Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Eνημέρωση των Πολιτικών Συντακτών από τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Γιώργο Κουμουτσάκο

Αρχική 




A. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Β. ΜΕΤΕΩΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε. - ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Γ. ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ
Δ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΟΧΙ, ΟΜΩΣ, ΤΗΣ ΒΙΑΣ
Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
ΣΤ. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ



A
. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πρεσβεία του Βελγίου , για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 23 Μαρτίου, την Πρεσβεία του Βελγίου και υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ήρθα εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στους συγγενείς των θυμάτων αυτής της αποτρόπαιης επίθεσης στις Βρυξέλλες. 

Στέλνουμε ενωμένοι, όλοι μαζί, ένα μήνυμα:  Ότι η τρομοκρατία, απ' όπου και αν προέρχεται, δεν θα μας νικήσει.  

Η Ευρώπη θα εξακολουθεί να υπηρετεί τις κοινές αξίες της ασφάλειας και της ελευθερίας».

Greekradio web channel: Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΕ!

Ο σταθμός των απευθείας ποδοσφαιρικών και όχι μόνο μεταδόσεων θα μεταδώσει από το Χιλιομόδι τον αγώνα του τοπικού Ατρομήτου με τους πρωτοπόρους της Α΄Κορινθίας!
Αρωγός στη μετάδοση και οι ''ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ'' μέσω των οποίων μπορείτε 
να ακούσετε τον αγώνα.
ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

Τα φορολογικά έσοδα μειώνονται παρά την αριστερή αύξηση των φόρων

http://ekorinthos.gr/wp-content/uploads/dhmaw.jpgΑπό το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 

«Τα φορολογικά έσοδα μειώνονται, παρά την αριστερή αύξηση των φόρων»

Ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Γ.Λ.Κ, Βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας και ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής, Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, σχετικά με τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού την περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2016, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

Ένα πολύ σημαντικό βήμα «απεξάρτησης» των δημόσιων νοσοκομείων από την αποκλειστική εκχώρηση υποστηρικτικών λειτουργιών τους σε ιδιωτικά συνεργεία.



 
Ένα πολύ σημαντικό βήμα «απεξάρτησης» των δημόσιων νοσοκομείων από την αποκλειστική εκχώρηση υποστηρικτικών λειτουργιών τους σε ιδιωτικά συνεργεία.
Δελτίο Τύπου

Σε συνέχεια του άρθρου 97 του ν. 4368/2016 (παράλληλο πρόγραμμα) εστάλη από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, εγκύκλιος στα νοσοκομεία και σε όλους τους εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Υγείας με την οποία εκφράζεται η πολιτική βούληση και δίνεται η κατεύθυνση να συνάπτονται ατομικές συμβάσεις μίσθωσης έργου με ιδιώτες που απασχολούνται ή απασχολούνταν στις υπηρεσίες καθαριότητας των κτιρίων των παραπάνω φορέων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας. Ανάλογη οδηγία θα δοθεί και για τις υπηρεσίες σίτισης και φύλαξης.
Με τον τρόπο αυτό γίνεται ένα πολύ σημαντικό βήμα «απεξάρτησης» των δημόσιων νοσοκομείων από την αποκλειστική εκχώρηση υποστηρικτικών λειτουργιών τους σε ιδιωτικά συνεργεία.

Κόρινθος 23 Μαρτίου 2016
Γραφείο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

Ο πόλεμος ξεκίνησε – όλο το παρασκήνιο της επίθεσης στις Βρυξέλλες


Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
Η ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΝΕ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΩΡΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.
ΤΑ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΕΓΙΝΑΝ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ».
– Χιλιάδες ευρωπαίοι ισλαμοφασίστες όπως ο Αμπντεσλαμ έσπευδαν με την ανοχή ή και την ενίσχυση των χωρών τους για να σφάξουν στην Συρία.
– Από την δεκαετία του ’90 η Ευρώπη ανέχθηκε ή προώθησε την γκετοποίηση του Ισλάμ που τώρα επιτίθεται.
– Η σύμπραξη ναζί και ισλαμιστών συνεχίζεται: «Για όλα φταίνε οι πρόσφυγες» παραληρούν οι απατεώνες που κάλυπταν τον ισλαμικό κίνδυνο με αντισημιτικές κορώνες.


Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των Γαλλικών και Βέλγικων αρχών ασφαλείας και μυστικών υπηρεσιών. Οι Γάλλοι κατηγορούν ευθέως τους Βέλγους καταλογίζοντας τους ότι επέτρεψαν σε μία σφηκοφωλιά που παράγει Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου » 

Greek Hellenic News Feed

Aπίστευτη δήλωση Δούρου στις Βρυξέλλες: Η Ελλάδα έχει νεοναζιστικό κόμμα με διψήφιο ποσοστό – Tι απαντά η περιφερειάρχης (φωτο+έγγραφο)

Διπλασίασε το ποσοστό της ΧΑ η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μιλώντας στην 30ή σύνοδο της Ολομέλειας του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, όπως είπε απευθυνόμενη προς τους συνέδρους: «Μην ξεχνάτε ότι προέρχομαι από τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία αλλά έχει νεοναζιστικό κόμμα με διψήφιο ποσοστό». Καθότι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 η ΧΑ είχε λάβει 6,99% τι άραγε να εννοεί η κ. Δούρου.

Απάντηση ΕΟΦ για τις ελλείψεις φαρμάκων


logo newsletter
 




Στην Ειδομένη την Τετάρτη ο Ανδρέας Ξανθός

ksanthos
andreas
Στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης θα μεταβεί την Τετάρτη, 23.03.2016, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός συνοδευόμενος από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ και τον πρόεδρο του ΕΚΕΠΥ, Νίκο Παπαευσταθίου.
Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία ΥΠΕΣΔΑ με το Ίδρυμα Robert Bosch: Υποτροφίες σε δημοσίους υπαλλήλους (αιτήσεις)

Ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το Ίδρυμα Robert Bosch για τη χορήγηση μίας (1) υποτροφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανταλλαγής Δημοσίων Υπαλλήλων Bellevue.
Το προαναφερθέν πρόγραμμα απευθύνεται σε τακτικούς δημοσίους υπαλλήλους των κεντρικών Δημόσιων Διοικήσεων συγκεκριμένων κρατών-μελών της Ε.Ε. (Γαλλίας, Γερμανίας, Ελλάδας, Ουγγαρίας, Ιρλανδίας, Ιταλίας, Πολωνίας, Πορτογαλίας, Σλοβενίας, Ισπανίας) οι οποίοι διαθέτουν ήδη αρκετά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη δημόσια διοίκηση και επιθυμούν να ενισχύσουν το εργασιακό τους προφίλ μέσω της δωδεκάμηνης απόσπασής τους σε δημόσια υπηρεσία νευραλγικού χαρακτήρα των προαναφερόμενων κρατών – μελών.
Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 15 μήνες και περιλαμβάνει δύο μέρη:

Ο Πρόεδρος της Βουλής στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης παρέστη σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Ολομέλειας της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, η οποία συγκροτήθηκε από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής στις 25/2/2016.
Κατά τον χαιρετισμό του προς τον πρόεδρο και τα μέλη της Ολομέλειας της Αρχής, ο κ. Βούτσης τόνισε πως «η ΑΔΑΕ είναι η πρώτη Αρχή που σε αυτή την περίοδο της Βουλής επελέγη με το τεκμήριο της δημοκρατικής, κατά τη συνταγματική έννοια αξιοκρατικής επιλογής και αποτελεί την αρχή μιας διαδικασίας που θα είναι πολύ γρήγορη και θα αφορά και τις  υπόλοιπες συνταγματικά κατοχυρωμένες Αρχές». 
Ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι Ανεξάρτητες Αρχές επισημαίνοντας πως «σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία κατά την οποία το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε κατάσταση ομηρίας στους νόμους και τους κανόνες της αγοράς και δοκιμάζεται η δημοκρατία, προκύπτει  η απόλυτη ανάγκη ύπαρξης, ενθάρρυνσης και στήριξης επιπλέον Αρχών που να μπορούν να επικουρούν επί της ουσίας τη δημοκρατία και τα όργανα της πολιτείας». «Γι’ αυτό πιστεύω στην ανάγκη» είπε ο κ. Βούτσης «να συγκροτηθούν γρήγορα οι συνθέσεις των Ανεξαρτήτων Αρχών και να ανανεωθεί το νομοθετικό οπλοστάσιο που θα τις στηρίζει».
O Πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Χρήστος Ζαμπίρας υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Βουλής δήλωσε πως «με τη συμπαράσταση της πολιτείας και με βάση τη δωδεκαετή εμπειρία της, η ΑΔΑΕ θα συνεχίσει να προσφέρει σημαντικό έργο για την προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών. Στόχος μας είναι, με έμφαση στην πρόληψη και την επιβολή κανόνων ασφάλειας, να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην καλλιέργεια μιας κουλτούρας ασφάλειας στους παρόχους ηλεκτρονικών και ταχυδρομικών επικοινωνιών προς όφελος των πολιτών». 

Γραφείο Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης



Δήλωση του τέως Προέδρου της Ν. Δ. Γιάννη Πλακιωτάκη για το τρομοκρατικό χτύπημα που έπληξε την Βελγική πρωτεύουσα

http://www.skai.gr/files/1/plakiotakis%20skai.jpg
Δήλωση του τέως Προέδρου το πρωί έξω από τη Βελγική Πρεσβεία.

Θα ήθελα να εκφράσω την αλληλεγγύη μου απέναντι στον πληττόμενο Βελγικό λαό.
Στο τρομοκρατικό χτύπημα που έπληξε την Βελγική πρωτεύουσα και να εκφράσω τη συμπάθειά μου στις οικογένειες των αθώων θυμάτων.
ο πόλεμος απέναντι στην τρομοκρατία, μας βρίσκει όλους ενωμένους.
Είναι η ώρα που όλες οι Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις με πράξεις και όχι με λόγια, να αναλάβουν συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες.

Γραφείο Τύπου Πλακιωτάκη



Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τσάκωνας Ιωάννης Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημόκρατίας Κορίνθου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μέσα σε πολύ δύσκολες κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνθήκες, η ενεργοποίηση όλων μας κρίνεται επιτακτική. Η επιλογή της μη συμμετοχής στην διαμόρφωση του παρόντος και του μέλλοντος μας είναι καταστροφική και δεν μπορεί να βοηθήσει στην αλλαγή που όλοι οι Έλληνες επιθυμούν. Αλλάζουμε εμείς για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και να νοικοκυρέψουμε την χώρα μας. Ως ενεργός πολίτης και μέλος της Νέας Δημοκρατίας διεκδικώ την ενασχόληση μου στα κομματικά όργανα από θέση ευθύνης. Με βάση τις Αρχές και Αξίες της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τις προσωπικές μου αρχές που στηρίζονται στην Καθαρότητα λόγων και έργων, στην αξιοπρέπεια και στην Αλήθεια, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων. Οι συνεργάτες μου και εγώ στόχο έχουμε να αλλάξουμε με όση δύναμη διαθέτουμε την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Κορινθίων και με στοχευμένες παρεμβάσεις ευρύτερα στο Νομό μας. Είμαστε υπέρμαχοι της εξωστρέφειας και για τον λόγο αυτό θα προσπαθήσουμε ΕΜΕΙΣ να πάμε κοντά στους πολίτες. Θα προσπαθήσουμε να εμπνέυσουμε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν και να μην αφήνουν την ζωή τους στους φερόμενους «ρυθμιστές».     
Για όλα τα παραπάνω, καλώ όλα τα ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν για Πρόεδρο του κόμματος μας, να προσέλθουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία της 3ης Απριλίου 2016 από ώρα 10.00π.μ. έως 19.00μ.μ. στο Δημαρχείο Κορίνθου.
Ο Γιάννης Τσάκωνας γεννήθηκε το 1983. Ζει στα Αθίκια και εργάζεται στο Δήμο Βέλου-Βόχας. Έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας και εκλεγμένο μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Νομού Κορινθίας. Ασχολείται με την Νέα Δημοκρατία ενεργά από τα πολύ νεανικά του χρόνια.

                                       ΙΩΑΝΝΗΣ  Χ. ΤΣΑΚΩΝΑΣ
                                         6944775437
                                                                                   ioannis.tsakonas@yahoo.gr