Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Βίντεο ντοκουμέντο από το ελικόπτερο της αστυνομίας στα επεισόδια στα Εξάρχεια! - Δείτε τους ταραξίες να πετούν μολότωφ από τις ταράτσες!

Βίντεο ντοκουμέντο από το ελικόπτερο της αστυνομίας στα επεισόδια στα Εξάρχεια! - Δείτε τους ταραξίες να πετούν μολότωφ από τις ταράτσες!<a href="/channel/UCi8By8SV-5MeXgHEX8Dhtzg" class=" yt-uix-sessionlink     spf-link  g-hovercard" data-name="" data-sessionlink="ei=E7-FVP_HD6Om0wWOmoCAAw" data-ytid="UCi8By8SV-5MeXgHEX8Dhtzg">EllinikiAstynomia</a>




Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στην δημοσιότητα video από θερμικές κάμερες ελικοπτέρου και απεικονίζει την Αθήνα να καίγεται, όπου φαίνονται νεαροί να πετούν μολότοφ και αντικείμενα από ταράτσες.

elas
Τα πλάνα που δόθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην δημοσιότητα είναι πραγματικά εντυπωσιακά! Το ελικόπτερο της αστυνομίας το βράδυ του Σαββάτου καταγράφει με θεριμική κάμερα όλα όσα συμβαίνουν στα στενά των Εξαρχείων. Δείχνει τους γνωστούς - αγνώστους να είναι σε ταράτσες ταμπουρωμένοι και να πετούν αντικείμενα αλλά και μολότωφ.
Δείχνουν επίσης άλλα σημεία από ψηλά που καταγράφουν τις εκρήξεις από τις βόμβες μολότωφ και φωτιές στους δρόμους.
Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση και ίσως να καταγράφεται για πρώτη φορά στα χρονικά είναι ο αριθμός των ατόμων που βρισκεται πάνω στις ταράτσες των πολυκατοικιών.


Video