Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΧΑΡΑΖΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός το 2015 Αλέξη Τσίπρας έδωσε εντολή για το σχεδιασμό της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Το τι τον έκανε να μην το εφαρμόσει, να μην ακολουθήσει το μεγάλο "ΟΧΙ" του ελληνικού λαού απέναντι στους άτεγκτους δανειστές του, θα το βρουν οι ιστορικοί του μέλλοντος και όποιος άλλος επιθυμεί να το εξετάσει.
Ο Αλέξης Τσίπρας  επέλεξε αντί αυτού τον οικονομικό και κοινωνικό στραγγαλισμό του ελληνικού έθνους, τον ήπιο βρασμό του, που έφερε στην καθημερινότητά μας ως αποτέλεσμα ντροπιαστικές εικόνες και καταστάσεις για την ελληνική κοινωνία. Μισθούς και συντάξεις πείνας, λουκέτα στις επιχειρήσεις, αυτοκτονίες, διεθνή διασυρμό, απόγνωση και το κυριότερο όλων το ξεπούλημα της Ελλάδας. Ένα υπερ-Ταμείο όπου όλα δίνονται στους δανειστές εξαιτίας της πλεονεξίας και του ατομισμού των Ελλήνων. Νέοι μεταναστεύουν και αγέννητα παιδιά θα γεννηθούν σε μία χώρα που δεν τους ανήκει.
Το ερώτημα για τους ακόμα συγκυβερνήτες κ.κ. Τσίπρα και Καμένο είναι αν είχαν το δικαίωμα να σχεδιάσουν αυτό το σενάριο ερήμην του ελληνικού λαού, ποιοι κρατικοί φορείς ενεπλάκησαν και κυρίως ποιος ο σκοπός της σχεδίασης. Κάθε υπεύθυνος ηγέτης οφείλει να δίνει εντολές για όλα τα ενδεχόμενα σενάρια που μπορεί να επέλθουν σε μία διαμάχη αλλά το σενάριο της "Βενεζουέλας"  με τα συσσίτια, τα δελτία, την επιβολή έστω και ανεπισήμως στρατιωτικού νόμου, περιλαμβάνεται στην πρόνοια του ηγέτη, άραγε. Είναι πρόληψη ή καταδίκη;
Ποιοι ήταν οι κρατικοί φορείς που σχεδίασαν και έλεγξαν την εφαρμογή ενός σχεδίου που ενδεχομένως αντιμάχεται τις επιταγές του Συντάγματος. Ήταν ψευδείς οι τότε επίσημες διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης στον ελληνικό λαό ότι δεν υπήρχε πλάνο B. Ήταν αληθή τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ακόμα και την εκτέλεση πραξικοπήματος και επέφεραν σωρεία αποστρατείας επιτελικών αξιωματικών στο πρόσφατο παρελθόν. Τελικά, πόσοι γνώριζαν και γιατί συνεργάζονταν. Για το καλό της Ελλάδας, για το καλό των ιδίων ή ήταν θύματα ενός παρακρατικού δικτύου G αλλοεθνών.
Το δυστυχές δεν ήταν το πλάνο B των κ.κ. Τσίπρα, Βαρουφάκη και Καμένου προφανώς. Το εγκληματικό είναι ότι ακόμα και σήμερα 7 χρόνια μετά την εφαρμογή επαίσχυντων Μνημονίων στον απλό λαό για την προφύλαξη των ελληνικών "καστών" λαθρεμπόρων και ακάλυπτων τραπεζικών λογαριασμών επιφανών και λαλίστατων φοροκλεπτών, επιμένουμε στη "Μεσογειακή Μπαρούφα". Αποδεχόμαστε και ανεχόμαστε τους ίδιους αποτυχημένους πολιτικούς που αναζητούν απελπισμένες λύσεις διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας για τη διατήρηση των "οφιτσίων" τους, οθωμανικής καταγωγής.
Δεν μας παραδειγμάτισε ούτε η Κύπρος ούτε καν η Ισλανδία που ξερίζωσαν όλους τους πολιτικούς και οικονομικούς τους εγκληματίες του παρελθόντος και επιμένουμε να ασπαζόμαστε τη γνωστή παράγκα μας, το δίκτυο G, της Ελλάδας και της Ευρώπης για να μας διατηρήσει ως αποικία χρέους και ιθαγενών υποτακτικών. 
Η εμμονή των κ.κ. Τσίπρα και Καμένου για έξοδο από την Ε.Ε., για τη Μεσογειακή Ένωση με την ευλογία γαλλικών υπόγειων στοών και εισροή κινέζικων προϊόντων,  με την συγκατάθεση του λαού σε ένα ακόμη διχαστικό δημοψήφισμα, είναι αυτοκτονική και το σχέδιό τους, το σχέδιο πείνας και διάλυσης της Ελλάδας δεν θα επιτύχει. Δεν θα επαναληφθεί η Μικρασιατική Καταστροφή με την έγκριση της γερμανικής Λέσχης όσο και αν προσπαθούν να επιβάλλουν την απελπισία στον ελληνικό λαό. Είναι προφανές ότι το δίκτυο G και οι εντολοδόχοι Έλληνες πολιτικοί αναμένουν την "Δεββώρα" της ανθρώπινης πολιτικής ιστορίας στις ΗΠΑ αλλά εις μάτην. Αδίκως φορτώνουν το Σχέδιό τους στον αντίπαλο.
Η Ελλάδα είναι προορισμένη να ζήσει, θα ζήσει και θα δοξαστεί, μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είτε με μία Κυβέρνηση αναγέννησης των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου, μετά τις επερχόμενες εκλογές είτε με μία πραγματική Επανάσταση, ένα αληθινό σχέδιο Ε που δεν υπολογίζουν οι εντολοδόχοι του Σχεδίου Β του κ.Βαρουφάκη με το ένα Ν...
 

Thedayaftergr