Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας



 http://i.imgbox.com/Z0p5EL2R.jpg
Μία καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά ( περίοδος 2015 – 2016) ξεκινά  αύριο  Σάββατο 26  Σεπτεμβρίου , στις 4 το απόγευμα, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας  Κορινθίας. Στη σέντρα θα βρεθούν 16 ομάδες  για ένα «μαραθώνιο» 30 αγωνιστικών ημερών . 
 Οι ομάδες που μετέχουν στον ποδοσφαιρικό αυτό «μαραθώνιο» είναι  ο Αστέρας Δερβενίου, ο Πανκαμαριακός, ο Πέλοψ Κιάτου , η Ελλάς Βέλου, ο Α.Ο. Ζευγολατιού, ο Ολυμπιακός Άσσου, ο Ηρακλής Λεχαίου, η Θύελλα Πετρίου, ο Παννεμεατικός, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, ο Τενεάτης  Αθικίων, η Δάφνη Εξαμιλίων, η Κόρινθος ΄06, ο ΠΑΣ Κόρινθος, ο Κύψελος Κορίνθου και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου.
Στην αυριανή πρεμιέρα ο νταμπλούχος  της  περασμένης σεζόν  Α.Ο. Ζευγολατιού ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα , εκτός  έδρας , από τον Άσσο  κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό, ενώ  ο Αστέρας Δερβενίου , στο «Κώστας Βυζάς»,  υποδέχεται τον Ηρακλή Λεχαίου. Στο Κιάτο ο Πέλοπας φιλοξενεί  τον Κύψελο Κορίνθου, ενώ στο Βέλο η τοπική Ελλάς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. 
Στην Κόρινθο , στο ΔΑΚ, η  Κόρινθος΄06 φιλοξενεί  τον Πανκαμαριακό, ενώ  στο γήπεδο του Συνοικισμού ο ΠΑΣ Κόρινθος  αγωνίζεται με την Δάφνη Εξαμιλίων.  
 Στο Πετρί η τοπική Θύελλα υποδέχεται τον Τενεάτη Αθικίων και στο Χιλιομόδι  ο Ατρόμητος  κοντράρεται με τον Παννεμεατικό.  Τον αγώνα του Χιλιομοδίου θα μεταδώσουν ζωντανα ραδιοφωνικά  οι  ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ  με σύνδεσή τους με το  Greekradio web channel  σε περιγραφή του Τάσου  Μητσόπουλου.

Η  αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06 - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΣΤEΡAΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ