Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

"This is Sparta και... 4-0 κόντρα στα Χανιά

Κύπελλο: «Εδώ είναι Σπάρτη» και... 4-0 κόντρα στα Χανιά
 Περίπατο έκανε η Σπάρτη στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν με 4-0 των Χανίων και ξεκίνησε ιδανικά τον θεσμό. Ο Μπουντόπουλος στο 1-0 άνοιξε το σκορ. Στο 49' ο Αναστασάκος έκανε το 2-0, ενώ στο 68' ο Ηλιόπουλος πέτυχε το τρίτο τέρμα της Σπάρτης. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ν. Αρσένιεβιτς στο 87'.
Σπάρτη (Αντωνίου): ΧανΜελίσσας, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Κατσίκης (59′ Αναστασόπουλος), Μπανούσης, Αρσενίεβιτς Ν., Οικονομόπουλος, Αναστασάκος (63′ Ηλιόπουλος), Χανιά (Δρακόπουλος): Μπουντόπουλος (70′ Αρσενίεβιτς Φ.).Αθανασίου, Ζέρης, Θεολόγου, Ηρακλής, Νικολόπουλος, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Μάνιας (63′ Αποστολόπουλος), Σιάνης (51′ Λύρας), Τσουκάνης (59′ Δαμιανάκης), Σταματής.ιά (Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Θεολόγου, Ηρακλής, Νικολόπουλος, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Μάνιας (63′ Αποστολόπουλος), Σιάνης (51′ Λύρας), Τσουκάνης (59′ Δαμιανάκης), Σταματής.

Ο Αστέρας είχε... άστρο με γκολ στο 95' κόντρα στη Βέροια

Κύπελλο: Ο Αστέρας είχε... άστρο με γκολ στο 95' κόντρα στη Βέροια
Πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε ο Αστέρας στην Τρίπολη με τη Βέροια να... λυγίζει στο 95'. Οι Αρκάδες στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος κέρδισαν 1-0 την Βέροια σε ένα κάκιστο παιχνίδι και  πανηγύρισαν την δεύτερη εφετινή νίκη τους.
Η χρυσή αλλαγή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου σκόραρε στο 5' των καθυστερήσεων του αγώνα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
Οι παίκτες του Γράφα δεν έκαναν καμία τελική προσπάθεια σε όλο το ματς. Στο 81' οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες.
Μετά από σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο οι Μπέρτος και Μπαλάφας αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Ευαγγέλου, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος (58' Τσιλιανίδης ), Χαμντανί, Καλτσάς (83' Κώτσιρας), Φαρίνια (58' Τσουκαλάς), Μάσα, Ιωαννίδης.
ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μελικιώτης, Σισοκό (75' Σιρίλ Καλί), Ναβαλόφσκι, Ασίγκμπα, Αρσε (67' Μπαλάφα), Μαραγκός, Χαροντάκης, Βίτι (56' Αραγονές), Σισίνιο.

Παναθηναϊκός - Ηρακλής: "Λευκή" ισοπαλία και γιούχα!

«Μπλόκο» του Ηρακλή στον ΠΑΟ, νίκη του Αστέρα στο 95'

















Δεν μπορεί να «σηκώσει» κεφάλι ο Παναθηναϊκός, αφού στην ευρωπαϊκή κακή ως τώρα πορεία και στα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Σούπερ Λίγκα προστέθηκε απόψε και το Κύπελλο Ελλάδας.
Οι «πράσινοι», με πρόβλημα στο γκολ για άλλον ένα αγώνα, έμειναν στο 0-0 απέναντι στον Ηρακλή στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στη συνάντηση με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης (3ο γκρουπ).Όπως είναι φυσικό, οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι αποδοκιμάστηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού από τους λιγοστούς φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έκανε Tweet: Η Κυβέρνηση γίνεται επικίνδυνη για τη Δημοκρατία. #τηλεοπτικες_αδειες