Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

12 τραυματίες στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων σε σύγκρουση λεοφορείου με φορτηγό

ΦΩΤΟ από cityvoice.grΤροχαίο ατύχημα με 12 τραυματίες, ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, έγινε το μεσημέρι, στο 60ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων, μετά από σύγκρουση μικρού αστικού λεωφορείου με φορτηγό.




ΦΩΤΟ από το tempo24Σύμφωνα...
με πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη όταν το μικρό αστικό λεωφορείο, το οποίο κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο, συγκρούστηκε, για άγνωστο λόγο, μέχρι στιγμής, με το προπορευόμενο φορτηγό. Μετά το τροχαίο υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και να ληφθούν κυκλοφοριακά μέτρα στην εθνική οδό.

Σύμφωνα με το Tempo24, ο τραυματίας που είναι σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο οδηγός του λεωφορείου ενώ μεταξύ των πιο ελαφρά τραυματισμένων είναι ένα 11χρονο αγόρι και ένα 17χρονο κορίτσι, που οι ίδιες πληροφορίες λένε πως είναι αδέρφια.

Άμεσα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου 11 επιβάτες του αστικού λεωφορείου, μεταξύ των οποίων η 17χρονη με τον 11χρονο, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρουν μόνο ελαφρά τραύματα.
Όσον αφορά τον οδηγό του λεωφορείου, χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί από το όχημα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε και εκείνος στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. 
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό διεκόπη για αρκετή ώρα και τα αυτοκίνητα κινούνταν από παρακαμπτήριες οδούς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, cityvoice, tempo24