Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

«Μύθοι και Αλήθειες στην Οδοντιατρική» , η ημερίδα του Οδονντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας στο Ξυλόκαστρο Εμφάνιση Ημεριδα Οδοντιατρικου.jpeg
Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 πμ., στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου “Sikyon Coast” πραγματοποιήθηκε ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες στην Οδοντιατρική».
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κάσσιος
Εμφάνιση Ημεριδα Οδοντ δημαρχ-βαθρο.jpeg 
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων τόνισε:
- Η διεξαγωγή των εργασιών της σημαντικής επιστημονικής σας συνάντησης εδώ στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, αποτελεί ευτυχή συγκυρία για όλους μας. Είναι πραγματικά τιμή μας, που ένας σημαντικός αριθμός διακεκριμένων επιστημόνων, βρίσκονται στο Ξυλόκαστρο για αυτή την ημερίδα.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το διοργανωτή Οδοντιατρικό Σύλλογο Κορινθίας και τον Πρόεδρο του κ. Επαμεινώνδα Κατσούλα, που παράγει εξαιρετικό έργο.
Όλοι σας, μέλη μιας εξέχουσας επιστημονικής κοινότητας, μέσω αυτής της Ημερίδας θα έχετε τη δυνατότητα της επικοινωνίας, της συνεργασίας, της ανταλλαγής τεχνογνωσίας και χρήσιμων εμπειριών.