Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Κώστας Ανδρ. Κουσουλός: Λάθη και παραλήψεις - ήρθαμε για να προσφέρουμε, να βάλουμε σειρά... δεν είμαστε καρεκλοκένταυροι.

Kostas KousoulosΑπό τον Δημοτικό σύμβουλο  Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Κώστα Ανδρ. Κουσουλό και με αφορμή  διάφορες καταγγελίες - αντιδράσεις πολιτών - φορέων,  από την  Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης , πάνω στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής που είδαν το φως της δημοσιότητας σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λάβαμε την παρακάτω επιστολή και την οποία δημοσιοποιούμε:

"Κύριε Λαλο όταν γίνεται κάποια καταγγελία ας γίνεται επώνυμα. Αναφέρομαι στις καταγγελίες που αναφέρονται από πολίτες όπως λέτε. Μήπως τελικά όμως είναι πολίτης; Και αυτές οι μικροπολιτικές δεν βοηθούν τον τόπο μας. Πραγματικά λυπάμαι. Και αν εμείς που είμαστε 10μηνες κάνουμε και κάποια λάθη η παραλήψεις να μας συγχωρέσουν. Αλλά έχουμε μάθει να δουλεύουμε συνολικά και να παλεύουμε με πενιχρά μέσα και με προσωπική εργασία πολύ για το καλό του τόπου μας. Ενώ κάποιες άλλες εποχές είχαν τα πάντα. Αλλά αυτά πληρώνει η χώρα. Εμείς ήρθαμε για να προσφέρουμε, να δουλέψουμε και να βάλουμε σειρά!! Και θα βάλουμε και δεν είμαστε καρεκλοκένταυροι. Ευχαριστώ!!