Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: «Ελάτε να παίξουμε στην άμμο»….. Πρόσκληση εθελοντών για τις αθλητικές διοργανώσεις του καλοκαιριού

O Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, στα πλαίσια της πολιτικής του για την προώθηση και εμπέδωση της αθλητικής ιδέας, αλλά και την τουριστική προβολή της περιοχής, ανέλαβε πρωτοβουλίες για την υλοποίηση μίας σειράς αθλητικών διοργανώσεων άμμου, υψηλού επιπέδου και ενδιαφέροντος.
Σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Ομοσπονδίες και αξιοποιώντας ισχυρά πλεονεκτήματα, όπως η ιδανική τοποθεσία των γηπέδων, η πλεονεκτική γεωγραφική θέση του Δήμου, το άριστο κλίμα σε συνδυασμό με τις υπέροχες παραλίες και τις υποδομές που διαθέτει η περιοχή, ανέλαβε τη διεξαγωγή αγώνων beach soccer, beach volley, beach handball και beach tennis, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στην μεγαλεπίβολη αυτή προσπάθεια, η οποία προϋποθέτει ένα πλήθος παρεμβάσεων, τόσο για την αναβάθμιση και την ανάλογη προετοιμασία των αθλητικών εγκαταστάσεων, όσο και για την άψογη διαμονή, φιλοξενία και υποστήριξη, αθλητών, παραγόντων και επισκεπτών, χρειάζεται η πλήρης στήριξη και ενεργός συμμετοχή όλων, θεσμικών φορέων, επιχειρηματιών, επαγγελματιών, Συλλόγων και κατοίκων της περιοχής.
Προκειμένου το όλο εγχείρημα να στεφθεί με επιτυχία, να διεξαχθούν με αρτιότητα οι αγώνες, αλλά και να διαφημισθεί ο τόπος μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι σημαντική η συμβολή όλων μας.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος καλεί δημότες κάθε ηλικίας, και κυρίαρχα νέους και παιδιά, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν εθελοντικά, στο χρόνο που αυτοί διαθέτουν και με τη συνδρομή των διοργανωτών, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα.
Ας κινητοποιηθούμε όλοι, ας δώσουμε στο Δήμο μας την ευκαιρία να επανέλθει δυναμικά στα αθλητικά δρώμενα, να ανέβει ακόμη ψηλότερα στο βάθρο της επιτυχίας, και να προβληθεί ως ελκυστικός και φιλόξενος τουριστικός προορισμός. Με τις πρωτοβουλίες αυτές, διεκδικούμε, πρωταρχικά την εμπέδωση και την προώθηση των αξιών του «ευ αγωνίζεσθαι» και κατόπιν την επάνοδό μας στο επίκεντρο των αθλητικών εκδηλώσεων εθνικού και διεθνούς επιπέδου, υψηλού κύρους και προδιαγραφών, την αναγωγή του Ξυλοκάστρου σε καθοριστικό τοπόσημο του χάρτη των αθλημάτων άμμου στη χώρα, αλλά και διεθνώς.
«Ελάτε να παίξουμε στην άμμο»…..

Ημερομηνίες διοργανώσεων:

1ος Διεθνής Φιλικός Αγώνας Εθνικής Ομάδας Ανδρών Beach Soccer
21, 22 Ιουνίου
Master Circuit Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών Beach Volley
24, 25, 26 Ιουνίου
Final Four Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών Βeach Soccer
24 Ιουλίου
17οι Τελικοί Πανελληνίου Πρωταθλήματος Aνδρών-Γυναικών Βeach Handball
30, 31 Ιουλίου
Διεθνές Τουρνουά Aνδρών-Γυναικών Βeach Τennis
19, 20, 21 Αυγούστου

Υπεύθυνη επικοινωνίας εθελοντών:
κα Σ. Δημητρακοπούλου (Δημαρχείο, Γραφείο Δημάρχου)
Τηλ. Επικοινωνίας 2743360200 (εργάσιμες ημέρες, 09:00-15:00)