiv.gr

Aνασχηματισμός μετά το ΕΣΡ: “Σπάει” στα τρια το ΥΠΕΣΔΑ -Οι αλλαγές

Τις φήμες για τον επικείμενο ανασχηματισμό που “πάγωσε” λόγω ΕΣΡ αναζωπύρωσαν δύο Προεδρικά Διατάγματα που κατατέθηκαν στο ΣτΕ την περασμένη Παρασκευή και εγκρίθηκαν. Πρόκειται για ΠΔ με τα οποία δημιουργούνται πέντε νέα υπουργεία ενώ μετονομάζονται και ανασυνιστώνται πέντε από τα υφιστάμενα.
Το γεγονός ανάγκασε το Μεγαρο Μαξίμου σε σημείωμά του να τονίσει ότι “αυτή τη στιγμή ο ανασχηματισμός δεν είναι προτεραιότητα”, προσθέτοντας ότι “πρόκειται περί σχεδίων, που εδώ και

Ανασχηματισμός στο ΥΠΕΣΔΑ: Ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν, ποιοι αναβαθμίζονται



Τις προθέσεις των αλλαγών του πρωθυπουργού και στα πρόσωπα δείχνουν οι αλλαγές στα υπουργεία, όπως αυτές καταγράφονται στα Προεδρικά Διατάγματα που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας.
Ειδικότερα για το υπουργείο Εσωτερικών που «σπάει» στα τρία, σύμφωνα με πληροφορίες:
-Όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς το

Η ΜΟΜΑ Ξεκινά τα Έργα στο Δήμο Τρίπολης

Η ΜΟΜΑ ξεκινά τα έργα στο Δήμο Τρίπολης 
Μετά από συνεχή και αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ Δήμου Τρίπολης και Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σήμερα 01-11-2016 υπεγράφη και παρελήφθη η τελική έγκριση Διάθεσης Μηχανημάτων Μηχανικού από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Σε απάντηση του εγγράφου του Δήμου Τρίπολης με Αρ. Πρωτ. 40680/15-09-2016, απεστάλη έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Στρατού με αριθμό Φ.660/147/273377, Σ.1191 και ημερομηνία 01-11-2016 στο Δήμο Τρίπολης, καθορίζοντας τα μηχανήματα τα οποία θα έρθουν, το χρονικό διάστημα που θα εργαστούν καθώς και τις απαραίτητες προϋποθέσεις που έχουν τεθεί και πρέπει να καλυφθούν από την πλευρά του Δήμου Τρίπολης.
Τα μηχανήματα τα οποία θα λάβουν μέρος στην αποκατάσταση των ζημιών είναι τα εξής:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (12-11-2016) στο Βραχάτι Κορινθίας

Εμφάνιση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_Ελληνικο_Πρωινο_Κορινθια (4).jpg
  Πρόσκληση για την εκδήλωση του Ελληνικού Πρωινού που θα πραγματοποιηθεί 12/11/2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:30 π.μ. στο ALKYON RESORT HOTEL & SPA στο Βραχάτι Κορινθίας.
Το Ελληνικό Πρωινό είναι μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος που συνδέει και αξιοποιεί τον πολιτισμικό- γαστρονομικό πλούτο της χώρας με την ελληνική ξενοδοχεία. Είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται μεθοδικά από το 2010 με βασικό σκοπό τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα ελληνικά ξενοδοχεία, με όσο πιο πολλά αγνά και μοναδικά προϊόντα της ελληνικής γης, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα της κάθε περιοχής της Ελλάδας.  Ήδη έχουν υπογραφεί Πρότυπα Ελληνικού Πρωινού σε 31 περιοχές της χώρας και συμμετέχουν στο πρόγραμμα πάνω από 770 ξενοδοχεία”.
Η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας στα πλαίσια των δράσεων της σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, προγραμματίζει παρουσία και πιστοποίηση του  Ελληνικού Πρωινού- Κορινθίας.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι το πρόγραμμα του Ελληνικού Πρωινού υπό την αιγίδα του ΞΕΕ ολοκληρώνεται στα τέλη του έτους, στα πλαίσια δράσης για την ανάπτυξη του τουρισμού.
Ως Ένωση  θεωρούμε ότι η Κορινθία θα πρέπει να συμπεριληφθεί ως η δεύτερη περιοχή της Πελοποννήσου   ανάμεσα στις 31 άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Η εκδήλωση αυτή πρόκειται να λάβει μέρος την 12/11/2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:30 π.μ. στο ALKYON RESORT HOTEL & SPA στο Βραχάτι Κορινθίας, με την συμμετοχή των μελών της Ένωσής μας, θεσμικούς φορείς του τουρισμού και εμπορίου, προμηθευτές αγροτικών προϊόντων αλλά και συλλόγους.
Θεωρούμε ότι η εν λόγω δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική και  ενισχύει την προσπάθεια ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.
Με εκτίμηση,

Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: hotel cop_ SMALL

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
            ΠΡΟΕΔΡΟΣ
             ΠΑΤΡΩΝ 52
ΚΟΡΙΝΘΟΣ  20100
Τηλ: +30 27413 04782
Website: www.corinthiahotels.gr

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Σε πείσμα της ουτοπίας του Σύριζα υλοποιούμε με αποτελεσματικότητα σημαντικά έργα»



«Ως Υπουργός Πολιτισμού είχα το θάρρος και την αποφασιστικότητα να θεσπίσω το ειδικό σχέδιο προστασίας της Μάνης, το οποίο όλοι σήμερα υπερασπίζονται και το θεωρούν δεδομένο και αυτονόητο, συγκρουόμενος με συμφέροντα και κανένας δεν αναφέρθηκε σε αυτό» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο του θέματος των αιολικών σταθμών στη Μάνη.
«Είχα μάλιστα απέναντί μου και τις κοινοτικές αρχές και τις συλλογικότητες» δήλωσε ακόμη ο κ. Τατούλης και εξέφρασε την ικανοποίησή του «αφενός γιατί δικαιώθηκα για την απόφασή μου τότε, αφετέρου, γιατί έχω αποδείξει έμπρακτα το πραγματικό μου ενδιαφέρον για τη Μάνη, χωρίς να λέω λόγια του αέρα ανάλογα τη συγκυρία ή την εκάστοτε σκοπιμότητα».
Είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι το θέμα θα κριθεί από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης και υποστήριξε ότι η απόφαση αυτή θα είναι ιστορική γιατί θα δημιουργήσει νομολογία σχετικά με την υλοποίηση τέτοιων επενδύσεων ή όχι. Σημείωσε δε ότι το έργο αυτό έχει 25 αδειοδοτήσεις από 25 διαφορετικές υπηρεσίες και μόνο το ΣΤΕ έχει εκ του νόμου την αρμοδιότητα να τις ακυρώσει ή να διατυπώσει διαφορετική άποψη. 
«Δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε σε άγονες συζητήσεις που κρύβουν προσωπικές σκοπιμότητες και διχάζουν τεχνηέντως την κοινωνία. Σήμερα συζητάμε την τροποποίηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η οποία σημειωτέων, αφενός προβλέπει βελτιώσεις έστω και μικρές, αφετέρου, βρίσκεται σε ισχύ με απόφαση (Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων) του Υπουργού Περιβάλλοντος από το 2012» τόνισε ακόμη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι «αξίζει να σημειωθεί ότι ο Υπουργείο Περιβάλλοντος λίγες μέρες πριν γνωμοδότησε θετικά για την υλοποίηση του έργου χωρίς πρόσθετους όρους ή προϋποθέσεις».
«Δεν υποκύψαμε ποτέ στο φόβο του πολιτικού κόστους και δεν θα το κάνουμε και τώρα» δήλωσε στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης και χαρακτήρισε μόνο οδηγό των αποφάσεων της Περιφερειακής αρχής την υπεράσπιση της νομιμότητας και του συνολικού δημοσίου συμφέροντος και όχι του συμφέροντος μελών συγκεκριμένων συλλόγων και μόνο.
Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Τατούλης στις συντονισμένες επιθέσεις που δέχεται η Περιφερειακή αρχή, «γιατί σε πείσμα της ουτοπίας της αλλαγής του Σύριζα, ολοκληρώνουμε πολύ σημαντικά έργα και αποδεικνύουμε στην πράξη πόσο αποτελεσματικοί είμαστε σε ένα τόσο δυσμενές περιβάλλον». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ


Εξ ιδίων πασοκικών πρακτικών κρίνει τα αλλότρια ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ κ. Ακράτος αναφερόμενος σε δήθεν προνομιακή μεταχείριση  αγροτών σε σχέση με τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ.  Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λειτουργεί στη βάση των πελατειακών πρακτικών του παρελθόντος, όπου κομματικές ταυτότητες και παραγοντίστικες λογικές δημιουργούσαν συνθήκες αδιαφάνειας και επιλεκτικής αντιμετώπισης των αγροτών. Ο κ. Ακράτος θα πρέπει σύντομα να αποδείξει με στοιχεία τη βασιμότητα των ισχυρισμών του συνολικά στη συνέντευξη και εφόσον δε μπορέσει θα αποδειχθεί ένας κοινός συκοφάντης.

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ MARE WEST - ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ



 Εμφάνιση LOGO_MAREWEST_low.jpg
(Κόρινθος, 01 Νοεμβρίου 2016): Ανοικτά θα παραμείνουν τα καταστήματα του Mare West την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, από τις 11.00 έως και τις 19.00, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν τη βόλτα και τις αγορές τους.
Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του MARE WEST θα μπορούν να διασκεδάσουν στην παιδική χαρά και τον παιδότοπο, να χαλαρώσουν στους χώρους εστίασης αλλά και να προμηθευτούν όλα τα απαραίτητα από τα εμπορικά καταστήματα.
MARE WEST
Μην πας μακριά!


Επιπλέον στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MARE WEST

-         Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
-         Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00
-         Ωράριο λειτουργίας Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00
-         Parking: 800 δωρεάν θέσεις
-         Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια
-         Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα
-         Parking ποδηλάτων
-         Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες




Σχετικά με την ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Η εταιρία ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ αποτελεί τον φορέα ανάπτυξης και διαχείρισης του εμπορικού πάρκου MARE WEST και επιβλέπει όλη τη λειτουργία του πάρκου.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με :
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑREWEST
www.marewest.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 27410-25374

Επίσκεψη κλιμακίου της ΔΗΜ ΤΟ Δήμου Κορινθίων της Νέας Δημοκρατίας στο Σοφικό





ΝΟ.Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                 Κόρινθος: 01-11-2016
 Δημοτική Τοπική Οργάνωση
        Δήμου Κορινθίων

Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 24
Τ.Κ.: 20 131, Κόρινθος
Τηλ.: 6944 775437 / 27410 25536
E-mail: dimto.nd.korinthou@gmail.com
                                                               

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                      
Στα πλαίσια των επισκέψεων της Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Κορινθίων στις πρωτεύουσες των Δημοτικών Ενοτήτων, ο πρόεδρος και κλιμάκιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. επισκέφτηκαν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 το Σοφικό.

Το κλιμάκιο άκουσε και συζήτησε με μέλη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και πολίτες τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Σοφικού. Από τα σημαντικότερα ζητήματα στα οποία έγινε αναφορά, ξεχώρισαν η βαριά φορολογία, η ανεργία, η νέα νομοθεσία του ασφαλιστικού που πλήττει άμεσα τους αγρότες και η ερήμωση των καποδιστριακών Δήμων όπως το Σοφικό. Επίσης διατυπώθηκε δυσαρέσκεια από τους παρευρισκόμενους για την μηδενική αναπτυξιακή πολιτική σε έργα υποδομής.

Σχετικά με την Νέα Δημοκρατία διατυπώθηκε ψήφος εμπιστοσύνης στον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη για τον οποίο πιστεύουν ότι είναι αληθινός πολιτικός και μπορεί να θέσει τη χώρα σε τροχιά εξόδου από την κρίση και ανόδου της ποιότητας ζωής των πολιτών. Επίσης έγιναν γνωστές στους παρευρισκόμενους όλες οι δράσεις και ο τρόπος λειτουργίας της Τοπικής Οργάνωσης. Τα μέλη ζήτησαν από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. να επισκέπτεται και ο ίδιος αλλά και κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης συχνότερα το Σοφικό.

Επόμενη επίσκεψη του κλιμακίου της Τοπικής Οργάνωσης θα είναι το Χιλιομόδι. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06-11-2016 και ώρα 11:00π.μ. στο καφενείο του κ. Ροτζιώκου. 

                                                         Εκ του γραφείο Τύπου