Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο κ.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ. -

 http://i.ytimg.com/vi/W4hNGHV8odA/hqdefault.jpghttp://i.ytimg.com/vi/P9JSob4l78s/hqdefault.jpg
Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν ο Βασίλης Νανόπουλος Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Δήμου Κορινθίων και ο Ανδρέας Πούλος για τα επεισόδια του αγώνα της Κυριακή

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο αρχηγός της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Νανόπουλος και ο συνεργάτης του Ανδρέας Πούλος  πραγματικά ξεγύμνωσαν του Δήμαρχο Κορινθίων απ όλα τα ψέματα και τις συκοφαντίες που είχε πει σε επανειλημμένες δηλώσεις του για τα θλιβερά επεισόδια στον αγώνα Παναχαϊκής ΑΕΚ στα οποία όπως τόνισε ο κ. Νανόπουλος «πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος ο κ. Πνευματικός.
Από την πλευρά του ο Ανδρέας Πούλος που έχει εκλεγεί πρώτος σύμβουλος της Συμμαχίας Πολιτών στο Λέχαιο . με ακλόνητα επιχειρήματα αλλά και στοιχεία με βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια ,απέδειξε ότι ο κ. Πνευματικός  λέει ψέματα και συκοφαντίες και επιφυλάχθηκε μάλιστα να προσφύγει στην δικαιοσύνη .

Όσο για τις …πολλές μηνύσεις που ισχυρίστηκε ψευδώς ο κ. Πνευματικός ότι του έχει κάνει ο κ. Πούλος  ο συνεργάτης του κ. Νανόπουλου είπε: «Μια μήνυση έχω κάνει μαζί με 19 άλλους πολίτες του Λεχαίου γιατί μας κατηγόρησε ότι εμείς   βάζουμε φωτιές στην χωματερή» !
Ο κ.Νανόπουλος στην τοποθέτησή του  είπε μεταξύ άλλων:
«Ο θεσμικός ρόλος του κ Πνευματικού δεν είναι να είναι εκπρόσωπος τύπου της Παναχαϊκής. Ο θεσμικός του ρόλος δεν είναι να διαπληκτίζεται και να χειροδικεί στο γήπεδο
Αυτά δεν είναι θέματα τα οποία ταιριάζουν με τον ρόλο του δημάρχου
Με έχετε δει εμένα να διαπληκτίζομαι σε γήπεδο με έχετε δει να χειροδικώ;
Όχι βέβαια και δεν πρόκειται να με δείτε
Ο Πνευματικός είπε πράγματα για τον συνεργάτη μου τον κ Πούλο που δεν είναι αληθινά,  γι αυτό είμαστε σήμερα εδώ για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια με όσα έγιναν στο γήπεδο
Ο κ. Πνευματικός κατά την προσφιλή του συνήθεια προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους, χωρίς να αναλαμβάνει ποτέ τις δικές του ευθύνες που είναι μεγάλες!
Γιατί ήτανε πρωταγωνιστής στα επεισόδια που έγιναν.
Ο κ. Πνευματικός συνηθίζει να επιρρίπτει πάντα ευθύνες στην παράταξή μας.
Φωτιές άναβαν στο Λέχαιο  «φταίει η παράταξη του κ. Νανόπουλου» ,κακός είναι ο καιρός στο λιμάνι μάλλον ο κ. Νανόπουλος φταίει, σημειώνονται προβλήματα στην πόλη δεν φταίει κανείς από τον Δήμο αλλά φταίει η παράταξη του κ. Νανόπουλου.
Μου έκανε έκκληση ο κ. Πνευματικός  να διαγράψω τον κ. Πούλο για την συμμετοχή του στα επεισόδια.
Η απάντησή μου: Θα τον διαγράψω τον κ. Πούλο 10 λεπτά μετά την παραίτηση του κ. Πνευματικού . Γιατί δεν μπορεί ο κ. Πνευματικός να κατηγορεί τον κ. Πούλο για συμμετοχή του σε επεισόδια στα οποία αυτός είναι πρωταγωνιστής.
Και ο ίδιος να έχει το ακαταλόγιστο! Θα πρέπει λοιπόν να παραιτηθεί ο  κ. Πνευματικός άμεσα γιατί δεν σέβεται το θεσμικό του ρόλο.»
Δείτε το  σχετικό βίντεο του Θύμιου Τσαρμπού

Αμέσως μετά τα όσα δήλωσε ο κ.Νανόπουλος την σκυτάλη πήρε ο δήμαρχος Κορίνθου κ. Αλέκος Πνευματικός ο οποίος με έκτακτη συνέντευξη τύπου ανταπέδωσε τα πυρά και παρουσίασε την άλλη εικόνα των γεγονότων ενώ μίλησε για περίεργες “συμμαχίες” απόστρατων αξιωματικών όλων των σωμάτων που παρουσιάζεται στην Κόρινθο.
Η συνέντευξη Πνευματικού είχε πολλές εκπλήξεις και σφοδρές επιθέσεις στην αντιπολίτευση αλλά και την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας.


sfedona.gr - korinthos tv.gr