Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Αν και προηγήθηκε 2 - 0 μέσα στο Σπαθοβούνι τελικά ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου εφυγε ισόπαλος 2 - 2

Υπάρχουν στιγμές που αυτή η ομάδα "κρύβει", για να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιρικούς όρους, την μπάλα. Το ταλέντο ξεχειλίζει και το ποδόσφαιρο που προσπαθούμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο υψηλών προδιαγραφών. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε όμως ότι ο Ηρακλής γεννήθηκε ξανά από τις στάχτες του μόλις λίγους μήνες πριν και πως τα βήματα που ήδη έχουν γίνει είναι τεράστια.

Ελληνική Κυβέρνηση, Citizens of this planet: Σταματήστε το θάνατο στα νερά του Αιγαίου - Stop the deaths in the Aegean Sea

Ελληνική Κυβέρνηση, Citizens of this planet: Σταματήστε το θάνατο στα νερά του Αιγαίου-Stop the deaths in the Aegean Sea 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Γιατί είναι σημαντικό;

Στο Αιγαίο χάνονται ανθρώπινες ζωές και η Ευρώπη χτίζει φράχτες.

Επειδή δεν αντέχουμε άλλο τη σιωπή, πολίτες της περιοχής του Ξυλοκάστρου, με αφορμή την εκδήλωση για τους πρόσφυγες που έγινε στην πόλη μας την 1/11/2015, φωνάζουμε προς τους ισχυρούς της Γης : Σταματήστε αυτόν τον πόλεμο. Σταματήστε το θάνατο στα νερά του Αιγαίου.

Πόσα κράτη πρέπει να διαλυθούν, πόσες οικογένειες πρέπει να ξεκληριστούν, πόσα μικρά αγγελούδια ακόμα, βίαια και σπαραχτικά θα φύγουν από αυτή τη ζωή; Πόση φτώχια και δυστυχία πρέπει να επιβληθεί στους λαούς από την απληστία των ολίγων επικυρίαρχων του πλανήτη;

Η Ελλάδα Βέλου κατάφερε να νικήσει στο τέλος τον καλύτερό της Αστέρα Δερβενίου

 Weomfgg7
Mε ένα τέρμα του Χρήστου Αντωνόπουλο στο 86'  η Ελλάδα Βέλου , κατάφερε να νικήσει με 1 - 0  τον  καλύτερός της  Αστέρα Δερβενίου , όταν ο σκόρερ, τροφοδοτούμενος από τον τερματοφύλακά του Κουρούμαλη, κέρδισε κατά κράτος τον Κουλάκη με υπέροχο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Στεφάνι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Παναρκαδικός - Παναργειακός ανέβηκαν στο "ρετιρέ" στο 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής - Βαριά ήττα της Σπάρτης στη Χαλκίδα


http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/8c1e2f3d9b66cb053dd715807599b617_XL.jpg
Παναρκαδικός και Παναργειακός πέρασαν και πάλι επικεφαλείς στο 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής καθώς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής νίκησαν με 4 - 0 και 1 - 0 ,αντίστοιχα, Βύζαντα Μεγάρων και Ηρακλή Ψαχνών. Στη Χαλκίδα η τοπική ομάδα σάρωσε με 4 - 0 την Σπάρτη , ενώ την ίδια στιγμή στο Λουτράκι ο ΑΟΛ με την Ένωση Ερμιονίδας έμεναν σε στείρα ισοπαλία. Με τριάρα πέρασε ο ΠΑΟ Βάρδας από την έδρα της Λεβάντε στη Ζάκυνθο, ενώ στη Καλαμάτα η τοπική "Μαύρη Θύελλα" έμενε στο ισόπαλο 1 - 1 με τον Αιολικό. Τέλος με σκορ 3 -  1 η Δόξα Νέας Μανωλάδας επικράτησε του Κανάρη Χίου

3ος όμιλος 
6η αγωνιστική
Παναργειακός-Ηρακλής Ψαχνών 1 - 0
Χαλκίδα-Σπάρτη 4 - 0
Λουτράκι-Ερμιονίδα 0 - 0
Λεβάντε-Παο Bάρδας 0 - 3
Καλαμάτα-Αιολικός 1 - 1
Παναρκαδικός-Βύζας 4 - 0
Δόξα Ν. Μανωλάδας-Κανάρης Νενήτων Χίου 3 - 1

Η Βαθμολογία
(Σε 6 αγώνες)
1
Παναρκαδικός
13 - 1
13
2
Παναργειακός
10 - 5
13
3
ΑΕ Σπάρτης
  9 - 6
11
4
ΠΑΟ Βάρδας
11 - 7
10
5
Αιολικός
  6 - 4
10
6
ΑΟ Χαλκίς
  6 - 4
10
7
ΑΟ Λουτράκι 
  5 - 5
9
8
Βύζας Μεγάρων
  6 - 12
9
9
Καλαματά
  6 - 4
8
10
Δόξα Νέας Μανωλάδας
  7 - 7
8
11
Ένωση Ερμιονίδας
  6 - 7
6
12
Ηρακλής Ψαχνών
  2 - 8
6
13
Κανάρης Νενήτων
  2 - 9
4
14
ΑΟ Λεβάντε
  0 - 11
0
 

O Θρύλος με σβηστές τις μηχανές έκανε το 10 στα 10

Mε σβηστές τις μηχανές το 10 στα 10 
Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να φορτσάρει, με γκολ των Μιλιβόγεβιτς (20') και Ιντέγε (61') νίκησε τον Ηρακλή 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», και πάει στο ντέρμπι της Λεωφόρου με το 10 στα 10 και αέρα οκτώ βαθμών από τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 21 του μήνα, χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια.
Ο ρυθμός του αγώνα κυμάνθηκε σε χαμηλά γενικά επίπεδα. Ο Ολυμπιακός άρχισε τον αγώνα με τον Φορτούνη να σουτάρει δυνατά, αλλά άστοχα στο 2', αλλά από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλούσαν τον Ηρακλή
Όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση, από μια στημένη φάση στο 20' Η άμυνα των φιλοξενούμενων απέτυχε να απομακρύνει ορθώς την μπάλα και ο Μιλιβόγεβιτς δεν έχασε την ευκαιρία να ευστοχήσει με το αριστερό για το 1-0. Αυτό ήταν και το τρίτο φετινό τέρμα του Σέρβου, μετά από αυτά με Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ και το πρώτο του στο «Στ. Καραϊσκάκης»
Ο Ηρακλής μπήκε πιο ζωηρά στην επανάληψη, θέλοντας να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους Κι όλα κρίθηκαν στο δίλεπτο, 60'-61', με πρωταγωνιστή τον Μαζουακού.
Αρχικά ο μπακ του Ολυμπιακού, έσωσε την εστία της ομάδας του σε επικίνδυνο γύρισμα της μπάλας από τον Πασά στον Κυριακίδη, και στην επόμενη φάση από δική του σέντρα από τα αριστερά, ο Ιντέγε με κεφαλιά έκανε το 2-0, παρά την προσπάθεια του Χουάντερσον.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ (64' Σεμπά), Πάρντο (64' Ερνάνι), Φορτούνης, Ιντέγε (70' Φινμπόγκασον).
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρομάνο (74' Τσιλιανίδης), Μακρής (90' Τσότρας), Κυριακίδης (68' Κασσός), Ιντζόγλου, Πασάς, Βέλλιος.

Εορτή Πολεμικής Αεροπορίας: Βράβευση 80 βετεράνων Κορέας - Κύπρου

Image

Με τη βράβευση των 80 βετεράνων που συμμετείχαν στον πόλεμο της Κορέας και στην επιχείρηση «ΝΙΚΗ» στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής, ξεκίνησαν χθες βράδυ οι εκδηλώσεις για τον τετραήμερο εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Πρόκειται για 24 βετεράνους του 13ου σμήνους μεταφορών από τους 64 που συμμετείχαν με 7 αεροσκάφη Ντακότα στον πόλεμο της Κορέας. Κατά τη διάρκεια του πολέμου καταρρίφθηκαν 4 αεροσκάφη και έχασαν τη ζωή τους 12 στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην επιχείρηση ΝΙΚΗ στην Κύπρο συμμετείχαν 15 αεροσκάφη. Ένα καταρρίφθηκε από φίλια και εχθρικά πυρά και άλλα τρία διάτρητα κατάφεραν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο όπου καταστράφηκαν. Στην επιχείρηση ΝΙΚΗ σκοτώθηκαν 4 αεροπόροι και 29 καταδρομείς.

Νικητής για τρίτη σερί χρονιά ο Χριστόφορος Μερούσης στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας!

Ο Μερούσης θριάμβευσε στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας 
Η εκκίνηση του κλασσικού Μαραθωνίου ξεκίνησε στις 09:00 το πρωί, με  43.000 συμμετέχοντες δρομείς να θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της ιστορικής διαδρομής στην κλασσική διαδρομή Μαραθώνας-Αθήνα, απόστασης 42.195 μέτρων...
Με την ικανοποίηση για το αποτέλεσμα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του και χιλιάδες θεατές να χειροκροτούν όρθιοι, ο Χριστόφορος Μερούσης διέσχισε την τελική ευθεία του Παναθηναϊκού σταδίου και τερμάτισε πρώτος για τρίτη διαδοχική χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου και για πρώτη στον διεθνή Μαραθώνιο.
Ο έμπειρος δρομέας από την Χίο τερμάτισε σε 2ώρες 21:22 ενάμιση περίπου μήνα από την συμμετοχή του στον Μαραθώνιο του Βερολίνου.

Για τις ανάγκες του ρόλου... άλλη μία κωλοτούμπα


tzitzikostas-perifereiaΠόσο πολιτικάντης μπορεί να είναι ένας άνθρωπος ετών 38 για να κατακτήσει με ψέματα, παλινωδίες, ανακρίβειες την ηγεσία ενός μεγάλου κόμματος;

Πόσα “πέρα-δώθε” θα κάνει για να κατηγορήσει τους συνυποψηφίους του και κυρίως τον πρόεδρο της ΝΔ και υποψήφιο Βαγγέλη Μειμαράκη;;

Ο Βερναρδάκης αποκαλύπτει: «Το νέο πρόσωπο της Δημόσιας Διοίκησης» – Τι γίνεται με ωριμάνσεις, μισθολογικά, αξιολόγηση υπαλλήλων & δομών

Το νέο προσωπο της Δημόσιας Διοίκησης και τα «μυστικά» του νέου μισθολογίου αποκαλύπτει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, στην «Αυγή της Κυριακής».Αναλυτικότερα, μιλάει για:

Εντολή Παπαγγελόπουλου: Ξεσκεπάστε τις Οφσορ! Όργια δισεκατομμυρίων κάλυπταν οι «ελεγκτές»

ΕΙΣΒΟΛΗ εισαγγελέων στο «άβατο» των οφσορ που κάλυπτε η νομενκλατούρα της διαφθοράς και οι επίορκοι «ελεγκτές».
Σαφής η εντολή Παπαγγελόπουλου: Φτάστε σε φυσικά πρόσωπα – αγνοείστε τα τερτίπια του «εταιρικού δικαίου» και της «ελεύθερης» οικονομίας.
Δεκάδες δις ευρώ από τραπεζικές απάτες και γυρίσματα ακινήτων που ξεπλύθηκαν μέσω οφσορ. Πασίγνωστοι πολιτικοί σε Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου » 

Greek Hellenic News Feed

IS TSIPRAS A POLITICAL SERIAL KILLER OF GREECE & EUROPE?

Tsipras is doing business as usual once more time. Naive EU and Greek politicians believed in another Tsipras, Tsipras No2, who never existed. Ηe is totally dedicated in a Euro explosion following a Greece pauperization without doubt.  He simply dreams his own Europe without euro. An anarchy Europe.
Why Mr Tsipas is still in power is a dark mystery indeed. How this man without ideology, without faith in God, without dream represents the 21th human era is a Gordian knot. 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxFm3nLMYLhg4fByVYrpkVbVuhnkaHRHAShf07-0J_IZySFJMDSp2KXkCVDO3ktuyTDRzsSylC5oqb_yz3YsH5orqarp-M1Tj1g2BUCrantF53qrOwPEPhSksUymhw7w8foTf8lgKi7ay4/s1600/gea.png http://static.larissanet.gr/wp-content/uploads/2015/09/201509141951487630-300x200.jpg
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τιμούμε σήμερα τον Ταξιάρχη Αρχάγγελο Μιχαήλ, Προστάτη της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdo8gyTkZPzdOjSeWlKYohwZ_GaDrILfCqREeSPLQr9BNGyHh9yaC5jaXxjPCIb29lVhYtBIUaZ0IvqxCB4q20nEyYd5gJ_-QnSvER5eFBZgADy93ivxeK9iOA48i0OrpxQIdte3D9YyFn/s1600/DSC_0006.JPG
Τιμούμε την περήφανη Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, τους Αξιωματικούς, τους Ικάρους, όλους τους Αεροπόρους μας.
Τους ευχαριστούμε γιατί, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, αποδεικνύουν υψηλό ηθικό και απαράμιλλες ικανότητες, που μας κάνουν όλους περήφανους.
Αποτίουμε, ταυτόχρονα, φόρο τιμής σε όλους εκείνους, τους ήρωες Αεροπόρους, που έπεσαν στο βωμό του καθήκοντος, προκειμένου να προσφέρουν στην Ελλάδα και τους Έλληνες το δικαίωμα στην ασφάλεια.
Εύχομαι σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Πολεμικής Αεροπορίας χρόνια πολλά.
Χρόνια πολλά σε εκείνες και εκείνους που γιορτάζουν».

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ

Δημοσιεύτηκε 7 Νοε 2015

Την κοινωνική συνοχή επικαλείται ο Πρωθυπουργός σε μία Ελλάδα τεμαχισμένη. Σε "λαμογιστές" και πληρωτές.
Ο Πρωθυπουργός των χιλιάδων ευρώ μιλάει στο λαό των εκατοντάδων ευρώ. 
Ο εκλεκτός της ολιγαρχίας  μιλάει στο 45% που δεν πήγε καν να ψηφίσει.
Και εσύ Ελλάδα, κλαις. Για τα χαμένα χρόνια, για τις χαμένες γενιές.