Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

EYA ΚΑΪΛΗ ( Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ): ";Eλπίζουμε ο σύριζα να αρνηθεί...την κατάταξή του στα κόμματα που αποτελούν απειλή για την Ευρωπαϊκή Οικογένεια και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα των πολιτών."

 

Η Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή σχολιάζοντας σημερινή δήλωση της Marine Le Pen στην εφημερίδα Le Monde: «Ναι. Ελπίζουμε σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Κι εμείς ελπίζουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να αρνηθεί τη στήριξη αυτού του ακροδεξιού κόμματος. Αποφεύγοντας έτσι, την κατάταξή του στα κόμματα που αποτελούν απειλή για την Ευρωπαϊκή Οικογένεια και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα των πολιτών.

Επεισόδιο σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Παγκράτι

Επεισόδιο σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Παγκράτι
Στην προσαγωγή πέντε ατόμων προχώρησε πριν από λίγο η αστυνομία, μετά από φραστικό επεισόδιο που έγινε έξω από το εκλογικό κέντρο που διατηρεί η Νέα Δημοκρατία, στην οδό Φρύνης 10, στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που διαπληκτίστηκαν με δύο γυναίκες, υπεύθυνες του εκλογικού κέντρου.

Οι προσαχθέντες έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ, όπου έχουν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση περίπου 50 άτομα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ / newsit.gr

Αυτοί είναι οι χειρότεροι κωδικοί πρόσβασης

Αυτοί είναι οι χειρότεροι κωδικοί πρόσβασης 

Στον βρόντο οι συμβουλές των ειδικών σε θέματα ασφαλείας, με τον πιο δημοφιλή κωδικό να παραμένει ίδιος το 2013 και το 2014.

Οι εμπειρογνώμονες παροτρύνουν εκ νέου τους χρήστες να αλλάξουν τους κωδικούς πρόσβασής τους.

Τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν από την εταιρεία SplashData που συνιστά τη χρήση κωδικών με 8 ή περισσότερους χαρακτήρες, μικτούς τύπους με αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες, ενώ καλεί τους χρήστες να μη χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για πολλούς δικτυακούς τόπους.


Η λίστα των χειρότερων κωδικών πρόσβασης

255.600 ευρώ σε αγρότες από τον ΕΛΓΑ για μέτρα προστασίας των καλλιεργειών

255.600 ευρώ σε αγρότες από τον ΕΛΓΑ για μέτρα προστασίας των καλλιεργειών
To ποσό των 255.600 ευρώ θα καταβάλει, μεθαύριο Πέμπτη, ο ΕΛΓΑ σε παραγωγούς που εγκατέστησαν στα κτήματά τους αντιχαλαζικά δίχτυα και αντιβρόχινες μεμβράνες.

Η πληρωμή αφορά τους παραγωγούς των νομών Καβάλας, Λάρισας, Αργολίδας, Δράμας, Κορινθίας, Κοζάνης, Μεσσηνίας, Ημαθίας και Πέλλας, οι εγκαταστάσεις των οποίων παρελήφθησαν από τις αρμόδιες επιτροπές παραλαβής.

O oργανισμός, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, επιχορηγεί προγράμματα εγκατάστασης μέσων ενεργητικής προστασίας, για την αποτελεσματικά προστασία της αγροτικής παραγωγής από φυσικούς κινδύνους (χαλάζι, υπερβολικές και άκαιρες βροχοπτώσεις, παγετό). Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα επιχορήγησης μέσων ενεργητικής προστασίας μπορούν να υποβάλονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έργα για καλύτερη ζωή στο Δήμο Κορινθίων απο το Νίκο Ταγαρά


Την περιοχή της Σολυγείας και του Σοφικού ειδικότερα επισκέπτεται σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας Νίκος Ταγαράς, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με φορείς και πολίτες για τα θέματα της περιοχής και της χώρας ενόψει των εκλογών της Κυριακής.
Σημαντικό σημείο των συζητήσεων με τους πολίτες αποτελούν τα έργα που έχουν ανακοινωθεί από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και υποψήφιο βουλευτή Κορινθίας Νίκο Ταγαρά, τα οποία μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα από την αυτοδιοίκηση και να επιλύσουν σημαντικά προβλήματα του νομού.
Αυτά τα έργα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κορινθίων είναι συνοπτικά

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΜΑΣ !] Με τη νεολαία εκεί που δίνεται η μάχη.


 

Άννα Ασημακοπούλου: Χυδαίο το εμπόριο ελπίδας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Άννα ΑσημακοπούλουΓια «χυδαίο εμπόριο ελπίδας» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η υποψήφια της ΝΔ στη Β΄Αθηνών Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Επιστρέφει τις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί κινδυνολογίας, μιλά για «κρυφή ατζέντα» του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της φορολογίας, των καταθέσεων, των επιχειρήσεων και των επενδύσεων και υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας λέει ψέματα. Παράλληλα, εξηγεί γιατί οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν τη ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και στέλνει το δικό της μήνυμα στο ψηφοφόρους της Β΄ Αθηνών.

Κυρία Ασημακοπούλου, δεν μπορώ να μην ξεκινήσω από τα θέματα της οικονομίας και την αντιπαράθεση της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σας κατηγορούν ότι κινδυνολογείτε, ότι μιλάτε για σενάρια εξόδου από το ευρώ και χρεοκοπία. Τι τους απαντάτε;

Αν είναι κινδυνολογία να λες στους πολίτες αυτής της χώρας -που τόσα χρόνια έχουν κάνει τόσο επώδυνες θυσίες- ποια είναι η αλήθεια και ποιο είναι το ψέμα, τι είναι λαϊκισμός και τι πολιτική ευθύνης, τότε ναι, επιτρέπουμε στην αξιωματική αντιπολίτευση να μας κατηγορεί ότι κινδυνολογούμε.

Στα σοβαρά τώρα, δεν πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες πολιτικές του τύπου «λεφτά υπάρχουν»; Και δεν μιλώ καν για μνήμες, αλλά για ανοιχτές πληγές που ακόμη μας πονάνε. Είναι, ή δεν είναι επικίνδυνο, να μοιράζεις λεφτά που δεν έχεις σε όλους, να υπόσχεσαι αυξήσεις και προσλήψεις στο δημόσιο και ταυτόχρονα να λες ότι θα επιβάλεις στις αγορές και στους εταίρους μας το κούρεμα του χρέους και τη χρηματοδότηση της χώρας; Το ευρώ έχει κανόνες, αν λες ότι δεν θα τηρήσεις καμία δέσμευση δεν αναλαμβάνεις και την ευθύνη οι άλλοι να μην το αποδεχτούν; Ποιος κινδυνολογεί και ποιος παίζει με τον κίνδυνο, νομίζω πως είναι προφανές. Και το χειρότερο, ποιός παίζει με τις αγωνίες και τον πόνο των πιο αδύναμων Ελλήνων κάνοντας χυδαίο εμπόριο «ελπίδας».

Ο Αλέξης Τσίπρας, πάντως, δήλωσε ότι δεν προτίθεται να κάνει μονομερείς ενέργειες. Είπε μάλιστα ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν του ευρώ. Γιατί, κατά την άποψή σας, δεν πρέπει να τον πιστέψει ο ελληνικός λαός;

Ο κ. Τσίπρας άλλες φορές δηλώνει ότι δεν θα κάνει μονομερείς ενέργειες, άλλες ότι δεν θα κάνει καμιά θυσία για το ευρώ και άλλες ότι δεν θα πληρώσει τα ομόλογα. Δηλαδή ότι δεν θα τηρήσει τους διεθνείς κανόνες και οι εταίροι θα συνεχίσουν να μας δανείζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Αυτά, επιτρέψτε μου, δεν είναι σοβαρές πολιτικές. Ο κ. Τσίπρας αλλάζει τις απόψεις του ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Προσέξτε, όμως, οι προεκλογικές υποσχέσεις είναι εύκολες. Η επόμενη μέρα, όμως, και μάλιστα όταν έχεις υποσχεθεί τόσα πολλά και ανεφάρμοστα δεν μπορεί παρά να επιφέρει περισσότερα δεινά. Τα θαύματα λέει ο λαός μας κρατούν τρεις μέρες, οι τραγωδίες όμως πολύ περισσότερο. Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ ξεδιπλώνει την κρυφή του ατζέντα για τη φορολογία, τις καταθέσεις, τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις. Ο ελληνικός λαός δεν θα πιστέψει τον κ. Τσίπρα για έναν και μόνο λόγο, γιατί απλά λέει ψέματα.

Και γιατί να εμπιστευτεί τη ΝΔ, όταν παρά τη βελτίωση ορισμένων οικονομικών δεικτών, πολλοί άνθρωποι τα βγάζουν δύσκολα πέρα;

Για να αρχίσουν οι άνθρωποι να βλέπουν την οικονομική τους κατάσταση να βελτιώνεται, έπρεπε πρώτα από όλα η χώρα να σταθεί στα πόδια της και να αρχίσει να ανακάμπτει. Πώς αλλιώς θα γινόταν, με δανεικά που δεν μας έδιναν; Έπειτα από πολλές δεκαετίες η Ελλάδα έπαψε να παράγει ελλείμματα και έτσι το 2015 θα είναι χρονιά ανάπτυξης για τη χώρα, κάτι που προβλέπεται από την ΕΕ και όλους τους διεθνείς οργανισμούς. Ως εκ τούτου, σιγά σιγά και με σταθερά βήματα, όλοι μας θα δούμε το βιοτικό επίπεδο να βελτιώνεται και την ανεργία να μειώνεται. Μόνο που αυτό που θέλουμε είναι να επιτευχθεί σε στέρεες και πάνω από όλα αληθινές βάσεις. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η πατρίδα μας να ξαναβρεθεί στην ανάγκη των δανειστών της. Αυτό είναι το εθνικό μας στοίχημα και οφείλουμε να το κερδίσουμε προς χάριν των επόμενων γενιών. Κάθε άλλη λογική θα φέρει νέα μνημόνια.

Και αν η τρόικα ζητήσει ξανά νέες μειώσεις στις συντάξεις και τους μισθούς και δεν κάνει πίσω, προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση και να περάσουμε στην επόμενη φάση, όπως έχει περιγράψει ο πρωθυπουργός, τι θα κάνετε;

Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Και ξέρετε γιατί; Όχι γιατί το λέμε, αλλά επειδή καταφέραμε να έχουμε για πρώτη φορά ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, επειδή πετύχαμε έναν χρόνο νωρίτερα τους στόχους του μνημονίου και τώρα συζητάμε την επόμενη μέρα με τους εταίρους μας. Είναι οι θυσίες των Ελλήνων, που μας επιτρέπουν να λέμε «ναι» στις μεταρρυθμίσεις και «όχι» σε άλλα μέτρα εισπρακτικού χαρακτήρα. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Οι δημοσκοπήσεις, πάντως, δείχνουν σταθερά εδώ και μήνες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το προβάδισμα. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι εφικτή η ανατροπή και η δική σας νίκη στις εκλογές;

Οι δημοσκοπήσεις δεν έβγαλαν ποτέ κυβέρνηση. Ναι, δημιουργούν ένα κλίμα, αλλά ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι όταν φτάνει η ώρα της ευθύνης συντάσσεται με τη λογική, τη σοβαρότητα και τον ρεαλισμό και όχι με τον λαϊκισμό. Αυτό πιστεύω ότι θα κάνει και στις 25 Ιανουαρίου. Και δεν θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια ανατροπή. Ο Έλληνας θα επιλέξει τη Νέα Δημοκρατία, όχι γιατί φοβάται, αλλά γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι είναι η μόνη σοβαρή λύση για την επόμενη ημέρα.

 Εσείς θα είστε υποψήφια αυτή τη φορά στη Β΄ Αθηνών. Είναι η μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια. Ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στους πιθανούς ψηφοφόρους σας;

Θέλω να τους πω αυτό που ήδη ξέρουν: πληρώσαμε πολύ ακριβά ανεύθυνες πολιτικές και πολιτικούς. Δεν θα διαφωνήσω, επίσης, μαζί τους πως τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρουν εκείνοι που βάζουν τους κανόνες. Η κρίση μάς δίδαξε όλους πολλά, ακόμη κι εκείνους που ήταν άδικο να πάρουν ένα τόσο σκληρό μάθημα. Τώρα όμως όλοι ξέρουμε. Και τι έγινε, και τι πρέπει να αλλάξει, και τι δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Είναι η ώρα της καρδιάς και του μυαλού και όχι της οργής.

Στη ζωή μου, σε όποιον χώρο κι αν δραστηριοποιήθηκα - στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την κεντρική πολιτική- έμαθα να δουλεύω σκληρά, να μάχομαι και να επιδιώκω να κρίνομαι από τα αποτελέσματα που φέρνω. Με αυτό το μέτρο και με αυτή τη δέσμευση, ζητώ την εμπιστοσύνη των πολιτών της Β΄ Αθηνών. Με αυτό το μέτρο θέλω να πορεύεται η Ελλάδα που ονειρεύομαι και μας αξίζει.

 Πηγή:www.capital.gr


Πηγή:www.capital.gr

Τα νησιά απαγόρεψαν στο Γιώργο να τα επισκεφτεί με την κιθάρα του


gap-kastelorizoΣυναγερμός σήμανε σε όλη τη νησιωτική χώρα!

Η δημοσιοποίηση της πληροφορίας πως ο Γιώργος θα μπορούσε ΑΝΤΙ να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή με το ΚΙΔΗΣΟ, να βρίσκεται σε κάποιο Ελληνικό νησί και να παίζει με την κιθάρα του... προφανώς τις ώρες που δεν θα κάνει κανό.... έφτασε για να προκαλέσει πανικό στους κατοίκους όλων των κατοικημένων νησιών της πατρίδας μας αλλά και στο ζωϊκό και φυτικό βασίλειο των χιλιάδων βραχονησίδων.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε στο Reuters πως θα μπορούσε να παίζει κιθάρα σε κάποιο νησί αντί να σώζει τη χώρα όπως αρμόζει σε ένα Παπανδρέου.

Το Καστελλόριζο που ξεφτιλίστηκε από τη μονομερή ενέργεια του Γιώργου Παπανδρέου και που είχε ως αποτέλεσμα να κλονιστεί το δημοκρατικό κέντρο και ..ο Αλέξης να γίνει πρωθυπουργός, πρωτοστάτησε στον αποκλεισμό του προέδρου των συντρόφων του ΚΙΔΗΣΟ, από την Ελληνική νησιωτική επικράτεια.
Αίτημα αποκλεισμού του Γιώργου και της κιθάρας του ..γίνεται και από τα υπόλοιπα νησιά της Μεσογείου.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr

ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ 25/1/2015

«Ο λαός μπορεί να συγκρουστεί και να νικήσει!»


Ραδιοφωνικό σποτ: http://antarsya.gr/media/radiospot2015.mp3

antarsyakorinthias

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ για να κρατήσουμε τη σπίθα της ανατροπής ζωντανή!

Άρθρο Πάνου Δαμέλου
υποψήφιου Κορινθίας 
με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ 



http://www.antarsya.gr/sites/default/files/styles/body/public/field/image/panosdamelos.jpg?itok=PUFN_ON3Την ερχόμενη Κυριακή, όπως όλα δείχνουν, αποχαιρετάμε τους Σαμαροβενιζέλους - το ερώτημα όμως είναι αν, μαζί μ’αυτούς, θα φύγει και η δολοφονική πολιτική τους. Δυστυχώς οι συνεχείς διαβεβαιώσεις και του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας στη λογική των περασμένων κυβερνήσεων, ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε το χρέος ως χρέος του λαού (στην ουσία δηλαδή, ότι πράγματι «μαζί τα φάγαμε»), ότι δεν πρέπει να κάνουμε μονομερείς ενέργειες ή να αμφισβητήσουμε την ένταξη της χώρας σε ευρωζώνη, ΕΕ και ΝΑΤΟ, ελάχιστη ελπίδα μπορούν να φέρουν για ουσιαστικές αλλαγές. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ALPHA



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις δηλώσεις του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αδειάζοντας Σταθάκη, Βαλαβάνη και Παππά που εκλιπαρούν για παράταση των μνημονίων, ο κ. Λαφαζάνης ζητά άμεση ακύρωση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων.
Δηλαδή άμεση έξοδο από το ευρώ, άμεση επιστροφή στη δραχμή και να καταστραφεί άμεσα η χώρα».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποιεί αύριο, 21 Ιανουαρίου 2015, περιοδεία στο Νομό Θεσσαλονίκης. Το πρωί ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί περιοχές της Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Στις 19:00 ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.




Αντώνης Σαμαράς /  Antonis Samaras
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποιεί αύριο, 21 Ιανουαρίου 2015, περιοδεία στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Το πρωί ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί περιοχές της Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

Στις 19:00 ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.  

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. Α. ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Αντώνης Σαμαράς /  Antonis Samaras

Δείτε  το μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά προς τους χρήστες του διαδικτύου μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook Αντώνης Σαμαράς / Antonis Samaras

ΕΛΑΣ



Άρθρο της
Βαρβάρας Γελαδάκη

Εμφάνιση barbar.jpg Σε μια εποχή με πολλά προβλήματα που ταλαιπωρουν την  κοινωνία, η προστασία των πολιτών αποτελεί, για τη Ν.Δ., πρωταρχικό καθήκον. Ο αφοπλισμός των αστυνομικών, που επικαλειται ο ΣΥΡΙΖΑ, θα μειώσει την επιχειρησιακή ικανότητα της ΕΛΑΣ και θα βάλλει την κοινωνία σε πολλές περιπέτειες. Η ανάπτυξη και η κοινωνική πρόοδος θα έρθουν μόνο σε ένα πλαίσιο ειρηνικής ασυνύπαρξης, ώστε όλες οι κοινωνικές δυνάμεις να συμμετέχουν στην αναγέννηση της πατρίδας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από μια ανέξοδη επαναστατική ρητορία θα μετατρέψει την Ελλάδα σε όμηρο των μειωψηφιών, που θίγοντται τα συντεχιακά τους συμφέροντα. Η κοινωνική ειρήνη θα τεθεί σε αμφισβήτηση  και η χώρα θα μπει σε περιπέτειες. Εμείς θέλουμε μια ΕΛΑΣ που μπορεί να διατηρήσει την κοινωνική ειρήνη, δίπλα στον πολίτη, με τις επιτυχίες της απέναντι στην εγχώρια και τη διεθνή τρομοκρατία.
Τα πρόσφατα γεγονότα στη Γαλλία δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, οι πολίτες πρέπει να προστατεύονται και η νομιμότητα να κυριαρχει σε μια ευνοούμενη πολιτεία. Η πραγματικότητα μέσα από τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στην κοινωνική αποσύνθεση που κυριαρχεί στις μικρές μειοψηφίες. Την ίδια στιγμή η ΕΛΑΣ είναι αυτή που είναι αποτελεσματική και εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών.
Στηρίζουμε τα σώματα ασφαλείας κι έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, ιδιαίτερα τώρα που η κοινωνία μας ταλαιπωρείται από φαινόμενα πολιτικού και θρησκευτικού εξτρεμισμού. Ο ρόλος της ΕΛΑΣ παραμένει αποφασιστικός και είναι πάντα στην υπηρεσία του πολίτη.

Βαρβάρα Γελαδάκη
Ιατρός Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος
Υποψ. Βουλευτής Β΄Αθηνών Ν. Δ. 


Υποσημείωση:

Πώς να πας τουαλέτα στο σινεμά χωρίς να χάσεις την ταινία

Πώς να πας τουαλέτα στο σινεμά χωρίς να χάσεις την ταινία

Το αιώνιο πρόβλημα βρήκε τη λύση του!
Μία νέα εφαρμογή σας ενημερώνει για το ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να επισκεφτείτε την τουαλέτα κατά τη διάρκεια μιας ταινίας στο σινεμά για να μην χάσετε τίποτα σημαντικό στην πλοκή του έργου.
Το «τελετουργικό» στον κινηματογράφο είναι γνωστό: Επιλέγεις την ταινία και τις θέσεις, αγοράζεις ποπ κορν και ένα μεγάλο αναψυκτικό και απολαμβάνεις την ταινία. Στο κρίσιμο σημείο όμως θέλεις να πας στην τουαλέτα και δεν ξέρεις ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να σηκωθείς από το κάθισμα και να λείψεις από την αίθουσα έστω για πέντε λεπτά!
Εδώ ακριβώς αναλαμβάνει δράση η πρωτότυπη εφαρμογή RunPee: Ενημερώνει τον χρήστη μέσω του smartphone του για πότε μπορεί να πάει στην τουαλέτα χωρίς να χάσει κάποιο σημαντικό σημείο της ταινίας. Φυσικά η ενημέρωση γίνεται μέσω δόνησης στο κινητό.
Η εφαρμογή διαθέτει μία τεράστια βάση δεδομένων από ταινίες που παίζονται στον κινηματογράφο. Έχει μάλιστα καταγράψει σε ποιο σημείο κάνουν «κοιλιά» κατά το οποίο ο χρήστης μπορεί να πάει τουαλέτα με την ησυχία του, αφού ενημερώνει και πόσο χρόνο έχει στη διάθεσή του μέχρι να αποκτήσει η ταινία και πάλι ενδιαφέρον.
Και η πρωτοτυπία δεν σταματά εδώ! Η εφαρμογή διαθέτει και λειτουργία φακού, gadget ιδιαίτερα χρήσιμο στην σκοτεινή αίθουσα αλλά και χρονόμετρο για να μη χάσει δευτερόλεπτο!
Η εφαρμογή RunPee διατίθεται δωρεάν.

techit.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ κας ΛΕΠΕΝ ΣΤΟΝ κ. ΤΣΙΠΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη στήριξη της ακροδεξιάς κας Λεπέν στον κ. Τσίπρα, η οποία προσδοκά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 http://www.newsit.gr/files/Image/2014/04/19/resized/tsipras9_533_355.jpghttp://www.thetoc.gr/images/articles/1/article_55855/polemos-nd--suriza-gia-tis-dilwseis-lepen.w_l.jpg
«Ο κ. Τσίπρας βρήκε τον μόνο σύμμαχό του στην Ευρώπη στο πρόσωπο της κας ΛΕΠΕΝ.
Η ακροδεξιά σύμμαχός του, με δήλωση της στη Λε Μοντ λέει ότι “επιθυμούμε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί στην ουσία αυτό θα ενισχύσει το στρατόπεδο των ευρωσκεπτικιστών”!
Στην Ευρώπη οι πάντες γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας και οι ακραίες συνιστώσες του θα οδηγήσουν την πατρίδα μας στην απομόνωση. Μόνον ο ίδιος επιχειρεί να το κρύψει.
Ο κ. Τσίπρας είναι το ατύχημα που ΔΕΝ θα συμβεί ποτέ στην Ελλάδα!».