Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Απάντηση ΕΟΦ για τις ελλείψεις φαρμάκων


logo newsletter
 




Στην Ειδομένη την Τετάρτη ο Ανδρέας Ξανθός

ksanthos
andreas
Στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης θα μεταβεί την Τετάρτη, 23.03.2016, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός συνοδευόμενος από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ και τον πρόεδρο του ΕΚΕΠΥ, Νίκο Παπαευσταθίου.
Διαβάστε περισσότερα


"Έτσι βλέπω τον εαυτό μου!Εσύ πως με βλέπεις;" Το βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down (βίντεο)

syndromedown
Χθες ,21 Μαρτίου, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down, η οποία καθιερώθηκε το 2006, με πρωτοβουλία του συμπατριώτη μας γιατρού Στυλιανού Αντωναράκη, καθηγητή Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τη διεθνή κοινότητα για το σύνδρομο Down.
Διαβάστε περισσότερα


Ε.Σ.Α.μεΑ.: Εγκύκλιος για την παράταση καταβολής συντάξεων αναπηρίας

ika
suntakseis amea
Μετά από πιέσεις της Ε.Σ.Α.μεΑ., εκδόθηκε τελικά εγκύκλιος από το υπουργείο Εργασίας για τη γνωστοποίηση διατάξεων του άρθρου 55 του ν. 4369/2016, για την παράταση δηλαδή στις αναπηρικές συντάξεις και επιδόματα των δικαιούχων που εκκρεμούν οι υποθέσεις στις υγειονομικές επιτροπές των ΚΕΠΑ.
Διαβάστε περισσότερα


Διημερίδα Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΜΗΤΕΡΑ

save
the date imerida ivf

Η γέννηση νεογνού στο ΜΗΤΕΡΑ μετά από κατάψυξη ωαρίων ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της 5ης επιστημονικής διημερίδας της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF) ΜΗΤΕΡΑ με θέμα 'Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Εμβρυολογία' που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο στις 19 & 20 Μαρτίου 2016. Όλη η θεραπεία της εξωσωματικής, κατάψυξης και εμβρυομεταφοράς έγινε στη Μονάδα IVF ΜΗΤΕΡΑ.
Διαβάστε περισσότερα


Ημερίδα Επιμόρφωσης & Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών στην Αθήνα

farmakeutiki
imedia
H Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία διοργανώνει Ημερίδα Επιμόρφωσης & Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών στην Αθήνα, στο MetropolitanExpo στις 17 Απριλίου 2016.
Διαβάστε περισσότερα


Επιστημονική Ημερίδα του Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών με θέμα «Υγιείς Νεφροί για όλους»

kefi imerida
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Νεφρού, που έχει καθιερωθεί η 10η Μαρτίου, διοργάνωσε πρόσφατα Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Υγιείς Νεφροί για όλους».
Διαβάστε περισσότερα


Οι Βασικές ασκήσεις γυμναστικής για να δείτε αποτελέσματα

koiliakoi
Γυμνάζεστε και δεν βλέπετε αποτελέσματα στο σώμα σας; Ξεκινήστε τις παρακάτω 5 βασικές ασκήσεις και θα δείτε μεγάλη αλλαγή στο σώμα σας, αρκεί να τις κάνετε σωστά. Είναι εύκολες ασκήσεις για όλους τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε είτε στο σπίτι είτε στο γυμναστήριο.
Διαβάστε περισσότερα


Υπουργείο Υγείας: Τι προβλέπεται για τις συμβάσεις έργου για την καθαριότητα

kathariotita
Νέα εγκύκλιος εστάλη από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό,  στα νοσοκομεία και σε όλους τους εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Υγείας με την οποία εκφράζεται η πολιτική βούληση και δίνεται η κατεύθυνση να συνάπτονται ατομικές συμβάσεις μίσθωσης έργου
Διαβάστε περισσότερα


Απάντηση ΕΟΦ για τις ελλείψεις φαρμάκων

farmaka1
Με ανακοίνωση του το ΔΣ του ΕΟΦ απαντάει στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο για τις λίστες με τις ελλείψεις φαρμάκων, τονίζοντας πως οι ελλείψεις φαρμάκων οι οποίες καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες, δεν είναι καινούριες αλλά παλιές. Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΕΟΦ:
Διαβάστε περισσότερα


 

ΖΩΑ | ΑμεΑ | ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ