Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Στα προκριματικά του Champions League o ΠΑΟΚ! "Χρυσή" ισοπαλία με Παναθηναϊκό - Γλυκό φινάλε για Πανιώνιο! Νίκησε την ΑΕΚ

Στα προκριματικά του Champions League o ΠΑΟΚ! `Χρυσή` ισοπαλία με Παναθηναϊκό
Την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Super League και το "εισιτήριο" για τους προκριματικούς του Champions League εξασφάλισε στο φινάλε του μίνι πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ.
 Το ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό δεν ανέδειξε νικητή (1-1), ωστόσο, η ισοπαλία στέλνει τον "δικέφαλο" του Βορρά στους προκριματικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το "τριφύλλι" στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Ο Ροντρίγκες στο 18΄ άνοιξε το σκορ και στο 26΄ ο Λουντ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι "πράσινοι" είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά στο 85' ο Γλύκος είπε "όχι" στον Πέτριτς, πραγματοποιώντας την επέμβαση της χρονιάς.
ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βίτορ, Λέοβατς (68’ Σκόνδρας), Τζιόλης, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας (60’ Κοροβέσης), Αθανασιάδης (81’ Μπερμπάτοφ), Ροντρίγκες
Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής, Μολέδο, Νάνο, Μέστο, Ζέκα, Λουντ, Αμπέντ (75’ Βλαχοδήμος), Εβαντζελίστα (63’ Μπουμάλ), Λέτο, Κλωναρίδης (81’ Πέτριτς)


Με νίκη γοήτρου ολοκλήρωσε τα πλέι οφ ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Το αποτέλεσμα αυτό επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι, καθώς η Ένωση κατέκτησε την τρίτη θέση στην ειδική κατάταξη και οι "κυανέρυθροι" την τέταρτη που σημαίνει... πρόωρη έναρξη υποχρεώσεων στη νέα αγωνιστική σεζόν. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μασούρας στο 41΄.
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης (71’ λ.τ. Πατσατζόγλου), Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Χαλκιαδάκης (86’ Πινιώτης), Μπαργκάν, Βιγιάλμπα (66’ Ποζατζίδης)
ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας): Μπαρόχα, Μπακάκης (86’ Βλαχομήτρος), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Σουκουλίνι (46’ Γαλανόπουλος), Πλατέλλας (68’ Βασιλαντωνόπουλος), Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Αραβίδης


Η τελική κατάταξη των πλέι οφ
ΠΑΟΚ 12 (8-3)
Παναθηναϊκός 11 (8-6)
ΑΕΚ 9 (5-7)
Πανιώνιος 4 (2-7)