Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Μπροστά στις Δημοσκοπήσεις, Μπροστά στην Κοινωνία, Μπροστά στις Μάχες - Βίντεο

meimarakis-mprosta
Όσοι παρακολουθούν τις επισκέψεις του Προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στα διάφορα μέρη της Ελλάδας, όσοι βλέπουν και ακούν τις αντιδράσεις των πολιτών κατά την επαφή τους με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλούν για μία αυθόρμητη μεγάλη αγκαλιά που ανοίγουν προς τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και για μία μεγάλη αγκαλιά που ανοίγει αυτός προς τους πολίτες.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι ο πολιτικός που βγαίνει μπροστά στις μάχες. Είναι ο αρχηγός που έφερε στις πρόσφατες εθνικές εκλογές την ΝΔ, στον εκλογικό άθλο του 28+%, κυριολεκτικά ανασταίνοντας το κόμμα και την παράταξη που μετά το δημοψήφισμα βρισκόταν στο 15%. Έδωσε και πάλι ελπίδα στους Έλληνες του κεντρώου χώρου και των φιλελεύθερων ριζοσπαστικών ιδεών πως η αυθαιρεσία και ο λαϊκισμός του Αλέξη Τσίπρα, μπορούν να λάβουν τέλος.


Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που σε όλες τις δημοσκοπήσεις για την αρχηγία της ΝΔ, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι σταθερά πρώτος. Δεν είναι τυχαίο που σε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι πρώτος με μεγάλη διαφορά.
Χαρακτηριστικά απομονώνουμε τα πρόσφατα ευρήματα της εταιρίας “Οpinion poll”, σύμφωνα με τα οποία στα ζητήματα: «σταθερότητα και την ενότητα της παράταξης», «ποιος πιστεύετε ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα», «αποτελεσματική αντιπολίτευση», «καλύτερος πρωθυπουργός», «ποιον θα επιλέγατε για νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας» και σε άλλα πολλά ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης βρίσκεται μπροστά από τους άλλους 3 υποψηφίους, με ποσοστά που ξεπερνούν το 60%!

Θα έλεγε κανείς πως αυτές οι εσωκομματικές εκλογές δεν έχουν νόημα να γίνουν, γιατί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ψηφίστηκε στις πρόσφατες εθνικές εκλογές από το 28% της κοινωνίας, από 1.500.000 και πλέον συμπολίτες μας με την ιδιότητα του αυριανού Πρωθυπουργού. Όμως οι δημοκρατικές πεποιθήσεις του ιδίου, δεν του επέτρεψαν, να αγνοήσει τις φωνές εκείνων των ελάχιστων και ιδιοτελώς υποκινούμενων, που το βράδυ των αποτελεσμάτων των εκλογών του Σεπτεμβρίου, έσπευσαν να αμφισβητήσουν την τεράστια συσπείρωση της ΝΔ, που προσωπικά επέτυχε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε σχέση με την διάλυση που παρουσίαζε μετά το δημοψήφισμα.

Οι εσωκομματικές εκλογές της 22ης Νοεμβρίου, θα αναδείξουν, πως η ηγετική παρουσία και η ενωτική πρόταση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, είναι πρόταση για τον Πρωθυπουργό που αναζητά η κεντροδεξιά παράταξη και στο σύνολό της η χώρα, για να βγει από τα μεγάλα ιδεοληπτικά και λαϊκίστικα αδιέξοδα της δήθεν αριστεράς.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά λέει: Ήμουν, είμαι και θα είμαι μπροστά στις μάχες!

Τάνια Πέλερη
www.tokentro.com