Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ο ΚΑΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ, Ο ΚΑΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ ΛΑΟΣ

Κωμωδία ή τραγωδία; Ο λαός ψάχνει τον ηλίθιο, με το 1 στα 3 νοικοκυριά στα όρια της φτώχειας, χωρίς ελπίδα, χωρίς αιτία. Όλοι αναμένουν το τελευταίο επεισόδιο στη σκηνοθετημένη διάλυση  της πιο πλούσιας χώρας. Ποιος θα πληρώσει το τέλος αυτής της στημένης ιστορίας, της Μεταπολίτευσης “της λαμογιάς”;
Ο Νονός, ο εχθρός ή ο λαός. Τα διαμαρτυρόμενα κουστούμια στο Σύνταγμα της χώρας, τα τρακτέρ στις οδικές αρτηρίες της Ελλάδας δείχνουν πως ο συνήθης ύποπτος ο ελληνικός λαός θα είναι και αυτή τη φορά ο παραλήπτης του γραμματίου της ανέμελης και έκλυτης ζωής της Ελλάδας της Μεταπολίτευσης. Τα 500ευρα της ελληνικής ελίτ και των απογόνων της  στα bar της εικονικής άσπρης ζωής και το λευκό χιόνι στα σαλέ της Ελβετίας χρειάζεται τους δούλους του. Τα υποζύγιά του. Ο Άσχημος ελληνικός λαός.
Περίπατος για τον κ.Τσίπρα και το πάνελ του Νταβός όπου ο Κακός κ.Σόιμπλε δεν κατάλαβε την παγίδα και έπεσε μέσα σαν "ηλίθιος λαγός". Εκτός εαυτού χρησιμοποίησε ανάρμοστους όρους εξασφαλίζοντας το ρόλο του χρήσιμου ανόητου για τον κ.Τσίπρα. Είναι οι γερμανικές μίζες κ.Σόιμπλε, είναι κάποιος «δικός σας» πατριώτης που υποθάλπεται στη Γερμανία και λάδωνε καλά και ασταμάτητα την ελληνική κρατική μηχανή. Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ της διαπλοκής και του ξεπουλήματος των περιφερειακών αεροδρομίων για 1 ευρώ ανά επιβάτη για τις επόμενες δεκαετίες που φέρατε στην εξουσία. Είναι το λιμάνι που πήγε στους Κινέζους μπιτ παρά. Είναι ο κακός μας ο καιρός.
Όσκαρ πολιτικής ηθοποιίας στον Καλό κ.Αλέξη Τσίπρα που ένα χρόνο τώρα πρωταγωνιστεί στον εξευτελισμό της Ελλάδας, στον οικονομικό μας μαρασμό χωρίς να τον γιουχάρει κανείς. Μαγεμένοι όλοι από την ηθοποιία του ακόμα πιστεύουν ότι αυτός είναι ο καλός της τραγωδίας. Ο ήρωας που στο τέλος θα μας φέρει πάλι τα γλέντια και την κραιπάλη. Αίλουρος της πολιτικής στις ευθύνες προτάσσει τους δανειστές και χρησιμοποιεί ως ασπίδα τον ελληνικό λαό. Ένας ολόκληρος λαός "λαγός" για κυνήγημα, προσφορά στους δανειστές από το ελληνικό παρακράτος. Αφελείς ή συνεργάτες θεσμικοί εργοδοτικοί φορείς έγιναν υποχείρια του κ.Τσίπρα στο πάνελ του Νταβός, προτάσσοντας διεθνώς τη συγκαταβατική και συνενοχική συνεργασία τους στο έγκλημα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στερνή μου γνώση.
Η Ελλάδα δεν είναι άλυτο πρόβλημα. Η φτωχοποιημένη Ελλάδα που επιθυμεί ο κ.Σόρος, οι Ευρωπαίοι δανειστές, η ελληνική Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ και το ελληνικό παρακράτος είναι το άλυτο πρόβλημα. Όσο και αν ξαναπαίζουν τις πρόβες  για το τέλος του έργου δεν τελειώνει ποτέ. Ο Έλληνας είναι πολύ έξυπνος πια για να δεχτεί ξανά όπως δύο αιώνες τώρα την υποδούλωση των παιδιών του στους ξένους δανειστές και στους τσολιάδες συνεργάτες τους.
Σύντομα θα βρεθεί ο Λεωνίδας της πολιτικής, που νικητής θα μεταφέρει την Ελλάδα και το λαό της στην εποχή της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης. Την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, του ελληνικού πνεύματος, της ευημερίας των λαών. Τότε που ο ήλιος της Ελλάδας και μόνο θα είναι αρκετός για την αξιοπρεπή ζωή μας.
Η ιστορία τότε θα αποδώσει στον κ.Τσίπρα το Βατόμουρο της πλούσιας ελληνικής πολιτικής ιστορίας για την μεγαλύτερη απαγωγή στην ιστορία των λαών. Την ομηρεία του ελληνικού λαού. 

Όσα διαγγέλματα και δημοψηφίσματα να κάνει ο Καλός Τσίπρας, όσο Κακός και εάν είναι ο δανειστής, ο Άσχημος λαός δεν θα επιλέξει ποτέ την αυτοκτονία του, όσο και αν το επιθυμεί ο πρώτος για να μείνει εσαεί στην εξουσία... 
 
 thedayaftergr.blogspot.gr