Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Πόρος: Χαμός σε ψαροταβέρνα με τον Γιώργο Παπανδρέου - Η επίθεση, ο διάλογος και η αποχώρηση του πρώην πρωθυπουργού (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από kontranews.gr Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στον Πόρο για να χαλαρώσει, αλλά εκεί έμελλε να έρθει αντιμέτωπος με την οργή ορισμένων κατοίκων του νησιού που τον εντόπισαν σε γνωστή ψαροταβέρνα, στην περιοχή της Πούντας.

Ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε με την παρέα του στο τραπέζι που βλέπετε στην  φωτογραφία, για να φάει ψάρια, αλλά τα πράγματα λίγο αργότερα πήραν απρόβλεπτη τροπή...
 Δυο από τους υπόλοιπους πελάτες, που βρίσκονταν σε τραπέζια, άρχισαν να σχολιάζουν τον κύριο Παπανδρέου και κάποια στιγμή τον πλησίασαν με απειλητική διάθεση τον σκούντησαν και κατόπιν του φώναζαν: «Εξαιτίας σου πεινάμε και μπήκαμε στο Δ.Ν.Τ. Θα έπρεπε να κρύβεσαι και όχι να τρως ψάρια την στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε».

Ο πρώην πρωθυπουργός στην αρχή κράτησε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να καθησυχάσει τους πολίτες. Όταν όμως κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει ζήτησε από την παρέα του να αποχωρήσουν από την ψαροταβέρνα.

Ο ιδιοκτήτης μάταια προσπαθούσε να ηρεμήσει τόσο τους δύο άντρες που πλησίασαν τον πρώην πρωθυπουργό όσο και τον κ.Παπανδρέου. Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έφυγε πριν προλάβει να φάει, με το επεισόδιο να κάνει το γύρο του διαδικτύου...

Πηγή: kontranews.gr