Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Αναστάσιος Γκιολής Πρόεδρος της Δημοτικής Τ. Ο Νέας Δημοκρατία Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης: Τιμή για την Κορινθία η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα γιά το αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας

Αναστάσιος ΓκιολήςΜε δήλωσή του , προς το ιστολόγιο  μας "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τ. Ο Νέας Δημοκρατία Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης , κ. Αναστάσιος Γκιολής μας τόνισε τα εξής:
" Η υποψηφιότητα του συμπατριώτη μας πολιτικού κ. Σταύρου  Δήμα γιά το  αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι εξαιρετική. Τιμά την Κορινθία μας καθώς ένα δικό της "τέκνο" ,  ο κ. Δήμας, επελέγη για το ύπατο αυτό αξίωμα.
 Πιστεύω ότι  ήταν σωστή ή επιλογή του Πρόεδρου του κόμματος και Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά , στο πρόσωπο του κ. Δήμα καθώς είχε καί την  έγκριση του κ. Κώστα Καραμανλή.
Είμαι αισιόδοξος κ σίγουρος πως θα βρεθούν οι 180 γιατί έτσι θέλει και η κοινωνία μας, Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ενότητα ,σταθερότητα και ανάπτηξη. δεν θέλει άλλες αδιέξοδες περιπέτειες , οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά..".