Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ , ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/11/2015 .
ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΗ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ Η' ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ Η' ΣΤΑ ΤΗΛ.6948245315 6973186121 6974479061

Ο Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Η μόνη "οιωνεί" πολιτική απειλή για το καθεστώς Τσίπρα αποτελεί ο υποψήφιος για αρχηγός της Νέα Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό αντίβαρο και να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα του παραλόγου, που μαστίζει τη χώρα από την 25η Ιανουαρίου 2015.

Επίθεση αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση Άδωνι Γεωργιάδη στο Βόλο! Εγκλωβίστηκαν πολίτες μέσα σε σινεμά

Επίθεση αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση Άδωνι Γεωργιάδη στο Βόλο! Εγκλωβίστηκαν πολίτες μέσα σε σινεμά 
 Περίπου 30 αντιεξουσιαστές στο Βόλο επιτέθηκαν στον Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που κατευθυνόταν στον κινηματογράφο “Αχίλλειον” για την ομιλία του ως υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, ομάδα αντιεξουσιαστών με κράνη και κουκούλες κατέλαβαν την είσοδο του κινηματογράφου, όπου μέσα εγκλωνίστηκαν πολίτες.
Ήταν λίγο μετά τις 8 και ενώ ήδη αρκετός κόσμος βρίσκονταν έξω από το "Αχίλλειο" περιμένοντας τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, όταν περίπου 30 άτομα με καλυμμένο το πρόσωπο με κουκούλες εισέβαλαν μέσα στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο και έσβησαν τα φώτα. Οι κουκουλοφόροι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και παρά τις παραινέσεις να αποχωρήσουν παρέμειναν στο χώρο του κινηματοθέατρου.
“Σε καμία κανονική χώρα, φασίστες της άκρας Αριστεράς δεν μπορούν να εμποδίσουν μια πολιτική εκδήλωση...”, είπε σε δηλώσεις του στο MEGA, προσθέτοντας ότι “εγώ, δεν λέω να μην πουν την γνώμη τους, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δια της βίας μπορούν να εμποδίσουν εμένα να πω τη γνώμη μου”.

 
Νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν εφαρμόζει το νόμο, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του κόμματος και είπε ότι αν γίνει πρωθυπουργός, στην Ελλάδα θα εφαρμοστεί ο νόμος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - Επίθεση αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση Άδωνι Γεωργιάδη στο Βόλο



http://www.tokoulouri.com/content/uploads/2014/12/adonis-thumb-large-1-thumb-large.jpgΑπό το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την παρεμπόδιση του βουλευτή και υποψήφιου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Γεωργιάδη, από οργανωμένη ομάδα αντιεξουσιαστών να προσέλθει στο χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Είναι αδιανόητο σε δημοκρατικά κράτη οργανωμένες ομάδες περιθωριακών στοιχείων να παρεμποδίζουν την προσέλευση βουλευτή σε χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης.
Είναι άλλη μία έκφραση βίας την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα.
Η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της, πριν υπάρξουν ακόμα σοβαρότερα γεγονότα».

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΝEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Εμφάνιση ekloges-nd-info-01.png


Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, εκδόθηκε το επισυναπτόμενο ενημερωτικό φυλλάδιο. 

TA ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

    ΝΟΜΟΣ         ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ   ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (ΚΑΛΠΕΣ)



ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
1     ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 2 5
    ΣΟΛΥΓΙΑΣ
( ΣΟΦΙΚΟ )
1 1
3 ΤΕΝΕΑΣ (ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ) 1 1
ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ
1 ΒΕΛΟΥ 1 1
2 ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 1 1
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
1 ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1 2
ΝΕΜΕΑΣ
1 ΝΕΜΕΑΣ 1                         2 
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΡΩΣΤΙΝΗΣ
1 ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1 2
2 ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ (ΔΕΡΒΕΝΙ) 1 1
ΣΙΚΥΩΝΟΣ
1 ΣΙΚΥΩΝΟΣ (ΚΙΑΤΟ) 1 2
2 ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ 1 1
12                        19


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Ν. ΤΟΣΚΑ




Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, συνάντηση του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας που αποτελείτο από τους βουλευτές κ.κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, Αναστάσιο Δημοσχάκη και Σίμο Κεδίκογλου, με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιο για θέματα δημόσιας τάξης, κ. Νικόλαο Τόσκα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Δημητρίου Αναγνωστάκη, με τους οποίους και συζητήθηκαν δια μακρόν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα, η Πολιτική Προστασία και η Ε.Υ.Π.. 

Για 4η συνεχή χρονιά δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM Λονδίνου Ιδιαίτερα ενθαρρυντικές οι προοπτικές για την Πελοπόννησο το 2016.




 Εμφάνιση wtm3.JPG
Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην WTM Λονδίνου 2 έως 5 Νοεμβρίου 2015  μετά και την επιτυχημένη εκδήλωση του συνεδρίου του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων στην Πελοπόννησο Abta – The Travel Convention. Η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ διατήρησε επιπλέον χώρο προβολής όπου πληροφορούσε τους επαγγελματίες για το συνέδριο του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Μεγάλης Βρετανίας ενώ διανεμήθηκε και η ειδική έκδοση του Abta μόνο για την Πελοπόννησο και την οποία έχει ήδη αποστείλει ο Σύνδεσμος σε όλα τα βρετανικά τουριστικά γραφεία που είναι μέλη του.



Με αντιπροσωπεία των κτηνοτροφικών φορέων της χώρας συναντήθηκε, την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015, το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ).




Με αντιπροσωπεία των κτηνοτροφικών φορέων της χώρας συναντήθηκε, την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015, το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ).
Οι κτηνοτρόφοι ανέπτυξαν αναλυτικά τις θέσεις και τα επιχειρήματα τους σχετικά με την σημερινή κατάσταση στην κτηνοτροφία και τις δυσμενείς επιπτώσεις των νέων μέτρων (ΦΠΑ, φορολογία, ασφαλιστικό, κλπ) στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Τα μέτρα αυτά, όπως τόνισαν, θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια, στην έξοδο από την παραγωγή χιλιάδων κτηνοτρόφων, αγροτών και αλιέων και κατέθεσαν υπόμνημα με τις θέσεις τους.
Στην συζήτηση που έγινε, το ΔΣ της ΕΝΠΕ επανέλαβε ότι πάγια θέση της ΕΝΠΕ είναι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και η απόρριψη κάθε μέτρου, που οδηγεί σε συρρίκνωση ή και αφανισμό όσα παραγωγικά κύτταρα έχουν απομείνει στη χώρα, όπως οι κτηνοτρόφοι .
Παράλληλα ωστόσο τονίστηκε, ότι οφείλουν και οι κτηνοτρόφοι να συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια, στο μέτρο βεβαίως που τους αναλογεί, και χωρίς να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά στην παραγωγική διαδικασία.
Υπογραμμίστηκε επίσης η ανάγκη να προωθηθούν με ορθολογικό τρόπο όλες οι μεταρρυθμίσεις στις οποίες, ως χώρα, οφείλαμε ήδη να έχουμε προβεί, αλλά δεν το έχουμε πράξει, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να χρονίζουν και να ανακυκλώνονται, χωρίς να λύνονται.
Το ΔΣ της ΕΝΠΕ προτίθεται να οργανώσει μια ημερίδα, με θέμα την κτηνοτροφία, όπου θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα των κτηνοτρόφων, με στόχο να διαμορφωθούν συγκεκριμένες προτάσεις για τη λύση τους, οι οποίες να προωθηθούν από κοινού προς τους αντίστοιχους υπουργούς.
Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε η Περιφερειακή Σύμβουλος  Αργολίδας και μέλος του ΔΣ της ΕΝΠΕ, κα Ελένη Παναγιωτοπούλου.


Τι αλλάζει στις μεταθέσεις δημοσίων υπαλλήλων – Γενναιόδωρα τα κίνητρα κινητικότητας

Υποχρεωτικές μεταθέσεις δημοσίων υπαλλήλων στους τομείς υγείας και εθελοντικές μετακινήσεις με γενναιόδωρα κίνητρα στους υπόλοιπους τομείς θα προβλέπει το σχέδιο νόμου για την κινητικότητα στο Δημόσιο, το οποίο θα παρουσιαστεί στα μέσα Δεκεμβρίου.

13 νέα προγράμματα προσωρινής απασχόλησης για 245.000 ανέργους

Ευκαιρίες κατάρτισης και προσωρινής απασχόλησης σε 254.000 ανέργους θα δώσει η κυβέρνηση έως το τέλος του 2016 με βάση τα 13 νέα προγράμματα που ανακοίνωσε η...

1.600 προσλήψεις στο Δημόσιο μέχρι το τέλος του χρόνου

Με 1.608 υπαλλήλους θα ενισχυθεί το Δημόσιο μέχρι το τέλος του έτους.

Αναλυτικά θα γίνουν 1.069 προσλήψεις για μόνιμο προσωπικό και 539 για εποχικό προσωπικό.

Οι φορείς που θα απασχολήσουν τους νέους υπαλλήλους είναι: δήμοι, νοσοκομεία, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, εφορείες αρχαιοτήτων, παιδικοί σταθμοί, Ταμείο Παρακαταθηκών.

Η αγωνία του Τζιτζικώστα να μείνει η ΝΔ εκτός Βουλής. Ποια συμφέροντα διάλυσης εξυπηρετεί;

tzitzikostas-enikos

Οι Έλληνες πολίτες που έδωσαν στη ΝΔ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, το εκκωφαντικό ποσοστό συσπείρωσης 28% (σε συνέχεια του 15% που είχε μετά το δημοψήφισμα), ακούν αμήχανα, πια, τον «φέρελπι» υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ Απόστολο Τζιτζικώστα να επιμένει πως η μη παρουσία του στη Βουλή λόγω συνταγματικού κωλύματος, αποτελεί προτέρημα!

Μία ρητορική που εξυπηρετεί μόνο τον ίδιο. Είναι αδιανόητο πως προσπαθεί να «επιβάλλει» την εξωκοινοβουλευτική υποψηφιότητά του, ως μία λύση, για να μιλήσει δήθεν η ΝΔ με την κοινωνία, όπως συνεχώς αναφέρει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κ. Γ. ΠΑΝΟΥΣΗ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε σχέση με τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για τις αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούση, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπεκφεύγει. Δεν είναι απάντηση οι προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύουν τα μέλη της για όσα αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Γ. Πανούσης. Είναι απόδειξη πανικού.
Βεβαίως, η  Δικαιοσύνη έχει χρέος να προχωρήσει την έρευνα, το ταχύτερο δυνατό.
Οφείλει όμως και ο Πρωθυπουργός να πάρει ξεκάθαρη θέση.
Για την ουσία της υπόθεσης.
Για τους ισχυρισμούς του Γ. Πανούση ότι « τον απομάκρυνε για να τον προστατεύσει».
Για τις αποκαλύψεις που αφορούν στις σχέσεις με την τρομοκρατία, τη δημιουργία παρακράτους και την ύπαρξη νοσηρών κυκλωμάτων».